Kızlar transferden sonra hangı ılacları kullandınız?

kaymaklim

bismillah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
973
3
96
Fransa
merhaba kizlar sizlere sorum su lutfen yardimci olun bana tranferden sonra ne ilaclari kullandiniz veya igne kafayi yicem ya burda transferden sonra sadece fitil veriyor onunda dozaji cok dusuk ben ilk tup bebekde negatif sonucu aldigim icin simdi daha dikkatli olmak istiyorum umarim bana yardimci olursunuz kizlar fikirlerinizi bekliyorum hepinizden..... cok tesekkur ederim simdidena.s.

cnm benim cok tesekkur ederim kusura bakma belki sasirdin ama bende sizin kullandiginiz ilaclardan almak istiyorum buradaki doktorlar hicbisey bilmiyorlar ilk tup bebek tedavimde sonuc pozitif olucak dediler ama olmadi iste buyuzden kesin sonuc almak icin allahin izniyle tabiki. ben sadece tedbirimi aip takdiri allaha birakmak istiyorum cok sagol cnma.s.

canim bende fransa dayim ama hele ben progestonu kesin kullanmam lazimmis
benim gibi durumu olanlara doktorlari veriyormus degilse tutmazmis
buradaki doktora dedim boyle olmasi gerekiyormus
doktor bana sana gerek yoktu dedi bende israrla istedim tamam dedi ama tam olarak hangi ilaci verecek bilmiyorum ilk randevumda bu konuyu tekrar acicam
nisanda ikinci tup bebek olacak kismet olursa

canım burayada yazayım dedim ben iğne olmadım transferden sonra .sadece folık asıt birde progestan fitil kullandım birde derı üzzerıne bant yapıstırdım onudaa 4günde bir yenıledım adını hatırlamıyom bantın

hepinze tesekkur ederim kizlar gercekten cok sagolun ya ben progesteron ignesini istiyorum bakalim bulabilecekmiyim artik hayirlisi ins a.s.

cnm benim fransada progesteron adinda igne yokmus onun yerine utrogestan fitil veya hap var DEDI DOKTOR ama dozajlari baya dusuk ya valla kafam karisik bende ve esimde hic bi problem yok ama ilk tup bebek denememde negatifti transferden sonra bana fitil vermisti sabah ogle aksam sonuc ortada :çok üzgünüm:ama simdi kullanmak istemiyorum bu fitili yaaaa:1no2:bu sitede okudugum kadariyla hemen hemen butun tup bebek yapanlar bu ilaclari kullaniyorlar bize zaten dogru duzgun bi tedavi uygulamiyorlar bide ilac vermiyorlar bunlar. anlicagin herseyi oluruna birakiyorlar olsun olmasin bizene diyorlar galiba valla kafamçokkarıştı ne yapacagimi sasirdim ama rabbim nasip ederse ben o igneleri getirtmek istiyorum ve eczaneden estrofen ve elevit alicam sende al cnm bunlarda yardimci oluyormus ikiside fransada var CNM SEN NEREDE OTURUYORSUN VE PROBLEMIN NE TANISIRSAK BIRBIRIMIZE YARDIMCI OLURUZ OPTUM CNM

ben crinon jel,progynex iğne,claxn iğne,climara bant,elevit,folic plus,coraspin kullandım. şu an gebeyim ve hala bu ilaçlara devam ediyorum....

kaymaklim
arkadasim ben dogal olarak adet goremiyorum esim de de sperm azligi ve sekil bozukluklari var
goruyormusun arkadaslar neler kullaniyor
banada sadece bir fitil verdiler onu da sabah aksam kullaniyordum
delirmek icten degil ya hele benim gibi primer amonere olanlara bu ilaclara ihtiyac varmis

kızlar o progestoren igneler biraz can yakiyo ve de bir sure sonra insanlar ondan sikayet etmeye basliyo bilginiz olsun. crinone jel ayni ilacin vajinaya sıkılan jel formatı cok mecbur kalırsanız ve de illa alicam derseniz bunu da düşünün. ben onu kullandım ve hamileyim şu anda.

Arkadaslar sizlere katiliyorum ...
Ben de almanyada yasiyorum ve buradaki dr. lar nedense ilac vermek konusunda baya bi cimriler .. Ya sonucta parasini biz ödüyoruzz ..

Ben de son tadavimi türkiyede yaptirincaya dek buradaki doktorlarin verdikleriyle yetiniyordum .. Saniyosun ki dr. dur biliyodur diye kendini emanet ediyosun ..

8 kez tüp bebek denemesi yasadim Almanya da .. Simdiye kadar ne ultrasonla transfer yapildigini gördüm ... Ne de progesteron igneleri verildigini .. Ultrogst diye vaginal fitilden baska bi ilac verilmedi bana burada ..
Merkezimi degistirdim bu sefer kararliyim .. Doktorumla konustum igneleri alicam ..
Ama aklima takilan bir konu daha var ?? :uhm:
Neden Türkiye de transer ultrasonla yapiliyo da burda bunu yapmiyolarr ??
Doktora sordum : Bebek olacak olduktan sonra bu önemli degil diyo ?? Ayrica Transferden sonra 25 dk. dinlendikten sonra eve yolluyolar .. Tr. de ben 3 saat yattim wc ye bile kalmadan ??

Bu konuda siz ne düsünüyorsunuzz ?? Orda nasil oluyo uygulamalarr ?? fisfisfis

bence ultrasonun faydalari şu: 1- rahim kalınlığını ölçüyor kaç mm , embriyoları transfer etsek kalınlık tutunması için yeterli mi ? 2- transfer sırasında rahimin içine uygun yere bırakabildi mi embryoları ? 3- herhangi bir kanama rahim duvarına zedeleyici bir işlem oldu mu ? ( bunlar benim dokturmla konuştuklarım belki başka sebepler de vardır )

ben transfedfen sonra 1 saat yattım . fazlasına gerek yok deyip yolladılar.ilk 3 gün evde yattım o kadar sonrasında hafif işler yaptım ve ayakta dolandım. bence türkiye de son zamanlarda bu işte oldukça başarı kaydeden klinikler var arkadaşım, avrupa da insanlara daha robot gibi davrandılarını söylemişti orada yaptıran 2-3 dostum. umarım sizlerin öyle değildir, süper başarılı geçer bundan sonraki denemeleriniz. allah yardımcınız olsun.

bende şuan gebeyim darısı tüm isteyenlerin başına,kullandığım ilaçlar progynex iğne,claxn iğne,climara bant,elevit,folic plus,coraspin,bunları kullanıyorum,

cnm benim burda banada ilk denememde kasimda transferim ultrasonla yapildi ama sadece 10 DK YATTIM sonrada hemen kosa kosa wc ye gitmistim banada sonra sadece utrogestan fitili verildi sabah ogle aksam sonuc:çok üzgünüm: bu yuzden bu igneleri almak istiyorum alman hastanesindeki bi hemsireyle konustum rahatlikla kullanabilcegimi soyledi cunki turkiyede tup bebek yapan herkese bu igne veriliyormus kafamçokkarıştı.... sen turkiyede yaptim demissin peki sonuc ne olduu!!!!! allahim sen hepimizin yar ve yardimci ol neolur yarabbim hakkmizda hayirlisi neyse onu bize nasip et aminnnnnnn

[/COLOR]
cnm benim ya sen daha isin basindasin senin ailenden kimse yokmu turkiyeden buraya gelebilecek ordan getirtsene ben suanda bunun icin ugrasiyorum ben burdaki eczanelere sordum ama igne yok dedi burda... biraz cekiniyorum bu igneyi kullanmaktan ama baksana bisuru kiz bu sekilde hamile kalmis ben hala anlamiyorum neden fransada kullanimi yas bu ignenin yaaa:uhm::uhm::uhm:ins bizde kaliriz ya ama dedigim gibi igneleri almaya calis son umut bizim icin cnm benim allaha emanet ola.s.

kızlar niye illa iğne versiyonunu kullanmakta ısrar ediyosunuz ? bunun bir de Crinone jel diye vajinadan yapılan jel şeklinde fitili de var, ben 1 aydır onu kullanıoyorum hamileyim. onu da düşünün .

türkiyedede her eczanede bulunmuyor bu iğne kacak çünki.tüp bebek merkezlerinin bulunduğu bölgedeki eczanelerden temin edilebiliyor.

Öyle cok olaylar yasadim kii ... Nerden baslayim? Nasil anlatayim ?? Zahmet olacak ama en iyisi buradan oku ..

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...sligi-olmak-ister-misiniz-22.html#post4597502

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…