Kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama nereye açıcağımı bilemedim kusra bakmayın. Kızlar benim 16-17 yaşlarında kız bi yeğenim var.Annesiyle araları pek iyi olmadığı için genelde güvenip herşeyini benimle konuşur. Bu akşam ablamla beraber bana oturmaya geldiler. Benle özel konuşmak istedi.Bana sesinin hafif kalın olduğunu bundan rahatsız olduğunu söyledi bende abartılcak bi durum olmadığını falan söyledim. Abartılıcak bi kalınlıkta olduğunuda düşünmüyorum işte saçları falan dökülmeye başlamış bi aydır.Yüzündede sivilceler var. Aklıma testosteron hormonu fazlalığı geldi. Vücuduna baktım , hafiften kıllanma var gibi emin olamadım. Yine yaşından dolayı böyle bişey olup olmadığınada emin olamadım. Üzgün bi halde olduğunu gördüm , üzülmesini hiç istemiyorum. Size sormak istedim eminim bu sorunu yaşayan bayan arkadaşlar vardır sitede. Daha önce bu sorunu yaşamadığım için ve pekte bi bilgim olmadığı için bişey diyemiyorum.Bana bu konuda bilgi verebilicek biri varsa mesaj atabilirmi acaba?