Erken test yap bir de ,bence varKızlar adetime dört gün var bu ay rahim filmi çektirdim sol tüpüm tıkalı çıktı doktor bu ay aşılama yapalım dedi 9 Eylül’de rahim filmi çektirdim iki test yaptım ikisi de böyle çıktı sizce umutlanmalı mıyım
Çok teşekkür ederim aslında elimde gayet net ama fotoğraf atınca çok silik çıkıyorBen silik bir çizgi gördüm , bu erken test de değil ama adetten 4 gün önce bunda bile silik çizgi varsa testi mutlaka tekrarlamalısın
Kan testinde falan çıkar mı sizce ben sürekli kimyasal geçiriyorum polikistikover‘da var o yüzden çok korkuyorumErken test yap bir de ,bence var
Zaten adetin bile geçmemiş daha şimdi silik çıkması çok normal merak etmeÇok teşekkür ederim aslında elimde gayet net ama fotoğraf atınca çok silik çıkıyor
İdrara kandan sonra geçiyor eğer test doğruysa kanda da çıkarKan testinde falan çıkar mı sizce ben sürekli kimyasal geçiriyorum polikistikover‘da var o yüzden çok korkuyorum
Hayırlı olsun canım var gibi gözüküyorKızlar adetime dört gün var bu ay rahim filmi çektirdim sol tüpüm tıkalı çıktı doktor bu ay aşılama yapalım dedi 9 Eylül’de rahim filmi çektirdim iki test yaptım ikisi de böyle çıktı sizce umutlanmalı mıyım
Adetimimi beklim sizce kan mı verimİdrara kandan sonra geçiyor eğer test doğruysa kanda da çıkar
Kan için erken , bana sorarsan önce erken test al pnu yap yine silik bir çizgi çıkacak büyük ihtimalle sonra adet tarihinin geçmesini bekle ondan sonra kan verKan testinde falan çıkar mı sizce ben sürekli kimyasal geçiriyorum polikistikover‘da var o yüzden çok korkuyorum
İnşallah canım vardır 2 yıldır hıc korunmadık hayırlısıyla ıns çok istiyorumHayırlı olsun canım var gibi gözüküyor
Tmmdır sabah ilk idrarla yapayımKan için erken , bana sorarsan önce erken test al pnu yap yine silik bir çizgi çıkacak büyük ihtimalle sonra adet tarihinin geçmesini bekle ondan sonra kan ver
Canım çok teşekkür ediyorum inşallah hayırlısıyla vardırHayırlı olsun canım var gibi gözüküyor
Bence bat gününü bekle saglikliysa seninledir zaten erken öğrenince daha çok kan vermek zorunda kalırsın 2 gün sonra testini tekrarla koyulaşma takibi yap adet günü de kan ver bence eğer sabredebilirsenAdetimimi beklim sizce kan mı verim
Dogru sölüyorsunuz çok teşekkür ediyorum çok sağolunZaten kan verip erkenden öğrenmek de iyi birşey değil , değer düşük çıkınca umutlandırmamak adına belirsiz konuşuyor doktor o daha çok geriyor insanı adetin geçince değer de yükselmiş olur
Çok sabırsızım ama beklicem hayırlısıyla inşallah hayırlı haberle sonuçlanırBence bat gününü bekle saglikliysa seninledir zaten erken öğrenince daha çok kan vermek zorunda kalırsın 2 gün sonra testini tekrarla koyulaşma takibi yap adet günü de kan ver bence eğer sabredebilirsen
Sen bu ay şimdi aşılama oldun mu olmadınmı canm eğer aşılama yaptırdıysan mutlaka iğnenin üstünden 14 gün geçmesini bekle çünkü iğnenin içeriğinde beta HCG oldugu için çizgi çıkabiliyorKızlar adetime dört gün var bu ay rahim filmi çektirdim sol tüpüm tıkalı çıktı doktor bu ay aşılama yapalım dedi 9 Eylül’de rahim filmi çektirdim iki test yaptım ikisi de böyle çıktı sizce umutlanmalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?