- 4 Haziran 2025
- 247
- 127
- 18
- 32
- Konu Sahibi mimarimtirak
-
Biz de 9. Ayımıza giriyoruz evlilikte. Bilseydim böyle olacağını biz de hiç korunmazdık. Ne güzel hormonların da güzel çıkmış, vakti saatini bekliyordur minnak.amin isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inşallah ben 27 esim 33 yaşında 1 yillik evliyiz 6 aydir deniyoruz bilseydim boyle olacağını ilk 6 ayda hic korunmazdim doktora gittim ben kontrol amacli yumurtaliklarim ve kan tahlilim iyi çıktı bi sorunum yok gibi duruyor ilk ay cok heyecanliydim surekli test yapiyordum sonra biraz arastirmaya basladim derken 6. aya geldik tabi yine dayanamiyorum erken yapiyorum ama en azindan erken oldugunu biliyorum artikbirsey daha yaptim eğer bu ay olumlu sonuc alirsam paylaşırım sizinle de
Aynı günlermiş benimda 6 gün var çatlama 13 tü dün reglle aynı göğüslerim ağrımaya başladı regl olacağım gibi test yapsam mı kararsızm kolMerhaba,
Ben de aynı durumdayım acaba görmek istediğimden mi görüyorum diyorum, benim testime de bakabilir misiniz? Fotoğrafta çok belli olmuyor, daha erken biliyorum ama biraz umutlandım. Adete 6 gün var, çatlama 13 temmuz.
Belirtin varmıydıbence 1 2 gun daha bekle bende 6 gun kala yaptim negatifi gördüm 1 2 gun daha beklemeni oneririm
Kasık ağrım var sadece yani o da o kadar regl belirtisi gibi ki asla ayırt edemiyorum. Biraz farklı bir ağrı gibi ama hiç emin olamıyorum yani zaten test de negatif çıktı sabahAynı günlermiş benimda 6 gün var çatlama 13 tü dün reglle aynı göğüslerim ağrımaya başladı regl olacağım gibi test yapsam mı kararsızm sende belirti var mı
eger yumurtlaman duzenliyse test yapma degiskenlik gosteriyorsa ve istiyorsan ovulasyon yap bence daha olumlu sonuc alabilirsin bende dayanamiyordum surekli yapiyordum gecen ay yapmadim bu ay da 8 dpo da yaptim elimde vardi diye dayanamadim simdi gecikmeyi bekleyecegim en sagliklisi bide akisina birakmak gerekiyor cogu kiside o sekilde olmus stres cok etkiliyor farkinda degilizBiz de 9. Ayımıza giriyoruz evlilikte. Bilseydim böyle olacağını biz de hiç korunmazdık. Ne güzel hormonların da güzel çıkmış, vakti saatini bekliyordur minnak.ilk ay benim için de yumurtlamanın 4 gününden beri test yaparken buldum kendimi. Dün dayanamayıp kan verince 0.07 ile yıkıldım. Her ay bu stresle uğraşmamak için sanırım oluruna bırakacağım (yapabilirsem). Ovulasyon ve test yapmamayı planlıyorum. Gerçekten kayda değer bir belirti görmezsem
goguslerim sisti damarlari belirginlesti yumurtlamadan 5 6 gun sonra akintida artis oldu sabahlari bel agrisiyla uyaniyorum bir gun de kasigimda batma yaşadim dünden beri de vucut ısımda artis hissediyorum ama bunlar regl belirtisi olarakta geciyormuş ayirt etmek zorAynı günlermiş benimda 6 gün var çatlama 13 tü dün reglle aynı göğüslerim ağrımaya başladı regl olacağım gibi test yapsam mı kararsızm kol
Belirtin varmıydı
birde burda okumustum gogus ucu cevresinin yayilmasi ve karnin altindan cizgi onlarda var karnin altindan asagi dogru koyu bir çizgi oluşmuş gogus ucu hassasiyetim yok ama cevresi yayilmis biraz daha hafifçe koyulasma da var beyaz tenli oldugum icin cabuk fark ettimAynı günlermiş benimda 6 gün var çatlama 13 tü dün reglle aynı göğüslerim ağrımaya başladı regl olacağım gibi test yapsam mı kararsızm kol
Belirtin varmıydı
2-3 gün en fazla oynuyor, bu yüzden gerek yok. Stres yönetimi her şey. Buradan hamile olan bir arkadaş Regl sonrası 5 gün, bir gün arayla, Regle 5 gün kalaya kadar ilişki tavsiye etti. En mantıklısı o. Aklımda sürekli takip olmazeger yumurtlaman duzenliyse test yapma degiskenlik gosteriyorsa ve istiyorsan ovulasyon yap bence daha olumlu sonuc alabilirsin bende dayanamiyordum surekli yapiyordum gecen ay yapmadim bu ay da 8 dpo da yaptim elimde vardi diye dayanamadim simdi gecikmeyi bekleyecegim en sagliklisi bide akisina birakmak gerekiyor cogu kiside o sekilde olmus stres cok etkiliyor farkinda degiliz
evet iste insan umut ediyor benimki korunmayi biraktiktan sonra degistigi için yaptim normalde reglin 9 10 11. gunlerinde yumurtlardim sonra korunmayi biraktim ve degismeye basladi döngüm bakalim bat 27 az kaldi insallah guzel haber aliriz artik2-3 gün en fazla oynuyor, bu yüzden gerek yok. Stres yönetimi her şey. Buradan hamile olan bir arkadaş Regl sonrası 5 gün, bir gün arayla, Regle 5 gün kalaya kadar ilişki tavsiye etti. En mantıklısı o. Aklımda sürekli takip olmaz
Kaçıncı gündesinizKızlar nolur bana da bakar msnz. Ortada küçücük bi leke çıktı. Ne bu sizce
test hatali olabilir canim yarin sabah ilk idrarla yine yap istersenKızlar nolur bana da bakar msnz. Ortada küçücük bi leke çıktı. Ne bu sizce
Beklenti strese sokup günler şaşıyor. Bakalım bizim de ilk denememiz olduğu için belki değişir. Bat 28 benim deevet iste insan umut ediyor benimki korunmayi biraktiktan sonra degistigi için yaptim normalde reglin 9 10 11. gunlerinde yumurtlardim sonra korunmayi biraktim ve degismeye basladi döngüm bakalim bat 27 az kaldi insallah guzel haber aliriz artik
mesela suan sol kasigima batma geliyor hissediyorum ağrıyi acaba mi dedigim an yavasliyor ve gidiyor cildirirsinBeklenti strese sokup günler şaşıyor. Bakalım bizim de ilk denememiz olduğu için belki değişir. Bat 28 benim de
CNm senin daha adetine 1 hafta varmış sen neden dün testin düşük çıkınca hamile değilim dedin kiBeklenti strese sokup günler şaşıyor. Bakalım bizim de ilk denememiz olduğu için belki değişir. Bat 28 benim de
Dün kana giderken başım bile dönüyordu ne diyorsunmesela suan sol kasigima batma geliyor hissediyorum ağrıyi acaba mi dedigim an yavasliyor ve gidiyor cildirirsinhaber ver mutlaka banaaa
Keşke canım da bu sabah da yaptım test silik bile çekmiyor ve hiçbir şey hissetmiyorumCNm senin daha adetine 1 hafta varmış sen neden dün testin düşük çıkınca hamile değilim dedin ki
bakalim benim daha 4 gunluk bir umudum varDün kana giderken başım bile dönüyordu ne diyorsunsonra hepsi geçti benim umudum kalmadı bu ay
Aynen kısmet Rabbim ne zaman nasip edersebakalim benim daha 4 gunluk bir umudum varolmazsa da onumuzdeki aylara bakacagiz napalim
Göğüs hassasiyeti var mı canim veya vardı da geçti mi ?Keşke canım da bu sabah da yaptım test silik bile çekmiyor ve hiçbir şey hissetmiyorumdün sabahki silik de çok zorlama çıktı
Yok canım göğsümde hiç olmadı. Ovulasyon öncesi 4 gün ve sonrası 3 sün sağ kasığımda ciddi ağrı oldu. Şimdi de ara ara yokluyor. Belimde ağrı oldu hala gelip gidiyor. Bu sıralar midem de bulanıyor ama dünkü sonuçtan sonra artık hiçbir şeyi buna yoramıyorum. SıcaktandırGöğüs hassasiyeti var mı canim veya vardı da geçti mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?