kızlar testime bakar mısınız ? adetime 11 gün var tahmini ama ben bişeyler görüyorum.

İ
evet canım öyle 1 kere oldu benim öyle o yüzden korkuyorum şimdi folik asit kullnıyorum, o zaman kullanmıyodum
İns birfaha yasamazsn cnm ya asl bende varmi yok mu belli degl 9 gun gecti ya ilk defa ama o kadr rahatm ki: D aksam ckar ins

Amin cnm hersyn hayrlısı kizz heyecnli deglmsn aksam hastsneye gdcksn ama smdi cktgna gore erken yunurtlamsn sen bence:)
evet canım daha 8 gün var aslına bakarsan :) heyecanlıyım tabi çalışamıyorum şuanda kafam başka birşeye yönelmiyo :) eşime de gebelik bakmaya gidiyoz demicem o yüzden eğer olumlu olursa nasıl söylücem diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim :)

Bende calsmıyorum cnm o yuzdn pazartesi ckmazsa adet olrsm artk clscm bir sure yapmayi dsnmyrm cnm cok yprandm ondn yani cnm ben esime soledm esim gece 3 lere ksdr arstrma yapyr kiyamam ya ona:) pazrtesi bakslm ne ckcak:) ama benim idrrda ckmamsti gec yunurtladmdan herlde senn ne gzl ckms cnm

umarım çıkmıştır canım yanılmıyoruzdur inşallah sende güzel haberler alırsın :)

bıktırdım de mi burda herkesi kusura bakmayın :) allah herkese versin mucizelerini :)
Yok kız yanlş anlattım allah bni kahretmesin.. Git bacım git derken acilr git anlamnda dedim göbüşünde evladı olan bacm bnm

Adetin geçince pely markayı dens. 5 lira. Ben onunla öğrendim. Bebek varsa 3 haftalık olduğu zaman idrarda çıkar. 3 haftadan erkense çıkmıyor. Kesin olduğu zaman çıkar. İnşallah vardır.

Adetin geçince pely markayı dens. 5 lira. Ben onunla öğrendim. Bebek varsa 3 haftalık olduğu zaman idrarda çıkar. 3 haftadan erkense çıkmıyor. Kesin olduğu zaman çıkar. İnşallah vardır.
Su an hesapladigimda 3 haftalik gözüküyor canım bakalım nasip

Canım sonucu paylaşmamışsın merak ettim
Değerin az çıktıysa bence hiç moralini bozma
Benim bata 6 gün kala kanda 0.1 çıkan değerim 2 gün sonra 22.94 çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…