Kızlar toplaşın da bi taktik verin aklım ermedi

Tersler mi hiç. İçi eriyo bide ben kıskanırsam hepten eriyo.

seni bile bile kıskandırmak başka senin yanında kadının tekinin kendisine yavşamasına engel olmak başka.
seni ne durumda bıraktığını fark etmesi lazım.
ne demek yani aynı kıyafeti giymişken onu ayrıca bi yere çekip sormak falan.
sevgilinizin ciddi ve gerekirse ters davranması lazım.

O yere gitmek zorunda mısınız? Yani başka mekan mı yok? Arada fazla yaş farkı var, yani çok sırnaşık ilişkilerin kokusu çıkar. Bence gereksiz, yer kıtlığı yok ya.

yaslarıda uygunmuş
değil mi hem de senin kız güzel benim oğlum yakışıklı iyi olur:)
Hoooop! Meryemsuyu ben aldım dün haberiniz yok mu baken? O artık bizim gelin.
olmaaaaz biz aldık benim oğluma bir bak bir bak nasıl tatlı yakışıklı ayırma sevenleri
girişin kavgaya düello yapın bakem kolay mı bizden kız almak
yooook biz kavgaya karşıyız seve seve alırız
Eşinle sana bi kombin aldık mı tamamdır

Ben senin kızı aldım kızım düün vermezsen kaçırırım öyle kıza rıza bekleyip vakit kaybedemeyiz

heytttt vermem gelinimi

bende diyorum bu hatun kim nick değişmiş güzel olmuş :)

bu arada kadına değilde senin sevgiliye gıcık oldum ne öyle kıskanınca havalara girmeler

Ben de gıcığım. Sence de hesap olayında bişey var mı yoksa ben mi gıcık olduğum için nem kapıyorum. Başka bişey isticek vakit olmadı bütün muhabbetleri duydum numara falan olamaz ki bırakmışsınız görmedim dese. Hesaptır cidden ya. Ama bizimkine çok uyuzum bilemezsiniz yani.

yok ne numarası sanmam, sevgilinin hoşuna gitmiş bu durum sen kendini böyle yıpratma direk sevgilin tavrını koysun yoksa sen sevgiline tavır koy, benim eşim öyle yapacak ha ben ne yaparım onu var ya başka bayanlarla gülümseyerek konuşuyor diye burnundan getirmişliğim var şimdi ciddi konuşur hep, sıkıyorsa yapmasın

Şuan başka bi mevzudan gıcığım konuşmuyoruz. Eğer barışorsam da gidersek bakarım haline tavrına haber vericem size kızlae takipten çıkmayın

Teşekkür ederim bu arada nickimi beğenmişsin :)))) canım nasıl istedi yalnız anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…