Kizlar tup bebekte kac yumurtaniz toplandi ve kaci dollendi?

5 yumurtam oluştu 4 ü döllendi, 4 ü de transfer edildi,
ben hastanede 1 saat evde 5 gün kadar yattım sonra yola gittim,
ama benimle transferi olan bir bayan 15 dakika yattı ve kalktı gitti,
o da hamile,

kizlar peki transfer sonrasi embryon ne kadar surede tutunuyormus yani butun gun yatmak sartmi ilk kac saatte tutunursa tutunuyor embryo?????

canım ılk 2 gun yat tuvalet ıcın kalk sqadece sonrada cok dıkkat et agır kaldırma ve sakın yuksege uzanma bıde stres yapma bak gorecasınn guzel haber verıceksın bıze

28 tane yumurtam toplandı. 16 tanesi döllendi. 12 tanesi 1. kalitedeydi. 2 tanesi transfer edildi. 10 tanesi donduruldu.

Benim 13 yumurta toplandı,11 döllendi,4 adet 1. kalite 8 hücreli kondu ama olmadı.Sanırım tutması kalitesine bağlı değil,bazılarına 1. ve 2 . kalite aynı anda konuluyor ve tutuyor.Kalitesi düşük olan diğerine yardımcı oluyormuş anladığım kadarıyla....Ama herşey kısmet...Bol şans...

sımaysı neredesın canım iyimisin.................. ya merak ettım yoksun kendıne iyi bak.............. inş herşey daha iyi olacakkkkkkkk.hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrrr

merhaba herkese...
bende aranıza yeni katıldım.yazılanları okudum benim 9 yumurtam toplandı 5 döllendi ama kaliteleri çok iyi degil dediler yarın transfer günü inşallah. biraz korkuyorum ama ALLAHA sıgınıyorum o ol demezse olmaz.bana dua eder misiniz yarın öglen.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

amın inş canım herşey yolunda gider bu kısmet işi. benım çok iyi emrıyo transfer edıldı ama tutmadı inş senın bebişler tutunur............. içini ferah tutttttttttttt

Haydi hayırlısı kardeşim,
Allahım yardımcın olsun,
bebişleri sıkı sıkı tut İnşallah:teytey:a.s.

cok ilginc hic duymamistim..kalitesi dusuk olan nasil digerine yardimci oluyorki??:uhm:

merhaba hanımlar benimde 18 yumurta toplandı 7 tanesi döllendi 1 emriyo transfer edldi sonuç negatif.2.tedavi aşamasındayım haftaya muhtemelen yumişlerim toplanacak inşallah sorunsuz bu zzamanı atlatırım güzel sonuçlarla karşılaşırım.

insallah canim:1hug:a.s.

inşallah canım hakkında hayırlısı olsun Allah hepimize ikiz üçüz versin çocuktan başımızı kaldıramayalım inşallahhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile

10 tane toplandı 2.gune 8 embrıyom kaldı
8 tanesı genetık tanıya gıttı 2 saglamı 6.gun transfer ettıler
6.gun transferı olup basarılı olan var mı arkadaslar

merhabalar..bendende 18 yumurta toplandı.12 si üzerinde işlem yapılmış..
9 tanesi döllenmişti...2 tanesi 1.kalitede olmuş...transferim 5.gün oldu.embriyologla konuştuk..içlerinden gebelik potansiyeli en yüksek olanlarını seçmek için 5.güne kadar beklediğimizi söledi.bunada blastokist transferi deniyomuş.12 gün bekledim ve nihayet yarın test yaptırcaz.sonucu merakla bekliyorum..

benimde 16 tane toplandı 14 ü döllendi ve hepsi 1.sınıf 2 tanesi transfer edildi 2.de tuttu fakat 5.5 ayda kaybettim bi dahaki deneme için 1 yıl ara vereceğim..

Ultrasonda 5 follikül görülüyordu ancak 4 tane yumurta toplandı. Bunların üçü döllendi. İkisi transfer aşamasına gelebildi. Biri 1.kalite, diğeri 2.kalite iki embriyo transfer edildi. Şu anda tek bebek bekliyorum çok şükür. Darısı isteyen herkesin başına.

benim ilk denememde 10 yumurta toplandı.4 ü döllendi.3 ü transfer edildi sonuç negatif.
ikinci denememde 8 yumurta toplandı.8 ide döllendi.3 tane transfer edildi.5 tanesi donduruldu.
çok şükür hamileyim.
inşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım.

insallah canim peki cogul gebelikmi seninki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…