- 31 Ekim 2016
- 259
- 124
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kelebek090
-
evet canım eğer varsa da sanırım değer yüksek olucak şimdiden belli olduğuna göre :)Bence sabah idrarıyla tekrar denemende fayda var eğer varsa koyulaşır yavaş yavaş çizgi
olumlu düşün tatlım dua et :)Olmasa eğer o pembelik oluşmaz canım ondan diyorum hemde düzgün çekilde çıkmış yamuk yumuk değil. Umarım vardır hepimizin karnı bebiş dolsun ben dün yaptım test ama seninki givi çıktı düşün bekliyorum hala belki adet olurum diye
Bakalım bugün gidip kan vericem ne çıkacak şansıma benim pek ümidim Yok ama belki de pazartesiyi beklerim bellide mevsimsel geçikme yaşıyorumdur.olumlu düşün tatlım dua et :)
canım o çizgi olmayanda çıkmıyo o kesin yani bence. sen bide zamanında yapmışsın sadece dua et sağlıklı olsun diyeBakalım bugün gidip kan vericem ne çıkacak şansıma benim pek ümidim Yok ama belki de pazartesiyi beklerim bellide mevsimsel geçikme yaşıyorumdur.
benim de öyle canım 3 ay önce kimysalım var3 ay önce kimyasal yaşadığım için bu ay olursa mucize olur ki inşallah varsa sağlıklıdır. 2 bi düşüğü kalbim kaldırmaz üzülürüm bu defa
Aynı durumdayız takipteyim seni tatlım bakalım ne olucak.benim de öyle canım 3 ay önce kimysalım var
inşallah güzel haberler alırız canımAynı durumdayız takipteyim seni tatlım bakalım ne olucak.
Yok canım yapmadım dahaTesti tekrarladiniz mi merak ettm sizi
canım tekrarlayayım mı eğer evet derseniz gidip birtane daha alcam ya yoksa bekleyeyim mi offTesti tekrarladiniz mi merak ettm sizi
Kız yürü al bitane yap bekliyorum heyecanlandım inşallah vardır :)canım tekrarlayayım mı eğer evet derseniz gidip birtane daha alcam ya yoksa bekleyeyim mi off
Canım öğle yemegim 1 de ☺ idrarimı da tutuyorum 5 5 buçuk saattirKız yürü al bitane yap bekliyorum heyecanlandım inşallah vardır :)
Kuzum bekliyeyim 1 2 gün daha ben kan vermeyi düşünüyorumCanım öğle yemegim 1 de ☺ idrarimı da tutuyorum 5 5 buçuk saattir
Kuzum bekliyeyim 1 2 gün daha ben kan vermeyi düşünüyorum
Önemli değil kuzum :)Pardon bana yazdın sandım canım kusura bakma :)POWERHACK
Tamam tamam yapayım zaten catlicam5.5 saattir tutuosan yap yine kan verirsin merak ettm :)
Ay hadi silik te pozitif görmen dilegiyleTamam tamam yapayım zaten catlicam
Yine kimyasal olur diye çok korkuyorumAy hadi silik te pozitif görmen dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?