Kızlar testime bakar mısınız acil lütfenn....

Hepinize cok tewekkur ederim bu sabah kanamam oldu doktora getdi ultrasonla bakdi bebek gorunmedi ya kucuk oldugu icin gorummedi yerlewmemir yada duwuk yapiyosun dedi bebek gorunmediyi icin bence yalanci hamilelikdi

Hepinize cok tewekkur ederim bu sabah kanamam oldu doktora getdi ultrasonla bakdi bebek gorunmedi ya kucuk oldugu icin gorummedi yerlewmemir yada duwuk yapiyosun dedi bebek gorunmediyi icin bence yalanci hamilelikdi
hayırlısı olsun canım bende bu sabaha karşı dayanamayıp son testimi yaptım benimde negatif.. adetime 2 gün kaldı bende bekliyorum.. Senin içinde hayırlısı olsun.. Şu korona virüsü varken önümüzdeki aylara nasip olsun bile diyemiyoruz.. Korkuyoruz. .. İlerleyen zamana kalmasında vardır bi hayır... üzülmeyelim.... Kendini üzme....vardır bunda da bi hayır diyelim...

Canım benimki 2.gecikme günü yaptım negatifti 6.gecikme günü yaptım silik çizgi vardı 10.gün yaptım çok net pozitif çıktı geç döllenme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…