Tamam canım teşekkür ederimMerhaba benim eşim taksit yaptırıyordu. Ama enparayi araştırın. İlaçlari aldıktan sonra telefon bankacılığı dan ayarliyordu.
Merhaba Ziraat bankasının kredi kartına 4 taksit yapılıyor sonradan karttanKızlar tüp bebek ilaçları kredi kartına taksitle alınıyor mu alan var mı aranızda
Teşekkür ederimDirek eczaneler yapmıyor ama bazı bankalarda sonradan taksitlendirme oluyor
Aaa peşin fiyatına değil mi canımMerhaba Ziraat bankasının kredi kartına 4 taksit yapılıyor sonradan karttan
Evet aynen ama eczaneden alırken olmuyor sonradan siz yapıyorsunuz yine de eğer kredi kartınız varsa müşteri hizmetlerini arayıp sorun benim iş bankası vardı çünkü normalde yapıyordu iki taksit sağlıkda ama eczane sağlık gibi görünmüyormuş güya yapmadılar mağdur olduk boşunaAaa peşin fiyatına değil mi canım
Tüh talihsiz olmuş tamamdır teşekkür ederim. İnşallah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdırEvet aynen ama eczaneden alırken olmuyor sonradan siz yapıyorsunuz yine de eğer kredi kartınız varsa müşteri hizmetlerini arayıp sorun benim iş bankası vardı çünkü normalde yapıyordu iki taksit sağlıkda ama eczane sağlık gibi görünmüyormuş güya yapmadılar mağdur olduk boşuna
Ne demek rica ederim.Transfer oldum test tarihimi bekliyorum çok teşekkür ederim inşallah sizde biran önce sağlıkla kavuşursunuzTüh talihsiz olmuş tamamdır teşekkür ederim. İnşallah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır
AminnnNe demek rica ederim.Transfer oldum test tarihimi bekliyorum çok teşekkür ederim inşallah sizde biran önce sağlıkla kavuşursunuz
50 60 arası değişiyor o hasta öyküsüne bağlıNe kadar fiyatlar kızlar
Devlet ve ozel arasinda cok fark oluyor malesefNe kadar fiyatlar kızlar
Benim 2 gonal f 900 10 kutu cetrodite 2 kutu gonapeptyl opu sonrası antibiyotik vs raporla toplam 5 bin tuttu.rapor cikartabilen cikartsin raporsuz fiyati 50 civariydi50 60 arası değişiyor o hasta öyküsüne bağlı
Raporu devlette tedavi gören çıkartıyor canım özeldeyim ben malesefBenim 2 gonal f 900 10 kutu cetrodite 2 kutu gonapeptyl opu sonrası antibiyotik vs raporla toplam 5 bin tuttu.rapor cikartabilen cikartsin raporsuz fiyati 50 civariydi
Devlette çıkartıp özelde kulanabilirsiniz en azından hastane değilde ilaç masrafinsa büyük tasarruf olurRaporu devlette tedavi gören çıkartıyor canım özeldeyim ben malesef
5 bin ilaçlar 68 hastaneye verdim rapor olmasaydı 50 ilaç 85 hastaneydi özelde iki katıDevlet ve ozel arasinda cok fark oluyor malesef
Onu nasıl yapacağız devletteki kadın doğum doktoru yazar mı o ilaçları tüp bebek tedavisini devlette başlatmadanDevlette çıkartıp özelde kulanabilirsiniz en azından hastane değilde ilaç masrafinsa büyük tasarruf olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?