Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım Rabbim hepimizin hakında hayirlisini nasip etsin.Hayır cnm. Yıl 2014 tü ozaman yaygın değildi heralde
Canim peki bebekte sorun olduğu nasıl anlaşıldı. Parça alınıp genetige mi gönderildi. Yoksa bebeğin tamamı patolojiye mi gitti. Size sonuç nerden verildi.Hayır cnm. Yıl 2014 tü ozaman yaygın değildi heralde
Canım aynı korkuyu ben yaşadım haklısın ama bizim az embriyo kalmadı diye 5. Güne zorlamiyorlar belki de 5. Güne gidecek. Kuzum benim 3 tane 3. Günlük embriyom vardı iki tane transfer ettiler son bir tanesini 5. Güne zorladılar gitmedi ben de çok üzüldüm dedim demek transfer edilenler gitmeyecekAnladım canım benim tüp bebek iyi gelmiş senin hastalığına şükür![]()
benim doktorumda iyi bilgili birisi güveniyorum baklım sonuç da olumlu olur inşAllah canım
ben 3.gün embriyosu dye korktum ilk 5.daha çok bölünmüş dye acaba şuan napıyır içerde bölünüyormuşuz canım bugün 3.gün.
![]()
Canım aynı korkuyu ben yaşadım haklısın ama bizim az embriyo kalmadı diye 5. Güne zorlamiyorlar belki de 5. Güne gidecek. Kuzum benim 3 tane 3. Günlük embriyom vardı iki tane transfer ettiler son bir tanesini 5. Güne zorladılar gitmedi ben de çok üzüldüm dedim demek transfer edilenler gitmeyecek ☺ ama Rabbim yüzüme güldü ☺ inşallah senin de yüzün gülecek ☺
Canim peki bebekte sorun olduğu nasıl anlaşıldı. Parça alınıp genetige mi gönderildi. Yoksa bebeğin tamamı patolojiye mi gitti. Size sonuç nerden verildi.
Benimkilerde hem patolojiye gidiyor hem parça alınıp genetik araştırmaya gönderiliyor ama hiç bi sorun cikmiyoBebeği patolojiye gönderdik. Raporu 8hafta sonra geldi
Evet2 mg mi seninkide
Benimkilerde hem patolojiye gidiyor hem parça alınıp genetik araştırmaya gönderiliyor ama hiç bi sorun cikmiyo
Peki fitil nedigin nedir . Bana transferden 1 hafta oncede utrogestana baslicami soylediler. Progesteron yani.
Canö haftayı nasıl belirliyoruz, transferden sonraBen bugünlerden bahsettim 7nci haftamdayım
Şey benimki tüp bebek değil canım, o yüzden konuyla ilgisi yok dedim. 7 haftalık hamileyim hapşurunca rahmimde kasılma hissediyor dedimCanö haftayı nasıl belirliyoruz, transferden sonra
Ay k.bakma canm bi yorum okudumda ona göre cevb verdim, için rahat olsun hapsurmak zarar vermezŞey benimki tüp bebek değil canım, o yüzden konuyla ilgisi yok dedim. 7 haftalık hamileyim hapşurunca rahmimde kasılma hissediyor dedimBu durum benim de dikkatimi çektiği için konuyu görünce yazıverdm
Kahverengi haplara bir iki tane kalınca tekrar gidicem ona göre söyleyeceklerPeki fitil nedigin nedir . Bana transferden 1 hafta oncede utrogestana baslicami soylediler. Progesteron yani.
Canim kahverengi dedigin hap progynova mi bendekiler beyazdaKahverengi haplara bir iki tane kalınca tekrar gidicem ona göre söyleyecekler
Progynova canım evet 11 tane beyaz hap var içinde 10 tane de kahverengiCabi
Canim kahverengi dedigin hap progynova mi bendekiler beyazda
Bendekiler hep beyazProgynova canım evet 11 tane beyaz hap var içinde 10 tane de kahverengi
Canim ben hiç tuo bebek yapmadım. 5 kaybım var. 1 de kızım var 4 yaşında. Kendiliğinden hamile kalıyorum. Kayiplarim 3 4 5 aylık. Sebep bulunamiyo. Hiç bi sorun yokken kalbi duruyo. Son kaybımdan sonra doktor genetiği ayristirilmis tüp bebegin çözüm olabileceğini söyledi. O yüzden araştırıyorum yapmalimiyim diye.Üzüldüm cnm. Peki senin embriyo konulmadan genetik teste gitigi halde mi düşük oluyor
Canim ben hiç tuo bebek yapmadım. 5 kaybım var. 1 de kızım var 4 yaşında. Kendiliğinden hamile kalıyorum. Kayiplarim 3 4 5 aylık. Sebep bulunamiyo. Hiç bi sorun yokken kalbi duruyo. Son kaybımdan sonra doktor genetiği ayristirilmis tüp bebegin çözüm olabileceğini söyledi. O yüzden araştırıyorum yapmalimiyim diye.