kızlar testime bakar mısınız ? adetime 11 gün var tahmini ama ben bişeyler görüyorum.

konuyu merakla takip ediyorum dualrm seninle
canım benim sağol ya gerçekten bana umut oldunuz göbüşümün dolduğu günleri iple çekiyorum, kimyasal gebeliğimde, 2 gün durdu bebeğim benimle ama o kadar güzel hissediyordum ki eşimin ailemin sevinci, rabbimin bana onu vermesinin güzelliği birden anne olmuştum. düşük yaparken eşimde yanımdaydı o koruma isteği mükemmel tarif edilemezdi o yüzden bu kadar sabırsızım rabbim bu hayırlı günde inşallah dualarımı kabul eder.

seni anlyabiliyorum. Sadece dua et. Tum guzel seyler sabır ve duadan sonra gelir z

Tekrar test yaptınız mı?
dün yaptım canım ama foto da gözükmedi gerçekten vardı görünüyor ama. ilk paylaştığım test biraz fazla beklemişti öyle gözükmüştü ama bu 2 saatte cıktı. hemde pembe gölge. Ben kimyasal gebeliğimde kan verdiğimde hemşire bana eğer değer yüksekse çabuk çıkar düşükse biraz beklemeyle çıkar dedi. bu da o mantıktan olabilir mi diye düşünüyorum...

Olabilir, hayırlısı...

kızlar bir de hamile olduğumu öğrenirsem 11 gün önce öğrenmekle mucize olucam biraz da iyiyi çağıralım

kızlar bugunkü testim bakar mısınız ?

Eklentiler

• 1.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 56
Ay inşallah vardır inşaşlah :) cnm bnm umarum bebeişin gelmiştir anacıgna tutunuyodur :)

Ay inşallah vardır inşaşlah :) cnm bnm umarum bebeişin gelmiştir anacıgna tutunuyodur :)
İnşallah canım benim ya bi kaç saat önce adet ağrım vardı bi de iğne gibi batıyo du kasigim ☺ akşam kan testine gidecem acile

Canm ben gordüm gebelk var galiba:) ne gizel sen baya erken ogrendin benim bir haftavgecti daha ogrenemdm ben adette olmadm:)
Erken öğrenmek hem iyi hem kötü tatlım boşver sen sabret kuzum ☺ kana gitcen bakalım akla kara belli olcak inşallah hakkımızda hayırlısı olur ☺

Erken öğrenmek hem iyi hem kötü tatlım boşver sen sabret kuzum ☺ kana gitcen bakalım akla kara belli olcak inşallah hakkımızda hayırlısı olur ☺
İns cnm benim pazrtesi dr gdcm o gun gdersm 11gun gecms olckcadet olmams olcm ins kanda cksr bakalm sen ne zmn gdcksn cnm kan vermeyr bence erkendn ogrenmk dahs iyi daha dikakt edersn cnm ya ole dusun birde

İns cnm benim pazrtesi dr gdcm o gun gdersm 11gun gecms olckcadet olmams olcm ins kanda cksr bakalm sen ne zmn gdcksn cnm kan vermeyr bence erkendn ogrenmk dahs iyi daha dikakt edersn cnm ya ole dusun birde
Öyle kuzum da malesef kimyasal olma ihtimali var tutunamama ihtimali o yüzden korkarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…