Kızlar tüp bebek ilaçları !

Maşallah cok guzel yumurtalar toplanmis bende kullandim doğum kontrol hapi opudan sonraki adette transfer icin ilac kullanmaya basladim ayin 8 inde transfer oldum simdi test icin gün sayiyorum inşallah hayırlı guzel haberler aliriz

Çanakkale'de bölüm bölüm gezdirmiyorlar AMh 1 in altindaysa veya azospermi varsa aşılama şartı olmadan aynı gün çıkıyor rapor eğer bunlar yoksa yine 2 aşılama sonrası Max 3 günde veriyorlar
Cok iyi gerçekten ben İstanbul zeynep kamil hastanesinde gunlerce rapor çıkartmak icin bölüm bölum gezdim

Maşallah cok guzel yumurtalar toplanmis bende kullandim doğum kontrol hapi opudan sonraki adette transfer icin ilac kullanmaya basladim ayin 8 inde transfer oldum simdi test icin gün sayiyorum inşallah hayırlı guzel haberler aliriz
İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun haber verin olurmu her hamileyken kendim gibi seviniyorum çünkü

Yumurta geliştirmek icindi gonalf yeterli gelmedi 2 kutu ayri ozel olarak aldim
Anladım benimde 1 sözüm eksik kalmıştı hastaneden verdiler kalanlar hastaneye bırakıyor 28 günü geçmediği sürece kullandiriyorlar aşılamada bende vermiştim kalani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…