Hiç ikiz düşüncem yoktu yaş itibari ile de ikiz koyulmadı ama Rabbim nasip ederse ne mutlu bizeEmbriyo bölündümü kii inşallah öyledir istiyorsan ama yüksek de cikabiliyor tekkken iki iken düşük olabiliyor keseyle belli olur anca
Canım ikizin veya değeriyle ilgisi tok diyorlar bazen böyle yüksek çıkabiliyor güzel tutunmuş demekKızlar 6 eylülde transfer oldum 5. Gün embriyosu tek embriyo transferi. Bugün 12. Gün test günümdü. Beta değerim 1290 çıktı ikiz midir acaba ??
İnşallah ama değerin cok güzel maşallahHiç ikiz düşüncem yoktu yaş itibari ile de ikiz koyulmadı ama Rabbim nasip ederse ne mutlu bize
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar 6 eylülde transfer oldum 5. Gün embriyosu tek embriyo transferi. Bugün 12. Gün test günümdü. Beta değerim 1290 çıktı ikiz midir acaba ??
Benimki daha yüksekti sizin değerinizden tek gebelik oluştuKızlar 6 eylülde transfer oldum 5. Gün embriyosu tek embriyo transferi. Bugün 12. Gün test günümdü. Beta değerim 1290 çıktı ikiz midir acaba ??
Çok teşekkür ederimCanım ikizin veya değeriyle ilgisi tok diyorlar bazen böyle yüksek çıkabiliyor güzel tutunmuş demekhayırlı olsun
Çok sağolunİnşallah ama değerin cok güzel maşallah
Öyle mi tamamdır çok sağolun inşallah sağlıkla ilerler bakalımHayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahikizin beta değeriyle alakası olmuyor. Benim de yüksek çıkmıştı ve tek kese oluşmuştu.
Peki teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için sağlıklı olsun da öncelikleBenimki daha yüksekti sizin değerinizden tek gebelik oluştu
Benim ikizdi , 11. Gün 2.160 idi değerim. Ama onunla bir ilgisi yok deniyor. Hakkınızda hayırlısı olsun, tek de olsa ikiz de olsa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar 6 eylülde transfer oldum 5. Gün embriyosu tek embriyo transferi. Bugün 12. Gün test günümdü. Beta değerim 1290 çıktı ikiz midir acaba ??
Evet en önemlisi yeter ki sağlıklı olsun çok sağolun Allah razı olsunBenim ikizdi , 11. Gün 2.160 idi değerim. Ama onunla bir ilgisi yok deniyor. Hakkınızda hayırlısı olsun, tek de olsa ikiz de olsa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Masallah sağlıkla ilerlesinKızlar 6 eylülde transfer oldum 5. Gün embriyosu tek embriyo transferi. Bugün 12. Gün test günümdü. Beta değerim 1290 çıktı ikiz midir acaba ??
Merhaba ben de 10. Gün 765 13. Gün 2726 çıktı iki embriyo koyulmuştu dedim herhalde ikiz çünkü değer gayet iyi burada okuduklarıma göre de yüksek. Ama malesef tek embriyo tutunmuştu hiç değerle anlaşılmıyor yani vücutla alakalı bir durum buKızlar 6 eylülde transfer oldum 5. Gün embriyosu tek embriyo transferi. Bugün 12. Gün test günümdü. Beta değerim 1290 çıktı ikiz midir acaba ??
Değerim normal o zaman erken tutunmuş olabilir. Çok teşekkür ederim gayet iyi anladımMerhaba ben de 10. Gün 765 13. Gün 2726 çıktı iki embriyo koyulmuştu dedim herhalde ikiz çünkü değer gayet iyi burada okuduklarıma göre de yüksek. Ama malesef tek embriyo tutunmuştu hiç değerle anlaşılmıyor yani vücutla alakalı bir durum bu
Hayırlı olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alınMerhaba ben de 10. Gün 765 13. Gün 2726 çıktı iki embriyo koyulmuştu dedim herhalde ikiz çünkü değer gayet iyi burada okuduklarıma göre de yüksek. Ama malesef tek embriyo tutunmuştu hiç değerle anlaşılmıyor yani vücutla alakalı bir durum bu
Maşallah çok güzel değeriniz embriyo kaliteniz nasıldı acabaKızlar 6 eylülde transfer oldum 5. Gün embriyosu tek embriyo transferi. Bugün 12. Gün test günümdü. Beta değerim 1290 çıktı ikiz midir acaba ??
İnşallah siz de öyleHayırlı olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?