kızlar testime bakar mısınız ? adetime 11 gün var tahmini ama ben bişeyler görüyorum.

Canım senin hemen çıkmış mıydı testte 2.cizgi

Anladım ne mutlu size ben gibi olmamissiniz ben yarın regl olmazsam artık bilmiyorum kafayı yerim herhalde çünkü planlı bir gebelik olmicak zaten rahatsızım 2 çocuk var Allah olmayana versin canım

Yumurtam ayin 9 unda catladi sizce ne zaman kan versem yada test yapsam oyle heyecanla bekliyorum ki dollenme oldumu olmadimi

Canım idrar testi için erken kan için de bişey söyleyemem çıkabilir sen en iyisi 1 hafta kadar daha bekle çok da için rahat etmiyorsa yarın bir test al bak kişiden kişiye değişir doğru çıkıp çıkmaması ama pozitif cikarda sonra değer düşerse üzülürsun kimyasal gebelikde olabilir

yok diger haftayi bekleyecegim ben ztn ama nasil belli olur kandami yoksa erken gebeliklemi yoksa adeti beklemelimiyim doktor sadece yumurtan catlamis yildiz seklini almis dedi olmasi gereken gibi dedi ama tabi dolllenme onemli olan

Sen en iyisi regl gecikmesini bekle canım daha sağlıklı olur senin açından,anladığım kadarıyla çok istiyosun sonra hayal kırıklığı yasama,nolur nolmaz,tutucakmi tutmicakmii,hadi tuttu diyelim tutunabilekmi,o açıdan sen en iyisi gecikmwni bekle canım Allah insaalh kucağına bebeğini aldırmayı nasip ederr

kızlar tekrarladım ve haklı çıktınız çıkmadı yaa oysa ki o kadar umutlanmıştım rabbim uzun yıllar bekleyenlere sabırversin. çok utanıyorum umutlandığım için
Bende dün hastalandım canım diğer aya inşallah

Adetine 11 gün kala çıkması imkansız değil mi. Bence biraz daha bekle. Tabi çok zor biliorum o bekleyiş. Ama sabır
sabrediyorum canım. Ama şunu biliyorum hiç bi zaman böyle testlerde beklese de cıkmadı. yoktu da o zamanlar, umarım vardır şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…