Benim amh düşüklüğüm vardı ve ilk embriyo orta kaliteydi 4ccidi. Doktor güvenemedi sanırım ikinci bir embriyo daha istedi. 3bb ile ikisini transfer etti gebelik şansı artıyor diye. Yüzde 70 civarıymış iki embriyodan birinin tutması.çift emriyo neye göre koyuluyor acabs doktorumuzdan isteme şansımız var mı onun insiyatifinde mi
Anladım canım teşekkür ederim açıklaman içinBenim amh düşüklüğüm vardı ve ilk embriyo orta kaliteydi 4ccidi. Doktor güvenemedi sanırım ikinci bir embriyo daha istedi. 3bb ile ikisini transfer etti gebelik şansı artıyor diye. Yüzde 70 civarıymış iki embriyodan birinin tutması.
Yok canım henüz bilmiyorum pazartesi öğrenecem hamile olup olmadığımıAnladım canım teşekkür ederim açıklaman içinşu an ikiz gebesin demiii
Benimde hiç ama hiç belirti yoktu 8. Gün erken gebelik testinde bir saat sonra silik çıkmıştı
Bugün keseyi gördük ama kalp atışını haftaya dinleyecekmişiz
Kaçıncı günde kan testi verdin pekiBenimde hiç ama hiç belirti yoktu 8. Gün erken gebelik testinde bir saat sonra silik çıkmıştı
Çok mutlu dönersin inşallah canımYok canım henüz bilmiyorum pazartesi öğrenecem hamile olup olmadığımı
İnşallah canım hepimiz güzel haberleri alırız inşallahÇok mutlu dönersin inşallah canım
Ayy inanmiyorum bende bak bugün transferin 8 vi günü ilk idrarda test yaptiğim gibi ilk 10 dakka icerisinde negatif di. Sonra tam böyle 15 dkk sonra kuruma cizgisi oluyor yani pozitifdi bak iki resşm arasindaki farka bakarmisin. Ben anlayamadim. Telefonu yan bak ilk resim negatif gibi ikincisi işte tam 15-20 dakka arasinda bu cizgi belirlendi. Acaba pozitifmiyi negatifmi. Bide bugün sık sık idrar cikma var bende yanma da varEki Görüntüle 3633879
Bugün yaptıgım bu sekilde kuruma çizgisi gibi sonradan belirdi ama dünki çizgiden bir tık daha belirgin bilemedim kurma çizgisi hep aynı koyulukta mı oluyor
Pardon bak bu resimi unnutum yolluyayim 15 dkk sonra cikan sonuc ne diyorsunBenimde hiç ama hiç belirti yoktu 8. Gün erken gebelik testinde bir saat sonra silik çıkmıştı
Benimde hiç ama belirti yoktu 8. Gün erken gebelik testinde bir saat sonra silik çıkmıştı
Bugün keseyi gördük ama kalp atışını haftaya dinleyecekmiş
9.gğn kan tahlili verdim 103 geldiKaçıncı günde kan testi verdin peki
Çok silik var gibi kaçıncı günPardon bak bu resimi unnutum yolluyayim 15 dkk sonra cikan sonuc ne diyorsun
Canım ümitlendirmek istemem var gibi ama sen canlı daha iyi anlarsın kuruma çizgisi renksiz gri olurmuş bu silik çizgide renk var mı nasılAyy inanmiyorum bende bak bugün transferin 8 vi günü ilk idrarda test yaptiğim gibi ilk 10 dakka icerisinde negatif di. Sonra tam böyle 15 dkk sonra kuruma cizgisi oluyor yani pozitifdi bak iki resşm arasindaki farka bakarmisin. Ben anlayamadim. Telefonu yan bak ilk resim negatif gibi ikincisi işte tam 15-20 dakka arasinda bu cizgi belirlendi. Acaba pozitifmiyi negatifmi. Bide bugün sık sık idrar cikma var bende yanma da var
Hayırlı olsun inşallah9.gğn kan tahlili verdim 103 geldi
Amin daha kalp atışı duyamadık cok korkuyorum boş gebelik olacak diyeHayırlı olsun inşallahkucağına almayı nasip etsin rabbim
Olmaz inşallah güzel düşün her şeyi güzel olacaktır.Amin daha kalp atışı duyamadık cok korkuyorum boş gebelik olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?