- 31 Ekim 2016
- 259
- 124
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kelebek090
-
canım benim sağol ya gerçekten bana umut oldunuzkonuyu merakla takip ediyorum dualrm seninle
seni anlyabiliyorum. Sadece dua et. Tum guzel seyler sabır ve duadan sonra gelir zcanım benim sağol ya gerçekten bana umut oldunuzgöbüşümün dolduğu günleri iple çekiyorum, kimyasal gebeliğimde, 2 gün durdu bebeğim benimle ama o kadar güzel hissediyordum ki eşimin ailemin sevinci, rabbimin bana onu vermesinin güzelliği birden anne olmuştum. düşük yaparken eşimde yanımdaydı o koruma isteği mükemmel tarif edilemezdi o yüzden bu kadar sabırsızım rabbim bu hayırlı günde inşallah dualarımı kabul eder.
dün yaptım canım ama foto da gözükmedi gerçekten vardı görünüyor ama. ilk paylaştığım test biraz fazla beklemişti öyle gözükmüştü ama bu 2 saatte cıktı. hemde pembe gölge. Ben kimyasal gebeliğimde kan verdiğimde hemşire bana eğer değer yüksekse çabuk çıkar düşükse biraz beklemeyle çıkar dedi. bu da o mantıktan olabilir mi diye düşünüyorum...Tekrar test yaptınız mı?
dün yaptım canım ama foto da gözükmedi gerçekten vardı görünüyor ama. ilk paylaştığım test biraz fazla beklemişti öyle gözükmüştü ama bu 2 saatte cıktı. hemde pembe gölge. Ben kimyasal gebeliğimde kan verdiğimde hemşire bana eğer değer yüksekse çabuk çıkar düşükse biraz beklemeyle çıkar dedi. bu da o mantıktan olabilir mi diye düşünüyorum...
evet canım sabır inşallah...seni anlyabiliyorum. Sadece dua et. Tum guzel seyler sabır ve duadan sonra gelir z
kızlar bugunkü testim bakar mısınız ?
Amin canım SağolCanım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına ben var diyorum :)
Aynen öle benimde çoook silikti :) bir kaç güne koyulaşır :)Amin canım Sağolama beklemeyle çıktı bu yine ya yeni olduğundan herhalde
İnşallah canım benim ya bi kaç saat önce adet ağrım vardı bi de iğne gibi batıyo du kasigim ☺ akşam kan testine gidecem acileAy inşallah vardır inşaşlah :) cnm bnm umarum bebeişin gelmiştir anacıgna tutunuyodur :)
İnşallah tatlım ya ☺Aynen öle benimde çoook silikti :) bir kaç güne koyulaşır :)
Canm ben gordüm gebelk var galiba:) ne gizel sen baya erken ogrendin benim bir haftavgecti daha ogrenemdm ben adette olmadm:)kızlar bugunkü testim bakar mısınız ?
Erken öğrenmek hem iyi hem kötü tatlım boşver sen sabret kuzum ☺ kana gitcen bakalım akla kara belli olcak inşallah hakkımızda hayırlısı olur ☺Canm ben gordüm gebelk var galiba:) ne gizel sen baya erken ogrendin benim bir haftavgecti daha ogrenemdm ben adette olmadm:)
İns cnm benim pazrtesi dr gdcm o gun gdersm 11gun gecms olckcadet olmams olcm ins kanda cksr bakalm sen ne zmn gdcksn cnm kan vermeyr bence erkendn ogrenmk dahs iyi daha dikakt edersn cnm ya ole dusun birdeErken öğrenmek hem iyi hem kötü tatlım boşver sen sabret kuzum ☺ kana gitcen bakalım akla kara belli olcak inşallah hakkımızda hayırlısı olur ☺
Öyle kuzum da malesef kimyasal olma ihtimali var tutunamama ihtimali o yüzden korkarimİns cnm benim pazrtesi dr gdcm o gun gdersm 11gun gecms olckcadet olmams olcm ins kanda cksr bakalm sen ne zmn gdcksn cnm kan vermeyr bence erkendn ogrenmk dahs iyi daha dikakt edersn cnm ya ole dusun birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?