Canım benim sana bu konuda katılamayacağım nişanlı babasının sözüne bakıyor kendi ağzı dili yokmu acaba müdafaa edemiyor kendini a.s
yerimseniben arkadaşım hani her yerin bi geleniği var ya içini dişını bilmeyiz baba konuşmuş nişanlıda bi şey yapmamş da babsının yanıda ayrı nişanlısının yanıda ayrıımış CADIARZU
ama nedice nişanlı olumlu konuşursa geri kabul etsin yaa bi öfkeylede bitmesinnCADIARZU
hayatım benim anladığım bu olay öyle sinirle gerçekleşen bir olay değil..
arkadasın daha önceki konusuda var bir göz at istersen..kayınpeder problem..nisanlisida kendi ailesinden yana..
zor bir durun yani..öfkeyle alakalı gibi gelmedi bana pek..
tşk ederim yerimseniben bakarım yerimseniben
Genç bir kızın hayatında ilk kez diye yola çıktığı bir mutluluğa çomak sokanları asla anlamıyorum ve anlamak da istemiyorum.Yok efendim kına olmasın, yok efendim düğüne ne gerek var, yok efendim bu gelinliği alalım, yok efendim ben bu koltuk takımını beğendim diyen , kendi bildiğini okuyan, işin içine fitne fücür sokanları, hayırlı işe şer karıştıranları, oğlunu bulunmaz hint kumaşı sanıp evleneceği kızı yerin dibine sokup, hiçbir istediğini yapmadıkları gibi bir de sözün, nişanın, düğünün bozulmasını sağlayanları Allah'a havale ediyorum.Çoluk çocuğunun mutluluğunu bile göremeyecek, paylaşamayacak ve hissedemeyecek olanlar zaten asıl kaybedenlerdir ve de hep bu böyle olacak.Kızla, ailesiyle, pintilik ve hayırsız işlerle uğraşırken gözlerinden kaçan en büyük nokta da bu oluyor.Tüm bunların yanında tüm bunlara çanak tutacak, ailesinin ağzının içine bakıp, sevdiğini yarı yolda bırakacak erkek mi? Onu da diğerleriyle birlikte Allah'a havale ediyorum.
arkadaslar kızın tek problemi kina değil benim anladığım kadarıyla..
zaten benim bildigim de kınayı kız tarafı yapar..bende yanlış biliyor olabilirim yani emin değilim :)
E sen de kabul et, olmayıversin kına. Sevdiğini de kendini de strese sokmaktan, ailelerin de tepkisini çekmekten daha mı önemli ?
sizin bu fikrinizi kınıyorum.Demekki siz olsanız kendinizi ezdireceksiniz bnm fikrimce hergün evlenmioruz hayatta bi kere yaşanacak bi olayı sizin gibi olmayıversinle geçiştirebilen fikirler yüzünden arkadaş nişanlısından ayrılmış durumda
dicek çok şeyim var size ama neyse kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?