- 5 Ekim 2012
- 326
- 88
- 118
Canim merhaba.sana cvp veren olmamis ama ben seni rahatlatmak icin yazmak istedim.bende ekim ayinda 3.tup bebek denemesi icin gittim.ignelere basladik.ikinci kontrolde doktorum 3tane olgun yumurta oldugunu soyledi dunya basima yikildi.32yasinda menopoza mi giriyorum ben cocugum olmadan menopoz mu dunyayi o tedavi surecinde kendime zindan ettim.doktorumda ustune 5in altını kotu kabul ediyoruz sen kotu olan gruptasin dedi haydaaa al sana moral.Merhaba siz bu yaziyi yazali çok olmuş siteye hala giriyor musunuz bilmiyorum ama yinede yazmak istedim benimde yumurtam çok az yarin toplanacak doktor 3 yada 4 tanesini toplayabiliriz 9 tane gözüküyor ama hepsi ayni büyüklükte değil diğerleri küçük dedi. Çok korkuyorum ya dollenmezsr diye sizin yazdiklarinizi okuyunca sevindim ama bebeğimiz simdi 4 yaşlarında falandir herhalde. Darisi bana ins
Opu gunu geldi cattı.7yumurta toplandi 3tanesi dollendi.3unude transfer ettiler.
Ve simdi ikizlerime hamileyim..canim hic bozma moralini ben neler ettim kendime ama rabbim cifte mutluluk verdi bize..bebek icin gerekli olan sadece 1yumurta 1 sperm..gerisini Allah a havale et..Allah im yardim etsin sana..insallahh hayirli haberler alirsin...