Kızlar transfer sonrası hapşırmak zarar verir mi acaba ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi mommm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canım Allah büyüktür bu sefer olur inşAllah 🤲🙏

Hayır cnm. Yıl 2014 tü ozaman yaygın değildi heralde
Canim peki bebekte sorun olduğu nasıl anlaşıldı. Parça alınıp genetige mi gönderildi. Yoksa bebeğin tamamı patolojiye mi gitti. Size sonuç nerden verildi.

Anladım canım benim tüp bebek iyi gelmiş senin hastalığına şükür 🙏 🥰 benim doktorumda iyi bilgili birisi güveniyorum baklım sonuç da olumlu olur inşAllah canım 🥰 ben 3.gün embriyosu dye korktum ilk 5.daha çok bölünmüş dye acaba şuan napıyır içerde bölünüyormuşuz canım bugün 3.gün.🙄🙊
Canım aynı korkuyu ben yaşadım haklısın ama bizim az embriyo kalmadı diye 5. Güne zorlamiyorlar belki de 5. Güne gidecek. Kuzum benim 3 tane 3. Günlük embriyom vardı iki tane transfer ettiler son bir tanesini 5. Güne zorladılar gitmedi ben de çok üzüldüm dedim demek transfer edilenler gitmeyecek ☺️ ama Rabbim yüzüme güldü ☺️ inşallah senin de yüzün gülecek ☺️

Canım aynı korkuyu ben yaşadım haklısın ama bizim az embriyo kalmadı diye 5. Güne zorlamiyorlar belki de 5. Güne gidecek. Kuzum benim 3 tane 3. Günlük embriyom vardı iki tane transfer ettiler son bir tanesini 5. Güne zorladılar gitmedi ben de çok üzüldüm dedim demek transfer edilenler gitmeyecek ☺ ama Rabbim yüzüme güldü ☺ inşallah senin de yüzün gülecek ☺

Ay canım benim inşAllah dediğin gibi olur 🙏🥰 konuşuyorum onla şuan içerde napıyır acaba dye merak ediyorum 🙊 canım birde bişey daha merak ediyorum mesela şimdi embryoyu koyuyorlar o içerde birinci ikinci üçüncü günler sonuca yakın diğer günlerdede canlı kalıyor ya tutarsa tutmazsa ne oluyor ona mesela ilk iki günde yok olup gider mi

Benimkilerde hem patolojiye gidiyor hem parça alınıp genetik araştırmaya gönderiliyor ama hiç bi sorun cikmiyo

😕Üzüldüm cnm. Peki senin embriyo konulmadan genetik teste gitigi halde mi düşük oluyor

Canö haftayı nasıl belirliyoruz, transferden sonra
Şey benimki tüp bebek değil canım, o yüzden konuyla ilgisi yok dedim. 7 haftalık hamileyim hapşurunca rahmimde kasılma hissediyor dedim ☺️☺️ Bu durum benim de dikkatimi çektiği için konuyu görünce yazıverdm

Şey benimki tüp bebek değil canım, o yüzden konuyla ilgisi yok dedim. 7 haftalık hamileyim hapşurunca rahmimde kasılma hissediyor dedim ☺️☺️ Bu durum benim de dikkatimi çektiği için konuyu görünce yazıverdm
Ay k.bakma canm bi yorum okudumda ona göre cevb verdim, için rahat olsun hapsurmak zarar vermez

😕Üzüldüm cnm. Peki senin embriyo konulmadan genetik teste gitigi halde mi düşük oluyor
Canim ben hiç tuo bebek yapmadım. 5 kaybım var. 1 de kızım var 4 yaşında. Kendiliğinden hamile kalıyorum. Kayiplarim 3 4 5 aylık. Sebep bulunamiyo. Hiç bi sorun yokken kalbi duruyo. Son kaybımdan sonra doktor genetiği ayristirilmis tüp bebegin çözüm olabileceğini söyledi. O yüzden araştırıyorum yapmalimiyim diye.

Canim ben hiç tuo bebek yapmadım. 5 kaybım var. 1 de kızım var 4 yaşında. Kendiliğinden hamile kalıyorum. Kayiplarim 3 4 5 aylık. Sebep bulunamiyo. Hiç bi sorun yokken kalbi duruyo. Son kaybımdan sonra doktor genetiği ayristirilmis tüp bebegin çözüm olabileceğini söyledi. O yüzden araştırıyorum yapmalimiyim diye.

Bencede bu bir seçenek. Ama sen ve Eşin ayrıntılı bir muayene olun mutlaka tüp bebeğe gitmeden önce

Back
X