Kızlar transfer sonrası hapşırmak zarar verir mi acaba ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi mommm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay kuzum anladım zaten 😊😅 ama ben de senin gibiyim her şeyi kafama takardim. Keseyi görecek miyim kalbini duyacak miyim aman boş gebelik mi? Ama bebeğim hasta mı 😊 yok yok insan kafayı yiyor ama bak Rabbime sukurler olsun bebeğim sağlıklı bir şekilde ilerliyor az kaldı hatta 🥰 içimde hareket ettikçe hele öyle rahatladım ki 🙏🏼 şimdi diyorum neden o kadar stres yapmışım 😅 anlayacağın Rabbim onu sana nasip etmişse sen ne yaparsan yap o doğacak Bol bol dua et kuzum her şey yolunda gidecek 🥰
Ohhh be kuzum içimi rahatlattın valla 🤗 kötü şeyler duya duya korku sardı günlerdir iyice iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım vardı 🤗 ne güzel çok sevindim sağ salim ilerlemene kuzum ya çok az kalmış minnoşun gelmesine oyyy ❤️🥰 ne güzel duygular ne heyecanlıymış haftaya bi gelsede bende görsem minik mucizemi 🤗 Rabbim buradaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu 🤲🥰 Hep dua ediyorum kuzum Rabbim bebeğimi koru diye inşAllah senin gibi ilerlerim bende 🙏🤗

Ohhh be kuzum içimi rahatlattın valla 🤗 kötü şeyler duya duya korku sardı günlerdir iyice iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım vardı 🤗 ne güzel çok sevindim sağ salim ilerlemene kuzum ya çok az kalmış minnoşun gelmesine oyyy ❤🥰 ne güzel duygular ne heyecanlıymış haftaya bi gelsede bende görsem minik mucizemi 🤗 Rabbim buradaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu 🤲🥰 Hep dua ediyorum kuzum Rabbim bebeğimi koru diye inşAllah senin gibi ilerlerim bende 🙏🤗
Amin kuzum amin Rabbim bebeğini size bağışlasın 🥰🥰 kötü şeyleri aklına getirme hep iyi düşün 🥰🥰

Amin kuzum amin Rabbim bebeğini size bağışlasın 🥰🥰 kötü şeyleri aklına getirme hep iyi düşün 🥰🥰
Sağol kuzum benim amin seninkinde öyle 🤗🤲 sağ Salim kucağımıza aldığımız günler görelim inşallah 🤗 artık öyle yapmaya çalışıyorum kuzum iyi şeyleri düşünüyorum 🥰❤️

Ohhh be kuzum içimi rahatlattın valla 🤗 kötü şeyler duya duya korku sardı günlerdir iyice iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım vardı 🤗 ne güzel çok sevindim sağ salim ilerlemene kuzum ya çok az kalmış minnoşun gelmesine oyyy ❤🥰 ne güzel duygular ne heyecanlıymış haftaya bi gelsede bende görsem minik mucizemi 🤗 Rabbim buradaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu 🤲🥰 Hep dua ediyorum kuzum Rabbim bebeğimi koru diye inşAllah senin gibi ilerlerim bende 🙏🤗
Ben bir şey olacak diye 20. Haftaya kadar bir şey alamadım. Ama şuan nerdeyse her şey hazır bebeğimin. O hareket ettikçe ben eksiklerini aldım. O kadar tatlı kıyafetleri var ki kızımın ablası 😊 inşallah sana da bugünleri görmeyi Rabbim nasip etsin 🥰

Ben bir şey olacak diye 20. Haftaya kadar bir şey alamadım. Ama şuan nerdeyse her şey hazır bebeğimin. O hareket ettikçe ben eksiklerini aldım. O kadar tatlı kıyafetleri var ki kızımın ablası 😊 inşallah sana da bugünleri görmeyi Rabbim nasip etsin 🥰
Ayyyyy yaaa yerim ben onu annesi yerimm oyyy cennet kokulu doğsunda misler gibi giysin cicilerini 🤗🥰 bende aynı fikirdeyim kuzum 20.haftadan sonra alırım inşallah 🙏🥰 rabbim nasip etsinde 🤲🥰

Back
X