- Konu Sahibi mimarimtirak
-
Güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah en kısa zamandabende ovulasyon testi yapmistim 2. ayimda sonra tutmadi bu ay tekrar yaptim bakalim simdi bekliyorum umarim olumlu sonuclar aliriz
insallah ya beklemek gercekten cok zor bir sure sonra yoruyor insani guzel haberlerimizi alalim insallah bekliyorum guzel haberleriGüzel haberlerimizi paylaşırız inşallah en kısa zamanda
Ben sabah bir test daha yaptım, tertemiz bembeyaz ya çizgi mizgi yokinsallah ya beklemek gercekten cok zor bir sure sonra yoruyor insani guzel haberlerimizi alalim insallah bekliyorum guzel haberleri
ben yapmadim ya henuz erken bence daha 4 5 gunum var cikmiyor sonra üzülüyorum zaten sivilcelerim de cikmaya basladi bence regl olacağım ben sadece gunumde olmazsam o zaman yaparim bir yandan umutluyum bur yandan umutsuz boyle karisik duygular icindeyimBen sabah bir test daha yaptım, tertemiz bembeyaz ya çizgi mizgi yok
Ben de aynı durumdayım bir yandan daha erken olduğu için pozitife dönebilir diye umutlanıyorum. Eğer bekleyebiliyorsanız bekleyin bence de, ben sabredemiyorumben yapmadim ya henuz erken bence daha 4 5 gunum var cikmiyor sonra üzülüyorum zaten sivilcelerim de cikmaya basladi bence regl olacağım ben sadece gunumde olmazsam o zaman yaparim bir yandan umutluyum bur yandan umutsuz boyle karisik duygular icindeyim
bende normalde sabredemiyorum evim testlerle dolu ama adet belirtilerim başladı en net belirtim de sivilcedir bence gebelik olsaydi cikmazdi sivilcelerim yani ben oyle düşünüyorumBen de aynı durumdayım bir yandan daha erken olduğu için pozitife dönebilir diye umutlanıyorum. Eğer bekleyebiliyorsanız bekleyin bence de, ben sabredemiyorum
En iyisi beklemek, ben de psikolojik olarak belirti yaşıyorum artık eminin yani geçen ay da böyle oldu. Kendimi dinledikçe belirti çıkartıyorumbende normalde sabredemiyorum evim testlerle dolu ama adet belirtilerim başladı en net belirtim de sivilcedir bence gebelik olsaydi cikmazdi sivilcelerim yani ben oyle düşünüyorum
kesinlikle kasik agriyor hamile miyim belim agriyor hamilemiyim gogus agriyor halbuki regl belirtileriyle ayni oluyormuş zaten yani beklemek lazim bakalim gunumuz gince öğreniriz insallahEn iyisi beklemek, ben de psikolojik olarak belirti yaşıyorum artık eminin yani geçen ay da böyle oldu. Kendimi dinledikçe belirti çıkartıyorum
Bir de olmadığınıza emin olunca tüm belirtiler yok oluyorkesinlikle kasik agriyor hamile miyim belim agriyor hamilemiyim gogus agriyor halbuki regl belirtileriyle ayni oluyormuş zaten yani beklemek lazim bakalim gunumuz gince öğreniriz insallah
hahaha evet ya gercekten öyle normalde goguslerimdeki damarlar belirginlesmezdi ilk kez oldu ama olabilir biseye yormjyorum hamilemiyim acaba ondan mi sonra regl olunca olabiliyomus diyorum kimi bu kadar erken belirti vermez diyor kimi 10 gun onceden veriyor zaten yumurtlamadan sonra bedenimiz kendini hamilelige hazirliyormus yani belirti olmasi normal o yuzden en iyisi günü beklemekBir de olmadığınıza emin olunca tüm belirtiler yok oluyor
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda, ben bu ay elendiğim için kafam rahat goygoya vuruyorumhahaha evet ya gercekten öyle normalde goguslerimdeki damarlar belirginlesmezdi ilk kez oldu ama olabilir biseye yormjyorum hamilemiyim acaba ondan mi sonra regl olunca olabiliyomus diyorum kimi bu kadar erken belirti vermez diyor kimi 10 gun onceden veriyor zaten yumurtlamadan sonra bedenimiz kendini hamilelige hazirliyormus yani belirti olmasi normal o yuzden en iyisi günü beklemek
negatif mi cikti sonucun seninHayırlısı olsun inşallah hakkınızda, ben bu ay elendiğim için kafam rahat goygoya vuruyorum
Evet fazlasıyla negatif 0.07, döllenme bile olmamışnegatif mi cikti sonucun senin
hayırlısı ne zamandir deniyorsunEvet fazlasıyla negatif 0.07, döllenme bile olmamış
Yeni bu ay başladık, sizhayırlısı ne zamandir deniyorsun
Kaç yaşındasınız. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin. Ben ilk ayda dumur oldum. Ben 32 eşim 41 yaşında.biz 6 aydir deniyoruz eger bu ayda regl olursam 6. reglim olacak
Aynı günlermiş benimda 6 gün var çatlama 13 tü dün reglle aynı göğüslerim ağrımaya başladı regl olacağım gibi test yapsam mı kararsızm sende belirti var mıMerhaba,
Ben de aynı durumdayım acaba görmek istediğimden mi görüyorum diyorum, benim testime de bakabilir misiniz? Fotoğrafta çok belli olmuyor, daha erken biliyorum ama biraz umutlandım. Adete 6 gün var, çatlama 13 temmuz.
bence 1 2 gun daha bekle bende 6 gun kala yaptim negatifi gördüm 1 2 gun daha beklemeni oneririmAynı günlermiş benimda 6 gün var çatlama 13 tü dün reglle aynı göğüslerim ağrımaya başladı regl olacağım gibi test yapsam mı kararsızm sende belirti var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?