canim neden kaybettin 5.5 ayda cok uzuldum inan bilmiyordum...:teselli:
sarol canım 31 yasındayım 4 tane yumurtam oldu 3 u dollendı 2 tane transfer edıldı ama olmadı kasımda yıne deneyecegım ama sayıdan cok kalıtelı olması onemlı bence sıkma canını en fazla 3 tane transfer edılıyo zaten
Benim ilk tüpbebek denememdi 4 tane sağlikli embriyo gelişti
hepsi 8 hücreli idi
1 tane 1. Kalite 2 tane 2.kalite transfer oldu(YAPAY RAHİM UYGULANDI, MİKROENJEKSİYON İLE YAPILDI)
sonuç: 2 adet bebek rahim içi tutundu biri kanallardan rahim arkasinda tutundu(diş gebelik)
bu nedenle kanama ile ikisi düştü
diş gebelikte iğne ile sonlandirildi
benim de yarın yumurta toplama günüm...:Saruboceq:
canim ins duyarsin kalp atisini benim eltimdehamileydi dr ultrasona koymadan su icirirdiki kalp atislari duyulsun zaten drda solemisti bol bol su icmesii sana tafsiyem bol bol su tuketbenim de 21 yumurtam toplanmıştı.19u işlem gördü ama 13,ü döllendi.3.gün transferi oldu ve 13 ü de duruyordu.en kaliteli 2 tanesi transfer edildi 8 ve 7 hücreli diye billiyorum.o gün hastanede 2 saat ve evdede bir hafta yattım.sadece tuvalete ve 3 gün sonrasında az az gezinmeye kalktım.
sonuç pozitifti.değerim 40 dı.az oluşundan tek olduğunu anladım.3 gün sonra 118 di.evet evet tekti biliyordum.2hafta sonra kese görmeye gittik.tek kese vardı ama sanki az küçük gibiydi.ben öyle anladım drun halinden.ama o olumlu konuştu.
ama ben o gün öyle bir sıkıntı hissettimki içimde dr bile kızdı bana.seni hiç gülerken göremiycek miyim dedi.neyse kendimi düzelttim.2 hafta sonnra kalp atışları için çağırdılar.gittik kese büyümüştü ama kalp atışı yoktu....o an öldüm sanki...dr a kalsa oracıkta bitti bu iş,hemen al desem alcak.1 hafta dah süre verdi.bu cumartesi kontrol var.ah rabbim,neolur duyayım bebişimi...işte kızlar her aşama gerçekten kendince ayrı bir stres...tek yardımcımız rabbimiz...hepimize allahım sağlıklı hayırlı bebişler versin ...amin....
inşallah bebişinin sesini duyarsın canım Aminnnnnnnnnnbenim de 21 yumurtam toplanmıştı.19u işlem gördü ama 13,ü döllendi.3.gün transferi oldu ve 13 ü de duruyordu.en kaliteli 2 tanesi transfer edildi 8 ve 7 hücreli diye billiyorum.o gün hastanede 2 saat ve evdede bir hafta yattım.sadece tuvalete ve 3 gün sonrasında az az gezinmeye kalktım.
sonuç pozitifti.değerim 40 dı.az oluşundan tek olduğunu anladım.3 gün sonra 118 di.evet evet tekti biliyordum.2hafta sonra kese görmeye gittik.tek kese vardı ama sanki az küçük gibiydi.ben öyle anladım drun halinden.ama o olumlu konuştu.
ama ben o gün öyle bir sıkıntı hissettimki içimde dr bile kızdı bana.seni hiç gülerken göremiycek miyim dedi.neyse kendimi düzelttim.2 hafta sonnra kalp atışları için çağırdılar.gittik kese büyümüştü ama kalp atışı yoktu....o an öldüm sanki...dr a kalsa oracıkta bitti bu iş,hemen al desem alcak.1 hafta dah süre verdi.bu cumartesi kontrol var.ah rabbim,neolur duyayım bebişimi...işte kızlar her aşama gerçekten kendince ayrı bir stres...tek yardımcımız rabbimiz...hepimize allahım sağlıklı hayırlı bebişler versin ...amin....
benim de 21 yumurtam toplanmıştı.19u işlem gördü ama 13,ü döllendi.3.gün transferi oldu ve 13 ü de duruyordu.en kaliteli 2 tanesi transfer edildi 8 ve 7 hücreli diye billiyorum.o gün hastanede 2 saat ve evdede bir hafta yattım.sadece tuvalete ve 3 gün sonrasında az az gezinmeye kalktım.
benim de 21 yumurtam toplanmıştı.19u işlem gördü ama 13,ü döllendi.3.gün transferi oldu ve 13 ü de duruyordu.en kaliteli 2 tanesi transfer edildi 8 ve 7 hücreli diye billiyorum.o gün hastanede 2 saat ve evdede bir hafta yattım.sadece tuvalete ve 3 gün sonrasında az az gezinmeye kalktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?