- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 133
- 32
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
yaslarıda uygunmuş:) bizimki 3,5 yaşında canım, verme tabi annesi kimselere kolay kolay:)
Aynen konuştukça değişiyo bizim kızçelr:)KK nın nasıl bir etkisi var anlamadım ilk sayfa yorumlarına bakıyorum gitmeyin etmeyin son yorumlar asarım keserim işten attırırıma kadar gitmiş.
Sanırım kadın güzel yoksa kıskanmazdınız
Ayrıca merak ettim sizi dışlayan birine nasıl gülerek iyi akşamlar falan diyorsunuz .
Biraz eksik anlatıyorsunuz kanaatimce.
Hoooop! Meryemsuyu ben aldım dün haberiniz yok mu baken? O artık bizim gelin.yaslarıda uygunmuş
teyze de ona meselaevli misiniz çocuğunuz var mı gibi. vaktinde evlenseniz bizim yaşımızda çocuğunuz olurmuş gibi gibi kırışıklıklar için bir şey kullanıyor musunuz
ama tüm bu kıskançlıklar dizilerden bildiğimiz üzere erkek arkadaşını ona itecek. o kadın gözünde daha da büyüyecek. yemeyiver oranın bişeysini. başka yere gidin olmaz mı
Hoooop! Meryemsuyu ben aldım dün haberiniz yok mu baken? O artık bizim gelin.
Muhakkak haberdar et takipteyim canım. Abla olayına bayıldım şimdiden içimin yağları eridi.
çok sinir bir durum
Ne düellosu?girişin kavgaya düello yapın bakem kolay mı bizden kız almak
bak sen
benzeri benim başıma geldi erkek arkadaşımla sürekli kahvaltı yaptığımız bir yer vardı orada çalışan kadının kızı da oraya geliyordu neyse biz kahvaltı yapıyoruz ama kız arka tarafta erkek arkadasımla bakışıyorlar neyse ses çıkarmadımNe ablası ne ablasııııı abla az olur
Aynen öyle arkadaşım..
anasıda kaçtı zaten ewlenirkenEşinle sana bi kombin aldık mı tamamdır
Ben senin kızı aldım kızım düün vermezsen kaçırırım öyle kıza rıza bekleyip vakit kaybedemeyiz
Kadını unutbeni unutma yerine , beni unut de hehehe
Sence bizim olayın aslı ne?benzeri benim başıma geldi erkek arkadaşımla sürekli kahvaltı yaptığımız bir yer vardı orada çalışan kadının kızı da oraya geliyordu neyse biz kahvaltı yapıyoruz ama kız arka tarafta erkek arkadasımla bakışıyorlar neyse ses çıkarmadım
tam kalktık sevgilim kızın yanından geçerken iyi günler dedi ben şokkk tabiiii kavga gürültü bitti işte
Bakıcaz artık canım..gitmeyiverin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?