Kızlar vallahi kafayı yiyeceğim

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar özel hayatım şuan karışık erkek arkadaşım bırakmıyor napacağımı bilmiyorum.,işim de sorunlar yaşıyorum sınıfım kalabalık ve çok aşırı yaramazlar tam alınıyorlar düzen kuruyorum yeni kayıt alıyorlar ala ala 25 oldu ya sınıf hakimiyetini bazen sağlayamıyorum erkek öğrenci fazla çünkü.Onun dışında başka şeyler. İyice canım sıkılıyor çok mutsuzum. Sanki bi dalın ucundayım bıraksam boşluğa düşecek gibiyim. Dua ediyorum sürekli ama kendimi çok kötü hissediyorum nolur tavsiyelerde bulunun.

Özel hayatının işine yansitmamaya çalış. Ki bence seni isine karşı tahammulsuz yapan şeyler özel hayatinla ilgili. Önce onu yoluna koy.
İnsan mutlu olunca işini de güzel ve severek yapıyor ve siz ogretmensiniz :)

Sevgiliniz bırakmıyor derken açar mısınız biraz ?

Mevla görelim neyler..neylerse güzel eyler..Canınızı skmayin biraz sabırlı olun üstesinden gelirsiniz hepsinin..Çok kafaniza takmamaya çalışın.hafif bir papatya çayı için güzel bir fon müzik..Güzel düşünün..Güzel hayaller kurun..Güzel olanı dileyin.hepsi gecicek ins.tum dertleri üzerine alma biraz sukut et..Sakin ol.

Yok yansıtmıyorum. Çok şükür işimi ve çocukları seviyorum. Ama düşünün tam denge kurdunuz ve düzeni sağladınız bi ay olmuş nerdeyse iki öğrenci geliyor eski öğrencileri yoldan çıkarıyor vuruyor dahası personel vs de vuruyor bireysel ilgi gerekiyor ama kalabalık ilk defa başıma geliyor. Erkek arkadaşım çok seviyor ben de onu ama çok ilgi bekliyor yoğunluktan yorgunluktan ilgilenemiyorum öyle toparlayamıyorum kendimi

Allah razı olsun inşallah

Disiplinli misiniz? Bence bazen çocuklara kaslarinizi çatin :)
Benim ogretmenlerimden en sevdiklerim ciddi ve otoriter olanlardı. Hem korku hem sevgi ve çekingenlik 3übir aradaydi :)
Kolaylıklar dilerim

Disiplinli misiniz? Bence bazen çocuklara kaslarinizi çatin :)
Benim ogretmenlerimden en sevdiklerim ciddi ve otoriter olanlardı. Hem korku hem sevgi ve çekingenlik 3übir aradaydi :)
Kolaylıklar dilerim
Evet disiplinliyim ama kuralcı değilim. Asıl sorun sürekli yeni kayıt gelmesi yeni gelen ağlıyor diğerlerini de etkiliyor yarısından fazlası erkek. İnanın birbirlerinin üzerlerine zıplıyorlar zor kontrol ediyorum. Her ay bir gösteri oluyor ona hazırlan vs yoruldum sanırım ondan aslında şükretmek gerek

Her mesleğin bir zorluğu var ama ben sizin mesleğinizi çok kutsal buluyorum
Bunlar tatlı şikayetler umarım sabrımız artar
Amin Allah sabır versin bol bol sonuçta onlar çocuk iyiyi güzeli benden öğrenecek ama işte insan bazen tıkanıyor çözüm arıyorum. Bazı arkadaşlar salmış durumda çocuklar masaların üstünde ama ben yapamıyorum millet kulağını kapamış keyfine bakıyor

Geçici bir dönem canım. Okulun başları daha. Bunları yaşanan, hissetmen gayet normal

Olsun bir ogretmen icin fark etmez ki. Halledersiniz siz. Bizim zamanimizda sinif mevcutlari 50 kusurlere ulasirdi,yine sukretmek lazim
Canım benim okulöncesi 4 yaş o yüzden kalabalık geliyor. Ama haklısın şükür ermek lazım umarım yarın herşey güzel geçer nolur duan edin

Canım benim okulöncesi 4 yaş o yüzden kalabalık geliyor. Ama haklısın şükür ermek lazım umarım yarın herşey güzel geçer nolur duan edin
İyi sanslar ve basarilar. Dualarimiz sizinle ve tum ogretmenlerle zor meslek allah kolaylik versin,biz evde bir tane cocukla ugrasamiyoruz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…