canim bende fransa dayim ama hele ben progestonu kesin kullanmam lazimmis
benim gibi durumu olanlara doktorlari veriyormus degilse tutmazmis
buradaki doktora dedim boyle olmasi gerekiyormus
doktor bana sana gerek yoktu dedi bende israrla istedim tamam dedi ama tam olarak hangi ilaci verecek bilmiyorum ilk randevumda bu konuyu tekrar acicam
nisanda ikinci tup bebek olacak kismet olursa
Arkadaslar sizlere katiliyorum ...
Ben de almanyada yasiyorum ve buradaki dr. lar nedense ilac vermek konusunda baya bi cimriler .. Ya sonucta parasini biz ödüyoruzz ..
Ben de son tadavimi türkiyede yaptirincaya dek buradaki doktorlarin verdikleriyle yetiniyordum .. Saniyosun ki dr. dur biliyodur diye kendini emanet ediyosun ..
8 kez tüp bebek denemesi yasadim Almanya da .. Simdiye kadar ne ultrasonla transfer yapildigini gördüm ... Ne de progesteron igneleri verildigini .. Ultrogst diye vaginal fitilden baska bi ilac verilmedi bana burada ..
Merkezimi degistirdim bu sefer kararliyim .. Doktorumla konustum igneleri alicam ..
Ama aklima takilan bir konu daha var ?? :uhm:
Neden Türkiye de transer ultrasonla yapiliyo da burda bunu yapmiyolarr ??
Doktora sordum : Bebek olacak olduktan sonra bu önemli degil diyo ?? Ayrica Transferden sonra 25 dk. dinlendikten sonra eve yolluyolar .. Tr. de ben 3 saat yattim wc ye bile kalmadan ??
Bu konuda siz ne düsünüyorsunuzz ?? Orda nasil oluyo uygulamalarr ?? fisfisfis
kaymaklim
arkadasim ben dogal olarak adet goremiyorum esim de de sperm azligi ve sekil bozukluklari var
goruyormusun arkadaslar neler kullaniyor
banada sadece bir fitil verdiler onu da sabah aksam kullaniyordum
delirmek icten degil ya hele benim gibi primer amonere olanlara bu ilaclara ihtiyac varmis
[/COLOR]
cnm benim ya sen daha isin basindasin senin ailenden kimse yokmu turkiyeden buraya gelebilecek ordan getirtsene ben suanda bunun icin ugrasiyorum ben burdaki eczanelere sordum ama igne yok dedi burda... biraz cekiniyorum bu igneyi kullanmaktan ama baksana bisuru kiz bu sekilde hamile kalmis ben hala anlamiyorum neden fransada kullanimi yas bu ignenin yaaa:uhm::uhm::uhm:ins bizde kaliriz ya ama dedigim gibi igneleri almaya calis son umut bizim icin cnm benim allaha emanet ola.s.
[/COLOR]
cnm benim ya sen daha isin basindasin senin ailenden kimse yokmu turkiyeden buraya gelebilecek ordan getirtsene ben suanda bunun icin ugrasiyorum ben burdaki eczanelere sordum ama igne yok dedi burda... biraz cekiniyorum bu igneyi kullanmaktan ama baksana bisuru kiz bu sekilde hamile kalmis ben hala anlamiyorum neden fransada kullanimi yas bu ignenin yaaa:uhm::uhm::uhm:ins bizde kaliriz ya ama dedigim gibi igneleri almaya calis son umut bizim icin cnm benim allaha emanet ola.s.
cnm benim burda banada ilk denememde kasimda transferim ultrasonla yapildi ama sadece 10 DK YATTIM sonrada hemen kosa kosa wc ye gitmistim banada sonra sadece utrogestan fitili verildi sabah ogle aksam sonuc:çok üzgünüm: bu yuzden bu igneleri almak istiyorum alman hastanesindeki bi hemsireyle konustum rahatlikla kullanabilcegimi soyledi cunki turkiyede tup bebek yapan herkese bu igne veriliyormus kafamçokkarıştı.... sen turkiyede yaptim demissin peki sonuc ne olduu!!!!! allahim sen hepimizin yar ve yardimci ol neolur yarabbim hakkmizda hayirlisi neyse onu bize nasip et aminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?