Kızlar üzücü bir haberim var! nişanımı attım...

tatlım yasadıdıgn olayın bı rbenzerını yasamıstım. senı cok ıı anlıyorum bu yuzden.
lise yıllarımda çokkk meshur olan bı kamyon arkası yazısı gıbı birsey vardı. "BIRAK GıTSıN GELıRSE SENıNDıR, GELMESSE ZATEN HıÇ SENıN OLMAMIŞTIR" biraz geyip biliyorum ama tam da budumlara has bır soz . sen bırakmıssın sımdı bekleme zamanı. tercıhını yapıp gelecektır yanına. belkıde bu yasadıgınız olay sayesınde evlılıgınde cok rahat edeceksın cunku tarafını sımdıden secmıs olacak nişanlın. ve bi tavsıye hıc kımse ıcın sevdıgın ınsanla aranı bozma bu kım olursa olsun. kına gecesı ıstıyorsanız kendınız bır sekıl caresıne bakılır. bu surecler ınsanın cok yoruyo ve sınırler cok gerılıyo . zamanla duzelecegını dusunuyorum. ama sen sen ol ole her zorlukta o yuzugu cıkarma parmagından.

senin adına çok üzüldümm tatlımm.
bundan sonra hakkında hayırlısı neyse o olsunn:teselli:

Canım benim sana bu konuda katılamayacağım nişanlı babasının sözüne bakıyor kendi ağzı dili yokmu acaba müdafaa edemiyor kendini a.s

yerimseniben arkadaşım hani her yerin bi geleniği var ya içini dişını bilmeyiz baba konuşmuş nişanlıda bi şey yapmamş da babsının yanıda ayrı nişanlısının yanıda ayrıımış CADIARZU
ama nedice nişanlı olumlu konuşursa geri kabul etsin yaa bi öfkeylede bitmesinnCADIARZU

hayatım benim anladığım bu olay öyle sinirle gerçekleşen bir olay değil..
arkadasın daha önceki konusuda var bir göz at istersen..kayınpeder problem..nisanlisida kendi ailesinden yana..
zor bir durun yani..öfkeyle alakalı gibi gelmedi bana pek..

Ah canım ya üzülme bak değmezmiş demekki...
Hoş erkekler için hiçbirşeye değmiyor zaten...
Kendini üzmemeye çalış...

tşk ederim yerimseniben bakarım yerimseniben

gel alnından opecem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım ßenim sana üzülme desem elinde olan bişey değil çok iyi biliyorum bu acıyı benimde Nişanım yıkıldı 4 yıllık birlikteliğim bitti hiç kolay değil çok iyi anlayabiliyorum seni ..
Hakkımızda Hayırlısı olsun Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

E sen de kabul et, olmayıversin kına. Sevdiğini de kendini de strese sokmaktan, ailelerin de tepkisini çekmekten daha mı önemli ?

kına gecesini kız tarafı yapmazmı zaten?istersen eve toplarsın yakınlarını kına yakılır, yada dışarda küçük bi yer tutulur orda yapılır.yani ben böyle biliorum.çok şaşaada gösterişte gözün yoksa bi kilo kına, 100 tane allı pullu mendil, iki kilo çerez aldınmı mis gibi kına gecesi olur.yanlış biliyorsam kusuruma bakmayın.

arkadaslar kızın tek problemi kina değil benim anladığım kadarıyla..
zaten benim bildigim de kınayı kız tarafı yapar..bende yanlış biliyor olabilirim yani emin değilim :)

arkadaslar kızın tek problemi kina değil benim anladığım kadarıyla..
zaten benim bildigim de kınayı kız tarafı yapar..bende yanlış biliyor olabilirim yani emin değilim :)

Bence de.. Zaten lafının arkasında duramayan, ikili oynayan bir adammış. Nişan atılırken yaptıkları da şiddet yanlısı olduğunu gösteriyor. Demek ki bu evlilik gerçekleşseydi adam her zora geldiğinde, tepesi attığında şiddete başvuracaktı. İnsan insanı en iyi böyle anlık tepkilerinden tanıyabilir.

Arkadaşım, üzücü haber demişsin ama bence iyi kurtulmuşsun. Allah bundan sonra iyilerle karşılaştırsın.

ALLAH hakkınızda hayırlısını versin canım...hayatta her şey kader kısmet ,rabbim hayırlı yazılar yazsın işallah..

E sen de kabul et, olmayıversin kına. Sevdiğini de kendini de strese sokmaktan, ailelerin de tepkisini çekmekten daha mı önemli ?

sizin bu fikrinizi kınıyorum.Demekki siz olsanız kendinizi ezdireceksiniz bnm fikrimce hergün evlenmioruz hayatta bi kere yaşanacak bi olayı sizin gibi olmayıversinle geçiştirebilen fikirler yüzünden arkadaş nişanlısından ayrılmış durumda

dicek çok şeyim var size ama neyse kötükedihüso

Valla dediğiniz gibi, hayatta her gün olacak şeylere, hayatta bi kere olacak şeylerden daha fazla kafa yorarım, daha fazla emek harcarım. Bi kere olcak birşey düzgün olmasa da olur olsa da olur. Hiç olmasa da olur. Zaten hayatta bi kere olcak, daha sonraki günlerimdeki mutluluğuma katkısı olmaycak şeyler için yapılan tantana değil mi insanları birbirine düşüren? Türklerdeki bu törencilik duygusu.

Diyecek çok şeylerinizi de duymak isterim açıkçası :) Sanki kadınlar dayağı kabullenin kırın dizinizi evinizde oturun demişim muamelesi yaptığınıza göre bana, paylaşacak ciddi hayat felsefeleriniz olmalı.

canım hiç üzülme herşeyde bi hayır vardır kısmet değilmiş ezdirmemişsn kendini helal olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…