Aşılama olmadım birtanem dün dedi doktor yapalım bu ay adet günü haberleşiriz dedi buğunde öle içimden geldi yaptım silik çıktı sonra gittim aldım test yıne silik böle çıktıSen bu ay şimdi aşılama oldun mu olmadınmı canm eğer aşılama yaptırdıysan mutlaka iğnenin üstünden 14 gün geçmesini bekle çünkü iğnenin içeriğinde beta HCG oldugu için çizgi çıkabiliyor
Ama hayır aşılama olmadım bu ay ve kendimiz denedik diyorsan gebelik büyük ihtimalle var canm
Ay inşallah canımVarrr hayirli olsuun
Yok cnm kullanmadım tsh çok yüksek ti dün guatır için ilaç verdi doktorYarınki testini atarsan ona da bakarızhayırlı olsun inşallah, folik asit kullanıyor musun
Aaa tamm o zaman canm hamişsin hayırlı uğurlu olsun adet gününü bekle testle koyulaşma takip edebilirsin adetten sonrada kan verirsin . Erkenden verme kan insan cok yıpranıyor . Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin canm benimAşılama olmadım birtanem dün dedi doktor yapalım bu ay adet günü haberleşiriz dedi buğunde öle içimden geldi yaptım silik çıktı sonra gittim aldım test yıne silik böle çıktı
Amin cnm çok teşekkür ediyorum çok sağolun Rabbim sizlerede isteyen herkesede nasip eylesin çok zor inşallah hayırlı sonuçlar alırımAaa tamm o zaman canm hamişsin hayırlı uğurlu olsun adet gününü bekle testle koyulaşma takip edebilirsin adetten sonrada kan verirsin . Erkenden verme kan insan cok yıpranıyor . Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin canm benim
İnşallah canım kan verdiğinde sonucu bize de söyle lütfenİnşallah canım vardır 2 yıldır hıc korunmadık hayırlısıyla ıns çok istiyorum
Artimed marka ise sevinmek için biraz daha beklemelisin canımKızlar adetime dört gün var bu ay rahim filmi çektirdim sol tüpüm tıkalı çıktı doktor bu ay aşılama yapalım dedi 9 Eylül’de rahim filmi çektirdim iki test yaptım ikisi de böyle çıktı sizce umutlanmalı mıyım
Amin kuzum bende cok şükür hsg den sonra hamile kaldım 18 haftalık olduk bile sağ salim kucagımıza almak nasip olsunAmin cnm çok teşekkür ediyorum çok sağolun Rabbim sizlerede isteyen herkesede nasip eylesin çok zor inşallah hayırlı sonuçlar alırım
İnşallah cnm çok teşekkür ediyorumVar canımtesti hergün tekrarla koyulaşınca kan ver inşaAllah
Tabiki hemen sölicemİnşallah canım kan verdiğinde sonucu bize de söyle lütfen
evet cnm artimedArtimed marka ise sevinmek için biraz daha beklemelisin canım
Amin cnm ama adet olcak gibi agrım var bacaklarım kaşıklarım çok agrıyoAmin kuzum bende cok şükür hsg den sonra hamile kaldım 18 haftalık olduk bile sağ salim kucagımıza almak nasip olsun
Benimde öyleydi belirtiler adetle aynı oluyorAmin cnm ama adet olcak gibi agrım var bacaklarım kaşıklarım çok agrıyo
İnşallah hamişimdirBenimde öyleydi belirtiler adetle aynı oluyor
İnş canım başka marka test de yap mutlaka artimedin bu testi çok güvenli değil. İnş vardırİnşallah hamişimdir
İnşallah cnm yapıcam sabahİnş canım başka marka test de yap mutlaka artimedin bu testi çok güvenli değil. İnş vardır
Bugun yaptım silikti ya yarın sabah yapınca ilerleme olurmu iki gün aonramo yapayomBenimde öyleydi belirtiler adetle aynı oluyor
Evet her gün yapınca insan aNlayamıyor pek gözlerim bozuldu diyorum hahahBenim normal testimde boyle cikmisti adetten 4 gun once. Bence hamilesin. 2 gune 1 tekrarla testi koyulasmasi lazim. Ben deli gibi adetten 10 gun gecinceye kadar hergun test yapmistim. Her gun yapinca koyulasma pek belli olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?