- 7 Ocak 2022
- 573
- 288
- 53
- 41
Gecmis olsunHsg cok önmlı bnm de agrım olmadı cnm hafıf adet agrısı gıbı 1100 yptrdım bn ıstanbuldayım cok ıyılerdı ama sol tüp kapalı çıktı
Çok güzel hamilesin 4 yada 4.5haftalıktır muhtemelen tebriklerKızşar sonucum 104 cıktı hamılemiyim varsa kac haftalık of kagıtta hıc bırsey yazmıyor dpgru duzgun yada heyecandan anlamıyorum
Ay gerçekten mi 2 günde bir mi yaptırcam testi ayÇok güzel hamilesin 4 yada 4.5haftalıktır muhtemelen tebrikler
Canım 104 cok düşük dediler çok korktum suan cuma günü tekrar vericemÇok güzel hamilesin 4 yada 4.5haftalıktır muhtemelen tebrikler
Önemli olan ilerlemesi cuma verirsen artışa bakarlar ona göre karar verilirCanım 104 cok düşük dediler çok korktum suan cuma günü tekrar vericem
Benim de böyleydi 12 haftalık hamileyim.Gebelik çok erken zamanlar da olduğun da silik çizgi çıkıyor ama emin olmak için kan testi de vermeni tavsiye ederim canım. İnşallah pozitiftirKızlar adetime dört gün var bu ay rahim filmi çektirdim sol tüpüm tıkalı çıktı doktor bu ay aşılama yapalım dedi 9 Eylül’de rahim filmi çektirdim iki test yaptım ikisi de böyle çıktı sizce umutlanmalı mıyım
Verdim 104 cıktıBenim de böyleydi 12 haftalık hamileyim.Gebelik çok erken zamanlar da olduğun da silik çizgi çıkıyor ama emin olmak için kan testi de vermeni tavsiye ederim canım. İnşallah pozitiftir
Canım kahverengi lekeler geldi cok korkuyrmÇok güzel hamilesin 4 yada 4.5haftalıktır muhtemelen tebrikler
İlk başta olabiliyormuş öyle bence yat dinlen çoğalırsa bi doktora git derimCanım kahverengi lekeler geldi cok korkuyrm
İşteyim cnm uzandım rica ettim boş bir odaya geçip uzandımİlk başta olabiliyormuş öyle bence yat dinlen çoğalırsa bi doktora git derim
Bence Güzel artmış doktor ne dediKızlar 104 dü carsamba bugun 244 olmuş az artmış dümi bugun adet günüm normlde
Canım pazartesi godocem sol tüpüm tıkalı bırde tsh yuksektı gıdım ona gore ılac kullnırımBence Güzel artmış doktor ne dedi
Artışın güzel kendini yorma ağır kaldırma iş yapma dikkat et.tabi doktor ne diyecek asıl o önemliCanım pazartesi godocem sol tüpüm tıkalı bırde tsh yuksektı gıdım ona gore ılac kullnırım
Evet cnm pazartesi gidicem inşallahArtışın güzel kendini yorma ağır kaldırma iş yapma dikkat et.tabi doktor ne diyecek asıl o önemli
Canım selam ne durumda artışın ?Kızlar Allah razı olsun hepinizden
Canım bugün de test yaptım 467 çıktı yarın güdicem hastaneye doktoraCanım selam ne durumda artışın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?