Kızlar transfer sonrası hapşırmak zarar verir mi acaba ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi mommm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bencede bu bir seçenek. Ama sen ve Eşin ayrıntılı bir muayene olun mutlaka tüp bebeğe gitmeden önce
Bütün genetik kromozom testlerimiz yapıldı. Sorun çıkmadı. Eşimin Sperm testi de sorun çıkmadı. Bana histeroskopi çekildi onda da sorun yok. Ama tahlillerimizi yenileyecez eğer tüp bebege karar verirsek.

Bende daha bulantı olmadı canım 😊 arada kasık ağrısı bacak ağrısı baş ağrısı oluyor normalmidir bu zamanlar 🙄bide galiba kokuları keskin alıyorum gibi canım 🙄🤷‍♀️
Evet benimde ilk oyle basladi. Kokulari keskin aliyordum . Sonrada bulanti basladi.. sonradaki evredede kustum 😅

Hayırlı olsun mommm mommm çok mutlu oldum :nazar: :KK200:
Çoooook teşekkür ederim canım 🤗 seninkide hayırlı olsun ozamanlar deneme aşamasındaydık galiba hep birlikte ekim ayında 🤷‍♀️ Sonuçlarımız iyi hepimizin şükürler olsun 🤗 Nasıl gidiyor seninkisi ben daha çok yeniyim 🙈

Çoooook teşekkür ederim canım 🤗 seninkide hayırlı olsun ozamanlar deneme aşamasındaydık galiba hep birlikte ekim ayında 🤷‍♀️ Sonuçlarımız iyi hepimizin şükürler olsun 🤗 Nasıl gidiyor seninkisi ben daha çok yeniyim 🙈

Evet aynen Ekim kasım grubunda yazișiyorduk. Çok şükür sende çok beklemdin cnm 🤗 sağlıklı kolay bir gebeliğin olsun inşallah.
Benim ki de şükür bazı tehlikeler atlattık şuan iyiyiz. Bütün ilaçları yeni bıraktık. Bir Oğlum daha olacak nasipse 🙂 bu hafta itibariyle az az hareketlerini hissetmeye başladım darısı sana..

Evet aynen Ekim kasım grubunda yazișiyorduk. Çok şükür sende çok beklemdin cnm 🤗 sağlıklı kolay bir gebeliğin olsun inşallah.
Benim ki de şükür bazı tehlikeler atlattık şuan iyiyiz. Bütün ilaçları yeni bıraktık. Bir Oğlum daha olacak nasipse 🙂 bu hafta itibariyle az az hareketlerini hissetmeye başladım darısı sana..
Oyyyy ne güzel canım benim ya 🥰🥰 valla çok sağol canım inşAllah bende görürüm o günleri 🤲🥰 heyecanla bekliyorum hep dua ediyorum sağ Salim atlatalım dye 🥰 o haftalara gelince biraz daha rahatlıyor mu insan ilk zamanlara göre canım 🤗

Canım hatırladın mı beni 😊 Nasıl gidiyor hamileliğin 🤗 benimde bu sefer olumlu oldu şükürler olsun 🙏🙈
Ya canım hatırladım. 😊 Ay çok sevindim Rabbim sağlıkli sıhhatli ilerlemesini nasip etsin. Sakın korkma sakın yersiz telaş yalma kuzum. Her şey mukkemel olacak. Çok güzel bir şekilde hamileliğin ilerleyecek Rabbimin izniyle 🥰🥰🥰

Ya canım hatırladım. 😊 Ay çok sevindim Rabbim sağlıkli sıhhatli ilerlemesini nasip etsin. Sakın korkma sakın yersiz telaş yalma kuzum. Her şey mukkemel olacak. Çok güzel bir şekilde hamileliğin ilerleyecek Rabbimin izniyle 🥰🥰🥰
Oyyy kuzum benim içimi rahatlattın 🙏🥰 kaç gündür panikliyim güzel ilerleyen hamişliklerden bunu duymamaya ihtiyacım vardı çooook sağol kuzum 🤗❤️ İnşallah keseyi görüp kalp atışını duyayım biraz daha rahatlarım herlde 🥰❤️

Oyyyy ne güzel canım benim ya 🥰🥰 valla çok sağol canım inşAllah bende görürüm o günleri 🤲🥰 heyecanla bekliyorum hep dua ediyorum sağ Salim atlatalım dye 🥰 o haftalara gelince biraz daha rahatlıyor mu insan ilk zamanlara göre canım 🤗

Hayır cnm inan endişe hep var 😂 nekadar da sakinleştirmeye çalışsak da kendimizi hep bi vesvese..
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Hayır cnm inan endişe hep var 😂 nekadar da sakinleştirmeye çalışsak da kendimizi hep bi vesvese..
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Evet canım öyle hiç bitmeyecek endişemiz 🤦‍♀️🤗 anne olmak kolay değil 🥰 aminnn kuzum hepimize inşAllah 🙏

Oyyy kuzum benim içimi rahatlattın 🙏🥰 kaç gündür panikliyim güzel ilerleyen hamişliklerden bunu duymamaya ihtiyacım vardı çooook sağol kuzum 🤗❤ İnşallah keseyi görüp kalp atışını duyayım biraz daha rahatlarım herlde 🥰
Ay kuzum anladım zaten 😊😅 ama ben de senin gibiyim her şeyi kafama takardim. Keseyi görecek miyim kalbini duyacak miyim aman boş gebelik mi? Ama bebeğim hasta mı 😊 yok yok insan kafayı yiyor ama bak Rabbime sukurler olsun bebeğim sağlıklı bir şekilde ilerliyor az kaldı hatta 🥰 içimde hareket ettikçe hele öyle rahatladım ki 🙏🏼 şimdi diyorum neden o kadar stres yapmışım 😅 anlayacağın Rabbim onu sana nasip etmişse sen ne yaparsan yap o doğacak Bol bol dua et kuzum her şey yolunda gidecek 🥰

Back
X