Kizlar tup bebekte kac yumurtaniz toplandi ve kaci dollendi?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
tup bebek denemis arkadaslar bu konu biraz aklima takiliyor o yuzden sizin cevaplariniza ihtiyacim var..sizin tup bebek denemenizde kac yumurtaniz toplandi ve kaci dollendi????
cevap veren herkese simdiden tesekkurler....a.s.

Mehaycım benim 12 yumurtam toplandı.11 döllendi.9 tanesi 1.kaliteymiş çok iyi dedi doktorum. 3 tanesi transfer oldu.6 tanesini de dondurduk.Tutmama ihtimali olursa bir daha ilaç kullanmana gerek kalmadan direk transfer yaparız dedi doktorum bizde dondurmaya karar verdik.Senin ne durumda yumurtalar.Transfer ne zaman?

ignelere devam ediyorum canim...sende durumlar baya iyiymis masallah...

hadi inşallah senden de hayırlı sonuçlar alırız canım benim.Allah ugraşlarımızı boşa çıkarmasın inşallah.

Mehaycım yanlış anlamadıysam iğne vuruluyomuşsun, bu tür şeyleri kafana takma allah hayırlısını versin bence kafanı böyle şeylerle doldurma yani stres olursun diye diyorum bunları neden diyorum benden 15 yumurta toplandı,8 olgun denildi 5 tanesi döllendi 3 tanesinin hücre ölümü var denildi 2 tanesi iyi denildi o da transfer gününe kadar 6 hücreli hale geldi ve transfer oldu ama sonuç negatif.Allah isteseydi pozitifte olabilirdi çünkü sadece 1olgun yumurta alınıp hamile kalan var.Allah uğraşlarını boşa çıkarmasın.

cok saol canim....peki simdi hamilemisin??

selam 5 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi ve 3 ü de transfer edildi sonuç malesef negatif::1no2:

Hayır canım hamile değilim,sonuç negatif.Normalde yumurta toplama gününden 1 gün sonra yumurtalar dölleniyor önce 2 sonra 4-6-8 hücreli hale geliyor bizimkisi biraz yavaş döllenmiş 6 hücreliyken transfer günüm gelmişti ve transfer yapıldı bu demek değilmişki tutmayacak gelişimini rahimdede sürdürebilirmiş,yani 4 hücreli bile transfer yapılabiliyormuş ama en kaliteli embriyo 8 hücreli olanmış.Ben tüp bebek yaptırırken 8 hücreli embriyo transfer edilenlerde tutmadı,tabiki tutanlarda oldu.Allahın işine karışılmaz o diledikten sonra oluyor.Allah hepimizin hakkına hayırlısını versin.

cnm benim 20 yakın yumurtam oldu ama en büyükleri 6 adetti 22 mm 21mm 20 mm 19mm 18mm 17,5

idi.....2 tane transfer edildi kaç hücreliydi bilmiyorum cnm ama 2 tane transfer edildii..5 dölenmişdi daha sonraki aşamada biride gitmiş 2 tane daha döllenmiş yumurtam var...biz tutmaz diye onları dondurduk ama rabbime şükürler olsunnn tuttuu

Öncelikle Bu tedavi aşamasında kafanı bunlarla fazla meşgul etmemeni tavsiye ederim..Çünkü rabbim ol dedimi inanki ne yumurta sayısı ne kalitesi önemli..Buna en iyi örnek benim heralde 8 tane toplandı
5'i döllendi transfer gününe sadece 2 yumurta kaldı onlarda 1.kalite değildi..Allaha Şükürler olsunki ilk denememde tuttu..

mehaycım benim 25 yumurta toplandı 18 i döllendi en iyi 10 tanesine genetik tanı yaptırdık 5 i normal çıktı 2 tanesi temmuzda transfer edildi ama tutmadı 3 ünü dondurtmuştuk.şimdi tekrar denedik tam transfer sırasında dr um' bu embriyollarla çok oynadık.. genetik yaptık.dondurduk geri çözdük o yüzden çok fazla umutlanma 'dedi ama şimdi çok şükür hamileyim yani Allah dilerse herşey olur sen elinden geleni yap gerisini Allaha tevekkül et

canım bak benım 20 yumurtam toplandı once 16sı dollendı ama transfer gunune kadar sadece 4 tane kaldı dıgerlerı bozuldu o 4 yumurtada 1. kalıte degıldı ama bak 3 tanesı tuttu sakın stres yapma ınsallah guzel sonuclar alıcaksın
benım dondurmaya bıle yumurtam kalmamıştı

mehay benim 7 tane yumurtam oldu 7side döllendi ve hepsi 1. kaliteydi. 5.günde 3 tane transfer edildi, 4 taneside donduruldu.
canım benim kafanı bunlarla çok karıştırma, sayı inanki çok önemli değil, 30 tane olup hiç döllenmeyende var, benimki sayı olarak çok fazla değildi ama çok şükür kaliteleri iyiydi. o yüzden şimdiden kaç tane olacak diye sayıya odaklanma. Allah hakkında hayırlısını versin. şimdilik sayın kaç gözüküyor? ne zaman toplanacak?

Sana katılıyorum canım ilk denememde 13 yumurta toplandı 11 döllendi 8 hücreli üç embriyo verildi doktorum ikiz üçüz olur bunlarla dedi olmadı
ikinci denememde tam 21 yumurta toplandı 17 olgundu 14 tane döllendi biri 9 biri 8 biri de 7 hücreliydi 5 tanede donduruldu doktorum kesin gözüyle bakıyordu yine olmadı şimdi dondurulmuşları deneyeceğiz hastanede 2 yumurtası döllenip 4 hücreli bir bayan hamile kaldı ama ben olamadım yani birazda şans diyorum

Cok degerli arkadaslarim, dostlarim hepinize degerli cevaplarinizdan dolayi cokkk tesekkur ederim....

benimde 34 tane toplanmış
19 tanesi döllenmiş
sanırın 11 e düşmüş 2 gün sonra
transferim bayramda yapıkacak nasipse
şuan dondurdular çünkü östörojen hormonum 6000 e çıkmıştı transfer günü dr vazgeçti
tutmaz demişti
şuan değerlerim düşttü bekliyorum dr 3 ünü transfer edriz dedi
hayırlısıyla şu bayram bi gelsede transferimi bi olsam rahatlıcam 2 aydır bekliyorum
allahtan hayırlısını diliyorum

rekoru ben kırdım galiba 45 yumurta toplandı 25 tanesi döllendi kaç hücreli olduğunu bilmiyorum ama geriye sadece 4 tane kaldı 3 tanesi transfer edildi 1 tanesi kaldı dr um onuda dondurmaya değmezdi dedi.4 taneside 1 kaliteydi ama sonuç negatif............

kizlar peki transfer sonrasi embryon ne kadar surede tutunuyormus yani butun gun yatmak sartmi ilk kac saatte tutunursa tutunuyor embryo?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…