• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar tup bebekte kac yumurtaniz toplandi ve kaci dollendi?

yaa evet canım gerçektende ben çok şanslıyım.dur sana ne kadarda şanslı olduğumu anlatayım.30 yumurta toplandı benden hepsi işleme alındı.bitane bile boş çıkmadı.ve doktorlar şok oldular.ve geriye 5tane nurtopu gibi kalitesiz embiriyo oluştu tabi hepsi çöp oldular.2.tedavide 13yumurta toplandı 10isleme alındı ve hiç birinde dollenme olmadı.gordu mu ne kadar şanslıyım .tabi kendi adima söylüyorum.ama işin şakası bir yana şanslıyım çünkü dünyalar güzeli bir kizim var.çok şükür ))))canim hayırlisinı dile bir tane olsun ama senin olsun İNŞALLAH evlat olarak sana doner
2 tedavinizide İrenbe kaan hocadamı oldunz benmde aynı sorunum var bide döllenme işlemini nasıl yaptılar ıcsı teknigini kullandlr mı yoksa sperm kendimi dölledi

2 tedavinizide İrenbe kaan hocadamı oldunz benmde aynı sorunum var bide döllenme işlemini nasıl yaptılar ıcsı teknigini kullandlr mı yoksa sperm kendimi dölledi
Evet cnim irenbe kaan))))icsi kullandılar.artık klasik tup bebeği kimse yapmıyor.heryerde mikroenj.kullanılıyor. sizin sorun nr nerde tedavi oldunuz?

Evet cnim irenbe kaan))))icsi kullandılar.artık klasik tup bebeği kimse yapmıyor.heryerde mikroenj.kullanılıyor. sizin sorun nr nerde tedavi oldunuz?
Ben normalde hamile kalablydm ama kromozomlarmda sorun oldugu için düşük yapıyorum pgt yapılacaktı ama 18 yumurtadan 5. güne hiç embriyom kalmadı denizli yunus aydına yaptrdm ama sonuç hüsran maalesef bende irenbe kaan hocayı düşünydm ama sizin yorumlarınızı görünce kafam birz karıştı..aslında benim aklımda şişli Memorial ya da fulya bahçeci var ama işte İstanbul hiç bilmdgm bi yer git gel baya zor olck die irenbe diodum eylüle kadr karar vericm artk

Ben normalde hamile kalablydm ama kromozomlarmda sorun oldugu için düşük yapıyorum pgt yapılacaktı ama 18 yumurtadan 5. güne hiç embriyom kalmadı denizli yunus aydına yaptrdm ama sonuç hüsran maalesef bende irenbe kaan hocayı düşünydm ama sizin yorumlarınızı görünce kafam birz karıştı..aslında benim aklımda şişli Memorial ya da fulya bahçeci var ama işte İstanbul hiç bilmdgm bi yer git gel baya zor olck die irenbe diodum eylüle kadr karar vericm artk
Anladım,baba iyi gelmeyen size iyi gelebilir,ama irenbenin lab. çok donanımlı değil.benim normal yoldan bi kizim var.tup yaptirdigimda 25yasimdaudim.Herşeyden en önemlisi kaan hoca çok duygusuz asla doğru dürüst açıklama yapmıyor. ....sorduğumda niye böyle oluyor,bize demesi bilmiyorum oldu.bende sisli ve memorial arasında kaldım.bidaha asla izmir de denemeyecegim.
yunus bey tup bebek fiyatı nedir??

Anladım,baba iyi gelmeyen size iyi gelebilir,ama irenbenin lab. çok donanımlı değil.benim normal yoldan bi kizim var.tup yaptirdigimda 25yasimdaudim.Herşeyden en önemlisi kaan hoca çok duygusuz asla doğru dürüst açıklama yapmıyor. ....sorduğumda niye böyle oluyor,bize demesi bilmiyorum oldu.bende sisli ve memorial arasında kaldım.bidaha asla izmir de denemeyecegim.
yunus bey tup bebek fiyatı nedir??
5500 ama bence orda da denemyn izmir oraya göre daha gelşmş sayılır bence eğer imkanlrı zorlayablrsenz fulya ya da Memorial deneyn çünkü yunus aydında da vakit kaybı yaşarsınz evet kendisi güler yüzlü bi doktor ama bizim gibi kritik hastalarda kaan hocadan farkı yok

Kızlar yumurtanın kalitesiz olduğu kacinci gün anlaşılıyor ? Döllenme olup bolunme vs olmamışsa bu sadece yumurtanın kalitesizliginden mıdır yoksa yumurta ve spermin kalitesizliginden mıdır ?

Mehaycım benim 12 yumurtam toplandı.11 döllendi.9 tanesi 1.kaliteymiş çok iyi dedi doktorum. 3 tanesi transfer oldu.6 tanesini de dondurduk.Tutmama ihtimali olursa bir daha ilaç kullanmana gerek kalmadan direk transfer yaparız dedi doktorum bizde dondurmaya karar verdik.Senin ne durumda yumurtalar.Transfer ne zaman?
Merhaba. Sizin toplmadan önce e 2 değerimiz kaçtı baktırmış mıydınız

Back
X