Mehaycım benim 12 yumurtam toplandı.11 döllendi.9 tanesi 1.kaliteymiş çok iyi dedi doktorum. 3 tanesi transfer oldu.6 tanesini de dondurduk.Tutmama ihtimali olursa bir daha ilaç kullanmana gerek kalmadan direk transfer yaparız dedi doktorum bizde dondurmaya karar verdik.Senin ne durumda yumurtalar.Transfer ne zaman?
Mehaycım yanlış anlamadıysam iğne vuruluyomuşsun, bu tür şeyleri kafana takma allah hayırlısını versin bence kafanı böyle şeylerle doldurma yani stres olursun diye diyorum bunları neden diyorum benden 15 yumurta toplandı,8 olgun denildi 5 tanesi döllendi 3 tanesinin hücre ölümü var denildi 2 tanesi iyi denildi o da transfer gününe kadar 6 hücreli hale geldi ve transfer oldu ama sonuç negatif.Allah isteseydi pozitifte olabilirdi çünkü sadece 1olgun yumurta alınıp hamile kalan var.Allah uğraşlarını boşa çıkarmasın.
Hayır canım hamile değilim,sonuç negatif.Normalde yumurta toplama gününden 1 gün sonra yumurtalar dölleniyor önce 2 sonra 4-6-8 hücreli hale geliyor bizimkisi biraz yavaş döllenmiş 6 hücreliyken transfer günüm gelmişti ve transfer yapıldı bu demek değilmişki tutmayacak gelişimini rahimdede sürdürebilirmiş,yani 4 hücreli bile transfer yapılabiliyormuş ama en kaliteli embriyo 8 hücreli olanmış.Ben tüp bebek yaptırırken 8 hücreli embriyo transfer edilenlerde tutmadı,tabiki tutanlarda oldu.Allahın işine karışılmaz o diledikten sonra oluyor.Allah hepimizin hakkına hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?