Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 -4 ay düzensiz oldu.hep gecikiyordu 10 gün 1 hafta bayağı geçiyordu.en son 21 gün geçti dr a gittim veeeeeee kese gördük.şimdi 10 haftalık hamileyim.darısı sizlere...
3 -4 ay düzensiz oldu.hep gecikiyordu 10 gün 1 hafta bayağı geçiyordu.en son 21 gün geçti dr a gittim veeeeeee kese gördük.şimdi 10 haftalık hamileyim.darısı sizlere...
tup bebek yaptiripta negatif sonuc alan arkadaslarim tedavi sonrasinda adetleriniz ne zaman duzene girdi??? hep gecikiyor onceden gununde olurdu hep sizinki kac ay sonra duzene girdi??
ben hangi birini anlatsam....sinirlerim bozuldu artık düzensizlikte...haziranda tüp denedim...tam 6 aydır bazen 10 bazen 7 bazen 4 gün gecikiyordu....bu ayda 4 gün erken oldum...yani ne zaman düzelir ve neden bu kadar sürdü bilmiyorum....bu ilaçlar bize napıyo ya anlamadım...
merabalar bende aynı dertteyim geçen ay tüp bebek yaptırdım tutmadı adet oldum ve bu ay günüm geçti hala adet olamadım 8 gün gecikti bazen acaba varmı diye ümitleniyorum fakat bu durumlarda gecikiyo yazılarını okuyunca moralim bozuluyo biraz napmalıyım acaba bekleyimmi
canim benim saolasin ..o zaman adetim duzene girmeden yeniden tup bebek deniyemem degilmi???
valla canim sorma benimde tedavinin sonrasi tam gununde oldu sonraki ay 9 gun gecikti bu ayda bir hafta hala bekliyorum moralim bozuluyor...:çok üzgünüm:
canim benim saolasin ..o zaman adetim duzene girmeden yeniden tup bebek deniyemem degilmi???
seninki kac gun gecikti canim kac aydir gecikiyor.....................ahhhhh arkadaşlar bende aynı dertden muzdaribim.....................
dediğim gibi benimki çok düzensizleşmişti.2. tüpe başlayacaktık ama bir türlü hastalanmadım.11 gün sonra dr a gittik kese falan göremedik.hatta biran önce tedaviye başlayabilmek için dr söktürücü verecekti ama biraz daha bekleyelim dedi.10 gün sonra dr a tekrar gittik tabi gitmeden önce sabah dayananamadık test yaptık 2 çizgi çıktı.inanamamıştım...neyse dr a gittik test yaptığımı 2 çizgi çıktığını söyledim.dr şaşırdı inşallah dedi.odaya girdim karnımdan baktı ve keseyi gördük.Allah isteyen herkese versin.
kızlar benim 10. günüm hala adet olamadım test yapsammı yarında olmazsam. hamiş olcağımıda sanmıyorum gerçi çünkü tüpten sonraki ay hamiş olmam imkansız gibi önceki adetlerimde olduğu kadar belirtide yok napmalıyım kafayı yedim valla