- Konu Sahibi Kelebek090
-
Canım senin hemen çıkmış mıydı testte 2.cizgiCanm ben onu ornek olarak attm. Suan 10 haftalık hamileyim. Ben adetime 12 gun kala boyle bir cizgiyle karsilastim. Nie adetimin gecmesini beklemedim onuda soyleyim icimden bir ses banada hamile oldgmu soyluyordu. Birsey kaybetmem die dsundum. Oylesine yaptim. Hic beklemedgim bir andı. Silik cizgiyi gorunce hastanede test yaptm . Dogruladm
yok diger haftayi bekleyecegim ben ztn ama nasil belli olur kandami yoksa erken gebeliklemi yoksa adeti beklemelimiyim doktor sadece yumurtan catlamis yildiz seklini almis dedi olmasi gereken gibi dedi ama tabi dolllenme onemli olanCanım idrar testi için erken kan için de bişey söyleyemem çıkabilir sen en iyisi 1 hafta kadar daha bekle çok da için rahat etmiyorsa yarın bir test al bak kişiden kişiye değişir doğru çıkıp çıkmaması ama pozitif cikarda sonra değer düşerse üzülürsun kimyasal gebelikde olabilir
Bende dün hastalandım canım diğer aya inşallahkızlar tekrarladım ve haklı çıktınız çıkmadı yaa oysa ki o kadar umutlanmıştımrabbim uzun yıllar bekleyenlere sabırversin. çok utanıyorum umutlandığım için
inşallah canım sağlıkla inşallah,ben aksam çok kötüydüm kendimi yatağa zor attım aşırı derece de yorgun geziyorum, bahardan herhalde...Bende dün hastalandım canım diğer aya inşallah
Doktora git senin baya geçti günün demiinşallah canım sağlıkla inşallah,ben aksam çok kötüydüm kendimi yatağa zor attım aşırı derece de yorgun geziyorum, bahardan herhalde...
Adetine 11 gün kala çıkması imkansız değil mi. Bence biraz daha bekle. Tabi çok zor biliorum o bekleyiş. Ama sabırsizde görebiliyor musunuz ? kuruynca farkettim olmazsa hiç çıkmazdı de mi testin markası laboquick fotoğrafın kontrastını oynadım daha iyi gözüktü.
kuzum benim günüm geçmedi daha 9 gün falan var :)Doktora git senin baya geçti günün demi
sabrediyorum canım. Ama şunu biliyorum hiç bi zaman böyle testlerde beklese de cıkmadı. yoktu da o zamanlar, umarım vardır şimdi.Adetine 11 gün kala çıkması imkansız değil mi. Bence biraz daha bekle. Tabi çok zor biliorum o bekleyiş. Ama sabır
Canım tekrarlasana testikuzum benim günüm geçmedi daha 9 gün falan var :)
Olduğunu mu düşünüyorsun canım dün yaptım ya zaten bitane daha valla kafayı yicem artık bendeCanım tekrarlasana testi
olur inşallah canım...İnşaallah canım umudunu kaybetme olur daha
konuyu merakla takip ediyorum dualrm seninlesabrediyorum canım. Ama şunu biliyorum hiç bi zaman böyle testlerde beklese de cıkmadı. yoktu da o zamanlar, umarım vardır şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?