Kızlar topuklu ayakkabının boyu kesilir mi?

Mrschocolate

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
24
6
34
Selam kızlar kendime düğün için 11cm platformsuz topuklu aldım valla giymemedim rezil oldum ya en son sürünüyodum baya bi maskara oldum millete işte kestireyim boyunu dedim zaten boyum 175 heves ettiğim için almıştım birdaha asla zaten boyu kısaltılır mı biliyo musunuz 4cm kestirmek istiyorum bide ankarada bildiğiniz yer varsa sevinirim

M
Selam kızlar kendime düğün için 11cm platformsuz topuklu aldım valla giymemedim rezil oldum ya en son sürünüyodum baya bi maskara oldum millete işte kestireyim boyunu dedim zaten boyum 175 heves ettiğim için almıştım birdaha asla zaten boyu kısaltılır mı biliyo musunuz 4cm kestirmek istiyorum bide ankarada bildiğiniz yer varsa sevinirim
Selam ...
Ben ayakkabı tasarımı yaptım 4 yıl falan kuzenim izmir de ayakkabı imalaatı yapıyor. Yani bu işten anlıyorum.
Ama sana tavsiyem sakın deneme ayakkabı ziyan olur. Çünkü onlar belirli bir kalıp üstünde üretiliyor. Her punt yükseklikte bile kalıp değişiyor.
Dolayısıyla zaten götürdüğün yerde de bunu yapmayacaklardır. Başkasına ver kendine yeni bir tane al:)