Kızlar transferden sonra hangı ılacları kullandınız?

kızlar niye illa iğne versiyonunu kullanmakta ısrar ediyosunuz ? bunun bir de Crinone jel diye vajinadan yapılan jel şeklinde fitili de var, ben 1 aydır onu kullanıoyorum hamileyim. onu da düşünün .

cnm benim valla aklimiz okadar karisik ki inan bana kim neyle pozitif sonuc aldiysa onu almak istiyoruz evet haklisin aslinda hem de igne zahmetli bi is ama yinede sanki daha etkiliymis gibi geliyor bana igne. cnm benim ama inan dikkate alicam soylediklerini belki burda jeli vardir igne yok valla kafamçokkarıştı cooook tesekkur ederim yardimin icin sagoL... transferden sonra hemen kullanmaya basladinmi yaninda baska neler kullandin cvplarsan sevinirim :1hug:a.s.

türkiyedede her eczanede bulunmuyor bu iğne kacak çünki.tüp bebek merkezlerinin bulunduğu bölgedeki eczanelerden temin edilebiliyor.

cnm benim evet bu igne kacak ama herhangi bi eczaneye gidip istediginde siparis verilebiliyor ben hatta bikac yeri aradim sordum hepsi siparis verebiliriz dediler ama malesef kimse yok bana getirebilicek turkiyede artik hayirlisi olsun ins ya cok sagol yazdigin icin:1hug: a.s.

canim insallah bu defa sonucun pozitif olur
bende yurt disindayim
ilk denem negatif senin gibi bir tek utregeston fitil verdiler
valla ne biliyim bunlar tevekkul diye dusunuyorum tabi tedbirli olmak gerek ama
veren allah sonucta
nasibinde varsa gelir rahat ol sen takilma onlara

cnm benim valla aklimiz okadar karisik ki inan bana kim neyle pozitif sonuc aldiysa onu almak istiyoruz evet haklisin aslinda hem de igne zahmetli bi is ama yinede sanki daha etkiliymis gibi geliyor bana igne. cnm benim ama inan dikkate alicam soylediklerini belki burda jeli vardir igne yok valla kafamçokkarıştı cooook tesekkur ederim yardimin icin sagoL... transferden sonra hemen kullanmaya basladinmi yaninda baska neler kullandin cvplarsan sevinirim :1hug:a.s.

tatlım ben o crinone jel i kullandım, bunun yanı sıra estrafem diye mavi renkte östrojen haplari kullandim. bir de folik asit. folik asit gunde 1 tane, crinone jel sabah aksam 1 er tane, estrafem sabah aksam 1 er tane. hepsini aynı saatte alman cok onemli, etkilerinin devam etmesi acisindan. transferden 3 gun evvel basladim bunlari kullanmaya , doktorum transfer günü önce crinone jel in icerde birikmis tabakasini temizledi sprey gibi bir seyle vajinadan sonra transferi yapti. 1 saat yattim . eger seni merkezde 15 dak yatirirlarsa ariza cikart, ben kendimi iyi hissetmiyorum 1 saat yaticam burda diye delikafadulden
sonra gidersin evine ...

Lütfen yardım ediiiiiiiiiinnnnnnnn...Kizlar günaydın.Kızlar ya galiba benim yumurtalar çatlamış ya benden selik geliyor...
Çatlatma önleme iynesini akşam saat 6 gibi vurursun demişlerdi.Acaba şimdi vursammı ya :(((((.Yumurtalarımdan bazıları çatlarsa ne olur arkadaşlar bilgisi olan varmı:(((?

kaymaklim
arkadasim ben dogal olarak adet goremiyorum esim de de sperm azligi ve sekil bozukluklari var
goruyormusun arkadaslar neler kullaniyor
banada sadece bir fitil verdiler onu da sabah aksam kullaniyordum
delirmek icten degil ya hele benim gibi primer amonere olanlara bu ilaclara ihtiyac varmis

canım seninle aynı durumdayız ben şu anda 8 haftalık hamileyim ama ben diğerlerinden farklıym biraz mesela folic plus günde 3 tane cirinone jel günde 1 tane günde 1 tane bebe aspirini veeeee haftada bir kez ovitrelle iğne yiyorum hatta ovitrelleyi devlet ödemiyor 2 den fazlasını biz alıyoruz bana ege ünv ovitrelleyi 10 haftaya kadar kullanacaksn demişti açıkcası kullanıoyrum ama reçetede gebelikte kullanımı x tir diyor bunu sordum hemşirelere hayır kullanacksın dedi şimidiye kadar bişi olmadı bakalım hayırlısı :nazar:

Back
X