- 23 Ağustos 2023
- 261
- 51
- 28
- 22
Ya inşallah bu yol gerçekten zorlu elimizden geleni yapıp Allah sıgınmak kalıyor bi tek çok dua ediyorum sağlıklı bi gebelik için en son düşügümün üzerinden 5 ay geçtiYaçok duygulandım umarım hepimizin olur bir an önce
Benimde tam 5 ay geçti 29 nisanda öğrendim 19 mayısta düştü 5+4 dü bende hemen hamile kalamadımYa inşallah bu yol gerçekten zorlu elimizden geleni yapıp Allah sıgınmak kalıyor bi tek çok dua ediyorum sağlıklı bi gebelik için en son düşügümün üzerinden 5 ay geçti
Herkes hemen hamile kalırsın dedi ama öyle olmadı maalesef
Ben 3 yıl sonunda kalmıştım sorun yoktu ama olmuyordu diyet yaptım kafamdan attım hamile kalmışım son regl tarihim 24 Nisandı mayıs 21 de öğrendim 28 de düşük yaptım 5 haftalktı tamBenimde tam 5 ay geçti 29 nisanda öğrendim 19 mayısta düştü 5+4 dü bende hemen hamile kalamadım
Benimde 5 buçuk yılın sonunda ilk defa olmuştuBen 3 yıl sonunda kalmıştım sorun yoktu ama olmuyordu diyet yaptım kafamdan attım hamile kalmışım son regl tarihim 24 Nisandı mayıs 21 de öğrendim 28 de düşük yaptım 5 haftalktı tam
Umarım daha fazla beklemeyiz sen kan ver bugün mutlaka ne olur olmazBenimde 5 buçuk yılın sonunda ilk defa olmuştune kadar beziyor durumlarımız
Şimdi böyle çıktıUmarım daha fazla beklemeyiz sen kan ver bugün mutlaka ne olur olmaz
Şimdi böyle çıktı
Ka verdim 2.0 çıktı negatif maalesefUmarım daha fazla beklemeyiz sen kan ver bugün mutlaka ne olur olmaz
Benimki de böyle çıkmıştı hamileyimson regl 22 Ağustos 5 ay önce düşük yaptım bu şekilde çıktı yarın kan vereceğim testi bu şekilde çıkıp gebelik öğrenen oldu mu acaba
Ben değişmişimBenimki de böyle çıkmıştı hamileyim
Çok üzüldüm gerçekten bu testler son zamanlarda yalancı pozitif olayını abarttı 5 prdıcto 2 nimo test silik çıkardı akşamına regl oldum hayal kırıklığı tamamenKa verdim 2.0 çıktı negatif maalesef
Gerçekten bende çok üzüldümÇok üzüldüm gerçekten bu testler son zamanlarda yalancı pozitif olayını abarttı 5 prdıcto 2 nimo test silik çıkardı akşamına regl oldum hayal kırıklığı tamamen
Acele etme canım ıllakı kalırsın zaten hayırlısıyla hamıle kal ıssallahBöyle çıktı
B 12 ılacı var tavsıye edıyorum benım eltım öyle hamıle kaldı hem daha sağlıklı oluyor vıtamınle hamıle kalmakGerçekten bende çok üzüldümtakviye almaya başlayacağım vitamin falan
Progesteron 1.879 beta hcg 2.0 çıktı istersen aşılama dene dedi o nasıl acılı bir işlem mi acabaB 12 ılacı var tavsıye edıyorum benım eltım öyle hamıle kaldı hem daha sağlıklı oluyor vıtamınle hamıle kalmak
Hayır hiç bi sorunum yok ama böyle dedi doktor bence aşılama yaptır yıpratma kendini dedi sorun mu var dedim yo erken olur dediYok galıba igne ama bısey sorcam yanlış anlamazsan senın gebelıkle ılgılı sorununun var nıe aşılama dıyorlar normel hamıle kalamıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?