Kızlar toplaşın da bi taktik verin aklım ermedi

teyze de ona mesela evli misiniz çocuğunuz var mı gibi. vaktinde evlenseniz bizim yaşımızda çocuğunuz olurmuş gibi gibi kırışıklıklar için bir şey kullanıyor musunuz

ama tüm bu kıskançlıklar dizilerden bildiğimiz üzere erkek arkadaşını ona itecek. o kadın gözünde daha da büyüyecek. yemeyiver oranın bişeysini. başka yere gidin olmaz mı

Aynen konuştukça değişiyo bizim kızçelr:)
Kadın zerre güzel değil ama hareketleri o kadar seviyesizce ki..

Ben kadının kendisi için öyle davrandığını düşünmüyprum zaten. Çünkü diyorum ya oğluşumcu kaynanayla abla tarzı arasında. Kızına ya da diğer kız hoşlandı da ben yaparım arayı demiş gibi sanki..

Mecbur gülüyorum çünkü belli etmek istemiyorum. Surat asarsam ya da tavır koyarsam bizimkisi gayet "nazik"ken iyice kötü duruma düşücem.

Olay bizimkinde bitiyo. Gevşerse böyle olur işte. Bana he canım haklısın canım der ama canım dendiğinde suratına ters ters bakmaz

Tabii ki hazırda bir repliğim var bacım halledicem bu teyze işini

Evet bizimkini iter bi tek ne iyi kadın demediği kalıyo bana dönüp. Gevşiyo içten içe.

Ne ablası ne ablasııııı abla az olur

Aynen öyle arkadaşım..
benzeri benim başıma geldi erkek arkadaşımla sürekli kahvaltı yaptığımız bir yer vardı orada çalışan kadının kızı da oraya geliyordu neyse biz kahvaltı yapıyoruz ama kız arka tarafta erkek arkadasımla bakışıyorlar neyse ses çıkarmadım
tam kalktık sevgilim kızın yanından geçerken iyi günler dedi ben şokkk tabiiii kavga gürültü bitti işte

Kolay hitap edilcek konuda bende benden bahsedildiğinde anlicağm bişey.

Dün biri beni unutmanın sevgilisi demiş aklım saçma sapan dizi vardı ya ona gitti bi saat sonra anladım

Sence bizim olayın aslı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…