• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar tup bebekte kac yumurtaniz toplandi ve kaci dollendi?

Merhaba siz bu yaziyi yazali çok olmuş siteye hala giriyor musunuz bilmiyorum ama yinede yazmak istedim benimde yumurtam çok az yarin toplanacak doktor 3 yada 4 tanesini toplayabiliriz 9 tane gözüküyor ama hepsi ayni büyüklükte değil diğerleri küçük dedi. Çok korkuyorum ya dollenmezsr diye sizin yazdiklarinizi okuyunca sevindim ama bebeğimiz simdi 4 yaşlarında falandir herhalde. Darisi bana ins
Canim merhaba.sana cvp veren olmamis ama ben seni rahatlatmak icin yazmak istedim.bende ekim ayinda 3.tup bebek denemesi icin gittim.ignelere basladik.ikinci kontrolde doktorum 3tane olgun yumurta oldugunu soyledi dunya basima yikildi.32yasinda menopoza mi giriyorum ben cocugum olmadan menopoz mu dunyayi o tedavi surecinde kendime zindan ettim.doktorumda ustune 5in altını kotu kabul ediyoruz sen kotu olan gruptasin dedi haydaaa al sana moral.
Opu gunu geldi cattı.7yumurta toplandi 3tanesi dollendi.3unude transfer ettiler.
Ve simdi ikizlerime hamileyim..canim hic bozma moralini ben neler ettim kendime ama rabbim cifte mutluluk verdi bize..bebek icin gerekli olan sadece 1yumurta 1 sperm..gerisini Allah a havale et..Allah im yardim etsin sana..insallahh hayirli haberler alirsin...

Canim merhaba.sana cvp veren olmamis ama ben seni rahatlatmak icin yazmak istedim.bende ekim ayinda 3.tup bebek denemesi icin gittim.ignelere basladik.ikinci kontrolde doktorum 3tane olgun yumurta oldugunu soyledi dunya basima yikildi.32yasinda menopoza mi giriyorum ben cocugum olmadan menopoz mu dunyayi o tedavi surecinde kendime zindan ettim.doktorumda ustune 5in altını kotu kabul ediyoruz sen kotu olan gruptasin dedi haydaaa al sana moral.
Opu gunu geldi cattı.7yumurta toplandi 3tanesi dollendi.3unude transfer ettiler.
Ve simdi ikizlerime hamileyim..canim hic bozma moralini ben neler ettim kendime ama rabbim cifte mutluluk verdi bize..bebek icin gerekli olan sadece 1yumurta 1 sperm..gerisini Allah a havale et..Allah im yardim etsin sana..insallahh hayirli haberler alirsin...
ınanın kı nasıl moralım duzeldı suan yarın transferım var 8 yumurtadan 3 u dollenmıs ıns 3 u de yarına kadar dayanır dua edın lutfen cok korkuyorum benımde 3. tup denemem

İlk denemeyi yaptık 1 tane olgun yumurta toplandı, ama döllenme olmadı transfer bile yapamadan tedavi yarım kaldı. Yaşım 27 doktor tek şansın yaşının genç olması dedi. Tekrar tedaviye başladık salı günü yine toplama yapıcak umarım bende siizn kadar sanslı olurum ve yumurtam bu sefer döllenir:)
İnş olur sizinde tek yumurta ve tek sperm ile bebek oluyir Rabbim ol deyince çok sikintili bir dönem Rabbim yardimcimiz olsun.

Merhabalar Maşallah öncelikle Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah Hangi hastanede yaptırdınız acaba merak ettim Biz sorduğumuzda çoklu gebelik yasaklandığı için tek tek koyuyoruz yumurtaları dedi sizin nasıl çoklu gebelik oldu?

Merhaba benim arkadasimdada oldu yumrta cokmus ama cogunun içi boşmuş sadece 9 tane cikartabilmişler acaba olurmuu dersiniz pek anlayamadim ben

Kızlar
Pazar yumurtalar toplancak 4 tane sadece. Yazılanları okuyunca moralim bozuldu. Birçok kişinin 10un üzerinde 4 yumurta bakalım döllenecek mi?

Kızlar
Pazar yumurtalar toplancak 4 tane sadece. Yazılanları okuyunca moralim bozuldu. Birçok kişinin 10un üzerinde 4 yumurta bakalım döllenecek mi?
Canım hiç kafana takma sakın. Emin ol doktorlar az söylüyor emin değiller 10 tane çıkar demedi deme. Haberlerini bekliyorum beni etiketle. Hep güzel düşün güzel olacak canım

Canım hiç kafana takma sakın. Emin ol doktorlar az söylüyor emin değiller 10 tane çıkar demedi deme. Haberlerini bekliyorum beni etiketle. Hep güzel düşün güzel olacak canım
Canım cok sagol moral verdin. Sende 4 haftalık hamilesin tebrik ederim. Tüp bebek dimi biraz bahsedebilir msn?

Canım cok sagol moral verdin. Sende 4 haftalık hamilesin tebrik ederim. Tüp bebek dimi biraz bahsedebilir msn?
Cnm sakın yumurta cokluguna kafanı takma benim sadece 4 taneydi cok üzüldüm benmle olanlarda 18 20 olanları duyuyordum neyse opu oldu 7tane toplamdı 4ü öldü 3ü kaldı sonra 2si daha öldü kaldı 1 tek umudum 3ncü gün emriyosu ve rabbime şükürler olsun 2 tanede çikolata kistim var bu şekilde tuttu yani mevlam yeter ki ol desin.ve size tabsiyem inanarak meryem suresi hergün okuyun hic degilse hergün 1 sayfa okuyun ben bunun kerametini mucizesini gördüm tedavim iptal edilecekti rezerv düşüklügüm vardı 1 yumurtam vardı dr son bir gün dedi ilaca devam ettim o gün meryem suresi okudum ve ertesi gün dr hemsireler hepsi sasırdı cunku ortada olmayan yumurtalar 1 gecede meydana cıkmıs olgunlaşmıstı bu sekilde transfer olmama karar verildi 4 yumurta ile .Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle

Canım kafana takmazsan her şey daha güzel olur. Evet benim de tüp bebek hamd olsun tuttu Rabbim sana da tüm isteyenlere de nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Merhaba herkese.Benim tedavimin 6.günü bugün.Dün kontrole gittik 10 tane kadar var dedi dr.Haftaya Cuma veya Ctesi toplanacak.O zamana kadar kaç olur bilmiyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin.En önemlisi moral,stresten uzak durun.Güzel düsünün güzel olsun

Merhaba arkadaşlar benim dün yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Burda okuduklarıma göre insanlar ertesi gün ise başlamış yada seyahate çıkmışlar ben acıdan dik bile yürüyemiyorum bi terslik olmasından korkuyorum bu durum daha ne kadar sürer sizce ne zaman normal hayatıma dönebilirim

Merhaba arkadaşlar benim dün yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Burda okuduklarıma göre insanlar ertesi gün ise başlamış yada seyahate çıkmışlar ben acıdan dik bile yürüyemiyorum bi terslik olmasından korkuyorum bu durum daha ne kadar sürer sizce ne zaman normal hayatıma dönebilirim
Canım benim ertesi gün normale dönmüştü, bi ağrı kesici alsan mı ?
Bide benim toplama işlemi zor olmuştu baya ağlamıştım

Canım benim ertesi gün normale dönmüştü, bi ağrı kesici alsan mı ?
Bide benim toplama işlemi zor olmuştu baya ağlamıştım

Anestezi almamış miydin canım sen? İslem sırasında değil ama işlem sonrası ben de acıdan ağladım ağrı kesici alıyorum, hatta kas gevşetici de alıyorum. İşlem sırasında nasıl kasildiysam nefes alırken bile canım yaniyo

merhaba bendende yumurta toplandı 2 tane yumurtadan 1 tanesi dööllendi onuda dondurdular reglimi bekliyoreuz

18 - 20 -25 yumurtası olan var ne ladar şanslılar maşallah

bende çikolata kisti var ne kadar şansım olur yorumları okuduktan sonra bilemedim :(

Back
X