Kızlar var mı, ben mi çok zorluyorum görmek için

Ben sabah bir test daha yaptım, tertemiz bembeyaz ya çizgi mizgi yok
ben yapmadim ya henuz erken bence daha 4 5 gunum var cikmiyor sonra üzülüyorum zaten sivilcelerim de cikmaya basladi bence regl olacağım ben sadece gunumde olmazsam o zaman yaparim bir yandan umutluyum bur yandan umutsuz boyle karisik duygular icindeyim

Ben de aynı durumdayım bir yandan daha erken olduğu için pozitife dönebilir diye umutlanıyorum. Eğer bekleyebiliyorsanız bekleyin bence de, ben sabredemiyorum

Ben de aynı durumdayım bir yandan daha erken olduğu için pozitife dönebilir diye umutlanıyorum. Eğer bekleyebiliyorsanız bekleyin bence de, ben sabredemiyorum
bende normalde sabredemiyorum evim testlerle dolu ama adet belirtilerim başladı en net belirtim de sivilcedir bence gebelik olsaydi cikmazdi sivilcelerim yani ben oyle düşünüyorum

bende normalde sabredemiyorum evim testlerle dolu ama adet belirtilerim başladı en net belirtim de sivilcedir bence gebelik olsaydi cikmazdi sivilcelerim yani ben oyle düşünüyorum
En iyisi beklemek, ben de psikolojik olarak belirti yaşıyorum artık eminin yani geçen ay da böyle oldu. Kendimi dinledikçe belirti çıkartıyorum

En iyisi beklemek, ben de psikolojik olarak belirti yaşıyorum artık eminin yani geçen ay da böyle oldu. Kendimi dinledikçe belirti çıkartıyorum
kesinlikle kasik agriyor hamile miyim belim agriyor hamilemiyim gogus agriyor halbuki regl belirtileriyle ayni oluyormuş zaten yani beklemek lazim bakalim gunumuz gince öğreniriz insallah

Bir de olmadığınıza emin olunca tüm belirtiler yok oluyor
hahaha evet ya gercekten öyle normalde goguslerimdeki damarlar belirginlesmezdi ilk kez oldu ama olabilir biseye yormjyorum hamilemiyim acaba ondan mi sonra regl olunca olabiliyomus diyorum kimi bu kadar erken belirti vermez diyor kimi 10 gun onceden veriyor zaten yumurtlamadan sonra bedenimiz kendini hamilelige hazirliyormus yani belirti olmasi normal o yuzden en iyisi günü beklemek

Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda, ben bu ay elendiğim için kafam rahat goygoya vuruyorum

Aynı günlermiş benimda 6 gün var çatlama 13 tü dün reglle aynı göğüslerim ağrımaya başladı regl olacağım gibi test yapsam mı kararsızm sende belirti var mı

amin isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inşallah ben 27 esim 33 yaşında 1 yillik evliyiz 6 aydir deniyoruz bilseydim boyle olacağını ilk 6 ayda hic korunmazdim doktora gittim ben kontrol amacli yumurtaliklarim ve kan tahlilim iyi çıktı bi sorunum yok gibi duruyor ilk ay cok heyecanliydim surekli test yapiyordum sonra biraz arastirmaya basladim derken 6. aya geldik tabi yine dayanamiyorum erken yapiyorum ama en azindan erken oldugunu biliyorum artik birsey daha yaptim eğer bu ay olumlu sonuc alirsam paylaşırım sizinle de

Aynı günlermiş benimda 6 gün var çatlama 13 tü dün reglle aynı göğüslerim ağrımaya başladı regl olacağım gibi test yapsam mı kararsızm sende belirti var mı
bence 1 2 gun daha bekle bende 6 gun kala yaptim negatifi gördüm 1 2 gun daha beklemeni oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…