- 31 Ekim 2016
- 259
- 124
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kelebek090
-
Ben bu aksam 7 Dr gidicemÖyle kuzum da malesef kimyasal olma ihtimali var tutunamama ihtimali o yüzden korkarim
Anladm cnm ins olmazsn kimyasal kan geldgnde deglmydi ins gelmez cnm yaÖyle kuzum da malesef kimyasal olma ihtimali var tutunamama ihtimali o yüzden korkarim
evet canım öyle 1 kere oldu benim öyle o yüzden korkuyorum şimdi folik asit kullnıyorum, o zaman kullanmıyodumAnladm cnm ins olmazsn kimyasal kan geldgnde deglmydi ins gelmez cnm ya
İns birfaha yasamazsn cnm ya asl bende varmi yok mu belli degl 9 gun gecti ya ilk defa ama o kadr rahatm ki: D aksam ckar insevet canım öyle 1 kere oldu benim öyle o yüzden korkuyorum şimdi folik asit kullnıyorum, o zaman kullanmıyodum
inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızdaİ
İns birfaha yasamazsn cnm ya asl bende varmi yok mu belli degl 9 gun gecti ya ilk defa ama o kadr rahatm ki: D aksam ckar ins
Amin cnm hersyn hayrlısı kizz heyecnli deglmsn aksam hastsneye gdcksn ama smdi cktgna gore erken yunurtlamsn sen bence:)inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda
evet canım daha 8 gün var aslına bakarsan :) heyecanlıyım tabi çalışamıyorum şuanda kafam başka birşeye yönelmiyo :) eşime de gebelik bakmaya gidiyoz demicem o yüzden eğer olumlu olursa nasıl söylücem diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim :)Amin cnm hersyn hayrlısı kizz heyecnli deglmsn aksam hastsneye gdcksn ama smdi cktgna gore erken yunurtlamsn sen bence:)
Bende calsmıyorum cnm o yuzdn pazartesi ckmazsa adet olrsm artk clscm bir sure yapmayi dsnmyrm cnm cok yprandm ondn yani cnm ben esime soledm esim gece 3 lere ksdr arstrma yapyr kiyamam ya ona:) pazrtesi bakslm ne ckcak:) ama benim idrrda ckmamsti gec yunurtladmdan herlde senn ne gzl ckms cnmevet canım daha 8 gün var aslına bakarsan :) heyecanlıyım tabi çalışamıyorum şuanda kafam başka birşeye yönelmiyo :) eşime de gebelik bakmaya gidiyoz demicem o yüzden eğer olumlu olursa nasıl söylücem diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim :)
umarım çıkmıştır canım yanılmıyoruzdur inşallah sende güzel haberler alırsın :)Bende calsmıyorum cnm o yuzdn pazartesi ckmazsa adet olrsm artk clscm bir sure yapmayi dsnmyrm cnm cok yprandm ondn yani cnm ben esime soledm esim gece 3 lere ksdr arstrma yapyr kiyamam ya ona:) pazrtesi bakslm ne ckcak:) ama benim idrrda ckmamsti gec yunurtladmdan herlde senn ne gzl ckms cnm
Git bacım git. Bi an önce öğren :) ban da dua etİnşallah canım benim ya bi kaç saat önce adet ağrım vardı bi de iğne gibi batıyo du kasigim ☺ akşam kan testine gidecem acile
bıktırdım de mi burda herkesi kusura bakmayın :) allah herkese versin mucizelerini :)Git bacım git. Bi an önce öğren :) ban da dua et
Yok kız yanlş anlattım allah bni kahretmesin.. Git bacım git derken acilr git anlamnda dedim göbüşünde evladı olan bacm bnmbıktırdım de mi burda herkesi kusura bakmayın :) allah herkese versin mucizelerini :)
Yok kız yanlş anlattım allah bni kahretmesin.. Git bacım git derken acilr git anlamnda dedim göbüşünde evladı olan bacm bnm
İns cnm ins:)umarım çıkmıştır canım yanılmıyoruzdur inşallah sende güzel haberler alırsın :)
Su an hesapladigimda 3 haftalik gözüküyor canım bakalım nasipAdetin geçince pely markayı dens. 5 lira. Ben onunla öğrendim. Bebek varsa 3 haftalık olduğu zaman idrarda çıkar. 3 haftadan erkense çıkmıyor. Kesin olduğu zaman çıkar. İnşallah vardır.
Yanlş anladn sandım ödüm koptu anam. Sanalda tanışıyoruz ama çok kıymetlisinz bnm içinnnallah iyiliğini versin canım benim ya :)
Hadi inşallah sevineceğin haberi alırsın.Su an hesapladigimda 3 haftalik gözüküyor canım bakalım nasip
Sağol kuzum anlamadım olur mu öyle şey ☺Yanlş anladn sandım ödüm koptu anam. Sanalda tanışıyoruz ama çok kıymetlisinz bnm içinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?