Kızlar transfer +12 de Beta değerim çok yüksek bakar mısınız

Kızlar 6 eylülde transfer oldum 5. Gün embriyosu tek embriyo transferi. Bugün 12. Gün test günümdü. Beta değerim 1290 çıktı ikiz midir acaba ??
Benım 1890 dı tek oldu.
Sağlam tutunmuş maşallah sağlıkla gelsın

merhabalar 25 eylülde 3.gün taze embriyo transferi yapıldı.dün kan verdim 9,3 geldi .çok erken olduğu için normal diyorlar dua edin ne olur sağlıklı büyüsün .6 ekim kan verme tarihimdi normalde .o zamana kadar kaça yükselmesi gerekiyor

3 gün embriyosu için çok normal bir değer,daha 3 gün var , inşallah bebesleriniz sizinledir..Benimde yarın test günüm...3 gün embriyosu..Allah'ım sevicler yaşatsın.Aminn

Tek benim. Beta değerim yüksekti ama belki ondan erken görmüşümdür

Maşallah canım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla ilerleyip sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin Rabbim Amin
Benim de 12.gün 1226 değerdi ama ikiz gebelik oluşmuştu demek ki herkesin farklı oluyor önemli olan sağlıklı hayırlı güzel evlatlarımızın olması Amin

Amin amin inşallah .sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah .ne zaman transfer edildi embriyonuz . Taze embriyo mu dondurulmuş embriyo muydu sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…