- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 133
- 32
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Hayatım karmaşık konularSence bizim olayın aslı ne?
Kızına mı ordakine mi:/ ayyy kızlar ya bizimkine daha gıcığım şuan. Bildiğin gıcık oldumHayatım karmaşık konular
Aynen:) bırak ya başka bi yerde de gıcık oldum kıskandım diye kıpkırmızı oldu ağzı kulağına vardı çok hoşuna gidiyo.beni bozar bu tarz şeylerol bencede onun yüzünden bu konu acıldı burda tanısmış olduk fena olmadı amayüz wermeyeydi iyiydi
sen de ona umursamaz ol, sonradan farketmis gibi filan yap hatta karsilastiginizde..Kızlardan birinin konusunda gördüm hatta yazdım. Ama hem konusunu dağıtmamak hem de bana odaklanmanız için kendim konu açayım dedim. Şimdi durum şöyle aynen kopyalıyorum:
Bizim sürekli gittiğimiz bi yer var erkek arkadaşımla son derece elit ve kurumsal bi yer. Kadın 30lu yaşlarda erkek arkadaşım da 27 falan. Kadın yani annesi yaşında falan olsa neyse.. Canım demeler, istediğimiz bişey olmayınca ben size yapıym evde getiriym demeler, ama benle canjmlı konuşmuyo sadece ona samimi. Mesela biz kombin giyiniyoruz ben önündeydim onu diğer uca çağırıp ona soruyo nerden aldınız bilmem ne diye. E ben önündeyim aynısını giymişim bana sorsana neden onu diğer uca çağırıyosun?? Benle konuşmuyo sürekli onla ve canım da dedi tepem attı.Beni dışlıyo kızlar abartmıyorum ciddiyim. Çocuk da farkında ama maşallah yani gayet nazik o da kadına karşı. Haklısın aşkm falan dedi de sert bi tavır sergilemedi hiç ona.
abla ayağına yatıyo kaba tabirle. güya canım falan demesi ama o kadar fark yok anası yaşında olsa neyse dicem. Beni cidden fena halde dışlıyo. ve çok eminim ki itici biri değilimherkes çok güzel davranıyo olması gerektiği gibi orda bana onun dışında garsonları vs çok hürmetkar çok nazik. Gıcık olmuş olamaz. Mesela bişey ikram ettiriyodu al canım dedi bizimkine sonra da kıza HANFENDİYE DE VER dedi hiç yüzüme bakmadan bişey demeden. Erkek arkadaşım da "aşkım alır mısın" dedi kendindekini bana tattırdı sonra da.
Bu arada kadına belli etmiyorum. Bi iyi günler diyişim var ki sanki hiiiiç kıl değilim onasırıta sırıta ama ben ne kadar güzel davranırsam davranıym bana aşırı mesafeli ona düşüyo dibine. Sadece onu muhattap alıyo.
Bir daha olursa nasıl davranayım?? (2-3 kez karşılaştık hep ona yakın davranıyor. Kadını daha önceden tanımıyoruz bu arada)
He öyle yapıym da bizimki hepten düğün deernek kurdursun lavantam. Muhabbeti kaçıramamsen de ona umursamaz ol, sonradan farketmis gibi filan yap hatta karsilastiginizde..
Oradakinin kızına bakıyorduKızına mı ordakine mi:/ ayyy kızlar ya bizimkine daha gıcığım şuan. Bildiğin gıcık oldum
anlamadin kiHe öyle yapıym da bizimki hepten düğün deernek kurdursun lavantam. Muhabbeti kaçıramam
Oov seninki de mi benimkinden :/Oradakinin kızına bakıyordu
Anlamışamanlamadin kiorda ol ama o kisiyi onemsemez sekilde davran.. sen sakrak selamlasma mesela..
kızımı var onumu diyorsun yada kendine çıtır erkek :) valla aslında hiç hoş değil problemli bir tip olup sorun yaratmandan korkmuyormu acaba okadar mı yüzsüzOov seninki de mi benimkinden :/
Bizim olayda diyorum kime düşünüyo sence
Kendine olsa eşimle ben de alıcaz demez üstümüzdekileri ona sorarkenkızımı var onumu diyorsun yada kendine çıtır erkek :) valla aslında hiç hoş değil problemli bir tip olup sorun yaratmandan korkmuyormu acaba okadar mı yüzsüz
bu kadın hiçte normal değil yani şuan bende aşk acısı çrkiyorum mantıklı düşünemiyorum ayrıca art niyetli olmasa sana sorardı sevgiline değilKendine olsa eşimle ben de alıcaz demez üstümüzdekileri ona sorarken
Hem de benim yanımda bile sormadı. Ben beyefendiye bişeysorucam dedi tezgahın taa diğer tarafına gitti bizimkide oraya tabi hemen.....bu kadın hiçte normal değil yani şuan bende aşk acısı çrkiyorum mantıklı düşünemiyorum ayrıca art niyetli olmasa sana sorardı sevgiline değil
ONU SORDUĞUNA EMİNMİSİN ??????Hem de benim yanımda bile sormadı. Ben beyefendiye bişeysorucam dedi tezgahın taa diğer tarafına gitti bizimkide oraya tabi hemen.....
Tersler mi hiç. İçi eriyo bide ben kıskanırsam hepten eriyo.E sevgilin terslesin.
26 sayfadır söylenmiştir muhtemelen.
Evet duydum.ONU SORDUĞUNA EMİNMİSİN ??????
ahaa buraya yazıyorum başka bişey var kokusu çıkarEvet duydum.
Ama bırakılan bahşiş miydi emin değilim. Teşekkür ederim bırakmışsınız görmedim dedi bizimkide rica falan etti ney aşkım dedim yok bişey dedi. Hesaptan bahsediyo diyemez miydi?
Masaya gittik dedim neyi dedi o. Ya dedi şu kadar tuttu şu kadar bıraktm o da milletle uğraşıyodu görmemiş de hesabı bıraktığımı onu diyo. 4 lira kalmış kağıt paradan da ona teşekkür ediyo ya da hesabı bıraktığına yani anladın mı canm. Ne gerek varsa bu kadae KİBARLIĞA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?