kızlar unutmayın(sakın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi kekikcik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kekikcik

Ziyaretçi
çok genel gibi gelebilir ama bir ilişkide asla unutulmaması gereken şu bence;
"hiç bir erkeğin annesi,sevgilisi,dostu,arkadaşı olmaya çalışmayın"
bir erkek tüm bunları yaptığınız zaman öyle bir kıvama geliyor ki "ben neymişi be abi" oluveriyor..
özellikle 20 li yaşlardaki arkadaşlar kulağınıza küpe

çok doğru aslında bunu dikkate alıcam bundan sonra

öyle haklısın ki; ama biz o treni kaçırdıkkk...çoktan hepsi olduk zaten.

çok doğru canım paylaşımın içiin teşekkürler
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Kesinlikle haklisin !!!! Biraz gec oldu ama (benim için, zararin neresinden donulurse kardir diyeyim )

ben de bunu yaptıktan ve "yapmamalıydım" dedikten sonra farkettim ne yazık ki..neyi farkettim biliyor musunuz ilişkimin ilk altı ayında itip kakan,kapris yapan bendim..sonra aman adam üzülmesin,aman başımı ağrıyor,aman hapşırdı mı durumuna gelince baktım ki..genç olan güzel olan benim ama kaprisli olan o...kakılmış durumuna geldim..bende de tren kaçtı artık..ya hayatımı böyle bir adamla geçireceğim ya da yeni bir ilişkide daha akıllı olmayı deneyeceğim..ki zor biliyorum huylu huyundan vazgeçer mi :))

eşimin yeri gelir dert ortağı arkadaşı,yeri gelir sevgilisi olurum,ihtiyaç duyduğunda anne şevkatini yine ben gösteririm,böyle yapmasak evlilik yürümez,oda bana aynıdır.ama yeri gelince otoritemi ortaya koyarım

bence de sevdiğin kişinin herşeyi olmak çok güzel ama yerini ve dozunu bilmek gerekir dost olamazsak başka dostluklara ihtiyaç duyar vs.... aslında bir erkeğin herşeyi olmak ta yetmez veya olmamak ta yetmez bunu hakeden ve bu yapılanları anlıcak bi erkek olması gerekiyo ,anlayan birini bulduğunuza inandığınız an herşeyi olun bence en güzeli bu

Doğru söze ne denir

Konuların son kullanma tarihi mi var ki
Keşke olsa.
Burası bdv, konular hızlı akıyor. İnsanlar sorunlarına çare arıyor. Siz bu gereksiz konulara yazdığınız zaman (ki konu sahipleri aktif üyeler değiller) ihtiyacı olanların konuları geriye düşüyor, insanlar yorum yapmıyor.
Bundan sonra tarihlere dikkat edin madem. Sinir bozucu çünkü.

Soorryy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…