Pozitif görünüyor canım kan var takip et hayırlı olsunMerhaba benimde testime bakarmisiniz rica etsemEki Görüntüle 2610132 p
Tewekkur ederimPozitif görünüyor canım kan var takip et hayırlı olsun
görünüşe göre gebelik var..tebrikler....:)))kaç dakika da çıktı. birde her hamilede akıntı oluyormu.. yani akıntı olmadaığı zaman hamile değiliz diyebilirmiyiz?Merhaba benimde testime bakarmisiniz rica etsemEki Görüntüle 2610132 p
merhaba siz gebeliği öğrenmeden önce akıntınız varmıydı...Pozitif görünüyor canım kan var takip et hayırlı olsun
Canim korkutmak istemem ama benimde böyleydi ama adetten 2 gün önce öğrendim bu çok düşük bi silik çizgi yani düşük oluyor olabilir çok silik çünkü
Her hamilelikte akinti olmuyor bende asiri kuruluk vardıgörünüşe göre gebelik var..tebrikler....:)))kaç dakika da çıktı. birde her hamilede akıntı oluyormu.. yani akıntı olmadaığı zaman hamile değiliz diyebilirmiyiz?
Hayır hiç olmadı hala daha yok. Herkeste farklı belirtiler canımmerhaba siz gebeliği öğrenmeden önce akıntınız varmıydı...
Merhaba benim yumurtlamadan sonra 7.-8.günlerde inanılmaz bir ağrım başladı iki büklüm edecek kadar çok.. Sonrasında geçer gibi oldu tekrar başladı. Şimdi de adet olacak gibi ağrılarım var. Ama adet olmadım. Adet tarihim düzensiz. Yumurtlama testleri kullanarak adetten sonra 12. gün yumurtladığımı tespit edip değerlendirdik. Bugün Yumurtlamadan sonraki 10.gün ve test yaptım çıkmadı.Sonrasında ne zaman adet olurum bilmiyorum.Beklemedeyim..Hayır hiç olmadı hala daha yok. Herkeste farklı belirtiler canım
Yumurtlamayi yakaladiysan o günden sonra 14. Gün adet olman gerekir. 4-5 gün sonra gelmesi gerekiyor yani adetinin.Merhaba benim yumurtlamadan sonra 7.-8.günlerde inanılmaz bir ağrım başladı iki büklüm edecek kadar çok.. Sonrasında geçer gibi oldu tekrar başladı. Şimdi de adet olacak gibi ağrılarım var. Ama adet olmadım. Adet tarihim düzensiz. Yumurtlama testleri kullanarak adetten sonra 12. gün yumurtladığımı tespit edip değerlendirdik. Bugün Yumurtlamadan sonraki 10.gün ve test yaptım çıkmadı.Sonrasında ne zaman adet olurum bilmiyorum.Beklemedeyim..
Geçen ay 23 günde regli oldum. Bu ayda biraz daha erken gelebilir diye düşünüyorum.. Ağrılarım başladı.. 2 gündür adet olacakmış gibi ağrım var. Gece yataktan kalkıp kontrol ediyorum.. Ara ara şiddetli ağrım oluyor.İçimdede bir sıkıntı...Olacakmışım gibi dediğim gibi bekliyoum...Hayırlısı...Haber veririrm...Bir bişey sorcam, virus nedeiyle doktor muayeneleri biraz daha uzun süreli mi yaptırıyosunuz. Korkuyomusunuz kan aldırırken falan. Ben çok korkmaya başladım da...Yumurtlamayi yakaladiysan o günden sonra 14. Gün adet olman gerekir. 4-5 gün sonra gelmesi gerekiyor yani adetinin.
Zaten en son 3 hafta önce gittim 1 hafta sonra gidicem bir daha. Şimdi şöyle ki yumurtlama günün belliyse erken adet olmazsın. Tam 14 gün sonra adet olursun yumurtlama gününden bu herkeste aynıGeçen ay 23 günde regli oldum. Bu ayda biraz daha erken gelebilir diye düşünüyorum.. Ağrılarım başladı.. 2 gündür adet olacakmış gibi ağrım var. Gece yataktan kalkıp kontrol ediyorum.. Ara ara şiddetli ağrım oluyor.İçimdede bir sıkıntı...Olacakmışım gibi dediğim gibi bekliyoum...Hayırlısı...Haber veririrm...Bir bişey sorcam, virus nedeiyle doktor muayeneleri biraz daha uzun süreli mi yaptırıyosunuz. Korkuyomusunuz kan aldırırken falan. Ben çok korkmaya başladım da...
çok sağol canım... ozaman ben erkenden olmazsam ki demene göre 2 nisanda olacam...hiç takip etmedim şimdiye kadar bakalım... salı günü falan tekrar test yapayım.. seninde bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına al.. ilk çocuğun mu? Terazi olacak sanırım. güzel sakin burç... anlaşmak kolay... teşekkür ederimm tekrar...Zaten en son 3 hafta önce gittim 1 hafta sonra gidicem bir daha. Şimdi şöyle ki yumurtlama günün belliyse erken adet olmazsın. Tam 14 gün sonra adet olursun yumurtlama gününden bu herkeste aynı
Cok tewekkur ederim testi 3gun once yaptim aktim vargörünüşe göre gebelik var..tebrikler....:)))kaç dakika da çıktı. birde her hamilede akıntı oluyormu.. yani akıntı olmadaığı zaman hamile değiliz diyebilirmiyiz?
Hamilelikde akinti yumurta aki gibi olurCok tewekkur ederim testi 3gun once yaptim aktim var
İlk olucak inşallah sende pozitifi görürsün. Eşimle kardeşim de terazi alışığım teraziyeçok sağol canım... ozaman ben erkenden olmazsam ki demene göre 2 nisanda olacam...hiç takip etmedim şimdiye kadar bakalım... salı günü falan tekrar test yapayım.. seninde bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına al.. ilk çocuğun mu? Terazi olacak sanırım. güzel sakin burç... anlaşmak kolay... teşekkür ederimm tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?