Kızlar tüp bebek ilaçları !

Onu nasıl yapacağız devletteki kadın doğum doktoru yazar mı o ilaçları tüp bebek tedavisini devlette başlatmadan
Rapor için başvurun eksik tahlil ve tetkikler ikizi yapar raporu verirler siz istediğiniz yerde kulanirsiniz ilaçları onların yazmasına gerek yok raporla birlikte istediğiniz kadın doğum uzmanına yazdırır alırsınız.benim raporum 3 günde çıktı yakinsaniz Çanakkale de çok hızlı oluyor

Vallahi öyle bişey oluyorsa çok iyi canım. Rapor için nereye başvurmam gerekli peki

Vallahi öyle bişey oluyorsa çok iyi canım. Rapor için nereye başvurmam gerekli peki
Üniversite hastanesinin infertilite bölümünden randevu alın burda ertesi güne bile randevu var.2 aşılama şartı var eğer azospermi yada 1in altında AMh varsa onuda istemiyorlar tahliller tetkikler 1 2 gün içinde tamamlanıyor bizimki hazırdı birkaç evrak istedi cuma sabah teslim ettim pazartesi öğlen raporum elimdeydi

Hatta ilaçları eczaneden para verip aldım rapor onaylaninca gidip paramı geri aldım

Aşılama olmadı canım hiç 5 yıldır evlilyiz azospermi yok ama hareket 0 benim amh 0.94 bu şartları sağlıyorum o zaman bütün tahliller elimde mevcut zaten daha 10 gün var başlamamıza da olur heralde değil mi bizim içinde

Olur tabii hiç vakit kaybetmeyin hemen başvurun ben adetimin 2.gunu gittim hemen tedavi başladı o aradada rapor çıktı işte zaten maddi manevi çok zorlanıyoruz gerçekten iyi oluyor rapor hemde 3 kereye kadar kullanabiliyorsunuz 6 ay geçerli rapor

Çok iyi ama şimdi randevu alamıyorum infertilite bölümü direkt açılmıyor acaba kadın doğumdan mı almam gerekiyor sırayı

Ne kadar fiyatlar kızlar
Devlet ve ozel arasinda cok fark oluyor malesef
5 bin ilaçlar 68 hastaneye verdim rapor olmasaydı 50 ilaç 85 hastaneydi özelde iki katı
Ssknin karsiladigi kisma bende okadar verdim sonradan ilaca ihtiyacım oldu ssk karsilamadi ozel aldim 2 kutu daha 15 bin civari tuttu benim de hastaneye bende okadar verdim transferiniz gerceklestimi nasil gidiyor tedaviniz

Onu nasıl yapacağız devletteki kadın doğum doktoru yazar mı o ilaçları tüp bebek tedavisini devlette başlatmadan
Rapor cikarmaniz gerekiyor hastaneden şehir hastanesine gideceksiniz sanirim bir kac bölüme gidip heyet raporu cikarmaniz gerekli benim o sekilde olmustu birde sartlari var devlet destekli olmasi icin sartlari karsilamaniz gerekli

Hayır henüz değil opu carsambaydi 41 yumurta toplandi 40 tanesi olgunmus ama 28 i döllenmiş dün aradılar.bugunde aradılar 2.gun hala 28 dediler 2si sağlıksız görünüyormus sadece transfer ne zaman olur bilmiyorum adet olunca gel dediler doğum kontrol hapı verip histereskopi planlanacakmis transferin yine 2 ayı var sanirim

Sonradan ihtiyacınız olanlae transfer hazırlığı icinmiydi onlara rapor çıkmıyor sanırım benim raporda sadece opu öncesi ilaçlar var

Rapor cikarmaniz gerekiyor hastaneden şehir hastanesine gideceksiniz sanirim bir kac bölüme gidip heyet raporu cikarmaniz gerekli benim o sekilde olmustu birde sartlari var devlet destekli olmasi icin sartlari karsilamaniz gerekli
Çanakkale'de bölüm bölüm gezdirmiyorlar AMh 1 in altindaysa veya azospermi varsa aşılama şartı olmadan aynı gün çıkıyor rapor eğer bunlar yoksa yine 2 aşılama sonrası Max 3 günde veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…