- 7 Şubat 2022
- 3.685
- 2.578
- 83
- 28
2 güne bir koyulaşma takip etBugun yaptım silikti ya yarın sabah yapınca ilerleme olurmu iki gün aonramo yapayom
İnşallah hayırlısıyla öledir tsh çok yüksektı doktor ilaç verdi aç karnına onu kullanıyorum eğer varsa sorun olurmu kafamda deli sorularBenim normal testimde boyle cikmisti adetten 4 gun once. Bence hamilesin. 2 gune 1 tekrarla testi koyulasmasi lazim. Ben deli gibi adetten 10 gun gecinceye kadar hergun test yapmistim. Her gun yapinca koyulasma pek belli olmuyo.
Tamamdır cnm çok teşekkürler2 güne bir koyulaşma takip et
ben hep ışıkta bakardım ay gözlerim bozulcak diyordum hajsjsEvet her gün yapınca insan aNlayamıyor pek gözlerim bozuldu diyorum hahah
Aynen öyle artık algılayamıyo insan var mı yok muben hep ışıkta bakardım ay gözlerim bozulcak diyordum hajsjs
Az önce yaptım test yine aynı çıktıAynen öyle artık algılayamıyo insan var mı yok mu
Başka marka mı denesen acaba artımed yalancı pozitif çıkartabiliyorAz önce yaptım test yine aynı çıktı
Yoktuki başkaBaşka marka mı denesen acaba artımed yalancı pozitif çıkartabiliyor
Bence bi erken gebelik testi alıp en kısa zamanda dene ya da kan ver. Zaten idrara bu kadar geçtiyse kanda hayli hayli çıkarYoktuki başkadaha önceden yapardım çıkmazdı sürekli aynı çıkması belkıde evet yalancı pozıtıftır kaptırmım kendimi
Canım aldım yaptım oda böle çıktıBence bi erken gebelik testi alıp en kısa zamanda dene ya da kan ver. Zaten idrara bu kadar geçtiyse kanda hayli hayli çıkar
Aa var ya o zaman inşallah kanda çıkar artık varsa kan verebilirsinCanım aldım yaptım oda böle çıktı
İnşallah cnmAa var ya o zaman inşallah kanda çıkar artık varsa kan verebilirsin
Ay mız var o zaman yaaaaKızlar erken gebelık testi aldım oda böle silik çıktı
Nasil bakarsan bak ben burdayim diyor bence bebek :)Canım aldım yaptım oda böle çıktı
Çok sağol kuzum inşallahNasil bakarsan bak ben burdayim diyor bence bebek :)
Hsg nasildi cok agridimi anestezisizmi yaptirdinzAmin kuzum bende cok şükür hsg den sonra hamile kaldım 18 haftalık olduk bile sağ salim kucagımıza almak nasip olsun
Agrı hissetmedim anestesisizdiHsg nasildi cok agridimi anestezisizmi yaptirdinz
Agrı hissetmedim anestesisizdi
Adetlerim daha sancılı olurdu benim kanama vs yaşamadım hiç
Hsg cok önmlı bnm de agrım olmadı cnm hafıf adet agrısı gıbı 1100 yptrdım bn ıstanbuldayım cok ıyılerdı ama sol tüp kapalı çıktıHsg nasildi cok agridimi anestezisizmi yaptirdinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?