Kızlar testime bakar mısınız acil lütfenn....

görünüşe göre gebelik var..tebrikler....:)))kaç dakika da çıktı. birde her hamilede akıntı oluyormu.. yani akıntı olmadaığı zaman hamile değiliz diyebilirmiyiz?
Her hamilelikte akinti olmuyor bende asiri kuruluk vardı

Hayır hiç olmadı hala daha yok. Herkeste farklı belirtiler canım
Merhaba benim yumurtlamadan sonra 7.-8.günlerde inanılmaz bir ağrım başladı iki büklüm edecek kadar çok.. Sonrasında geçer gibi oldu tekrar başladı. Şimdi de adet olacak gibi ağrılarım var. Ama adet olmadım. Adet tarihim düzensiz. Yumurtlama testleri kullanarak adetten sonra 12. gün yumurtladığımı tespit edip değerlendirdik. Bugün Yumurtlamadan sonraki 10.gün ve test yaptım çıkmadı.Sonrasında ne zaman adet olurum bilmiyorum.Beklemedeyim..

Yumurtlamayi yakaladiysan o günden sonra 14. Gün adet olman gerekir. 4-5 gün sonra gelmesi gerekiyor yani adetinin.

Yumurtlamayi yakaladiysan o günden sonra 14. Gün adet olman gerekir. 4-5 gün sonra gelmesi gerekiyor yani adetinin.
Geçen ay 23 günde regli oldum. Bu ayda biraz daha erken gelebilir diye düşünüyorum.. Ağrılarım başladı.. 2 gündür adet olacakmış gibi ağrım var. Gece yataktan kalkıp kontrol ediyorum.. Ara ara şiddetli ağrım oluyor.İçimdede bir sıkıntı...Olacakmışım gibi dediğim gibi bekliyoum...Hayırlısı...Haber veririrm...Bir bişey sorcam, virus nedeiyle doktor muayeneleri biraz daha uzun süreli mi yaptırıyosunuz. Korkuyomusunuz kan aldırırken falan. Ben çok korkmaya başladım da...

Zaten en son 3 hafta önce gittim 1 hafta sonra gidicem bir daha. Şimdi şöyle ki yumurtlama günün belliyse erken adet olmazsın. Tam 14 gün sonra adet olursun yumurtlama gününden bu herkeste aynı

Zaten en son 3 hafta önce gittim 1 hafta sonra gidicem bir daha. Şimdi şöyle ki yumurtlama günün belliyse erken adet olmazsın. Tam 14 gün sonra adet olursun yumurtlama gününden bu herkeste aynı
çok sağol canım... ozaman ben erkenden olmazsam ki demene göre 2 nisanda olacam...hiç takip etmedim şimdiye kadar bakalım... salı günü falan tekrar test yapayım.. seninde bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına al.. ilk çocuğun mu? Terazi olacak sanırım. güzel sakin burç... anlaşmak kolay... teşekkür ederimm tekrar...

görünüşe göre gebelik var..tebrikler....:)))kaç dakika da çıktı. birde her hamilede akıntı oluyormu.. yani akıntı olmadaığı zaman hamile değiliz diyebilirmiyiz?
Cok tewekkur ederim testi 3gun once yaptim aktim var

Gebelik var canım

Merhaba bende yeni üyeyim. Bu konularda da henüz tecrübesizim. Adet takvimim normalde çok düzenlidir. Günü gününe olurum hep. Fakat bu ay 4 gün gecikti. Bugun 4.gün. 2.gun gecikmede test yaptim baktım negatif kenara koydum öyle sonradan saatler sonra farkettim çok silik bir çizgi var. Bugun dayanamayıp tekrar test yaptım ama bugün silik çizgi çıkmadı. Adet gecikmesinden kaç gün sonra net belli olur? Tekrar ne zaman test yapmalıyım sizce. Kan testini dışarı çıkabilirsem eğer yaptıracağim.

İlk olucak inşallah sende pozitifi görürsün. Eşimle kardeşim de terazi alışığım teraziye

Canım m benim evt silik çizgi var gebelik gözüküyor kan ver netleştir geçimi güne bi iki kat artması gerek bi arkadaşım yeni yaptı adet 3 gün geçmiş bundan daha köyü idi ama dün düşük yaptı 64 çıkmıştı hcg 6 gün geçmiş ve çok silik çıkmış inş geç dollenmeddir adete yakın yumurtlama olmuş olabilir senin yapman gerken kan verip takip etmek ve en ufak leke gelirse doktora git cnaim ve bol bol dinlen hiç bi iş yapma yerleşmeye çalışıyor dur sana tutunmaya inş sağlıklı gebelikte canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…