Kızlar testime bir bakar mısınız

Aşılama olmadım birtanem dün dedi doktor yapalım bu ay adet günü haberleşiriz dedi buğunde öle içimden geldi yaptım silik çıktı sonra gittim aldım test yıne silik böle çıktı

Aşılama olmadım birtanem dün dedi doktor yapalım bu ay adet günü haberleşiriz dedi buğunde öle içimden geldi yaptım silik çıktı sonra gittim aldım test yıne silik böle çıktı
Aaa tamm o zaman canm hamişsin hayırlı uğurlu olsun adet gününü bekle testle koyulaşma takip edebilirsin adetten sonrada kan verirsin . Erkenden verme kan insan cok yıpranıyor . Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin canm benim

Amin cnm çok teşekkür ediyorum çok sağolun Rabbim sizlerede isteyen herkesede nasip eylesin çok zor inşallah hayırlı sonuçlar alırım

Artimed marka ise sevinmek için biraz daha beklemelisin canım

Amin cnm çok teşekkür ediyorum çok sağolun Rabbim sizlerede isteyen herkesede nasip eylesin çok zor inşallah hayırlı sonuçlar alırım
Amin kuzum bende cok şükür hsg den sonra hamile kaldım 18 haftalık olduk bile sağ salim kucagımıza almak nasip olsun

Benim normal testimde boyle cikmisti adetten 4 gun once. Bence hamilesin. 2 gune 1 tekrarla testi koyulasmasi lazim. Ben deli gibi adetten 10 gun gecinceye kadar hergun test yapmistim. Her gun yapinca koyulasma pek belli olmuyo.

Benim normal testimde boyle cikmisti adetten 4 gun once. Bence hamilesin. 2 gune 1 tekrarla testi koyulasmasi lazim. Ben deli gibi adetten 10 gun gecinceye kadar hergun test yapmistim. Her gun yapinca koyulasma pek belli olmuyo.
Evet her gün yapınca insan aNlayamıyor pek gözlerim bozuldu diyorum hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…