Sizinde düzelir canım neden kavga ettiğinizi tespit et ona göre çözümler üretBizim pek öyle olmuyo işte
Günaydın kizlar
Günaydın canım
hepinize Günaydın kızlarGünaydın kızlarrrrrr
Bencede zaten 5 6 yaşından sonra dinlemez fazla ben sırf vakit öldürsün diye yaptırmaya başladım yoksa tüm işim kalıyorduEn güzelini yapıyorsun.
Allah izin verirse bende öyle yapacağım.
Sizinde düzelir canım neden kavga ettiğinizi tespit et ona göre çözümler üret
İnsan 24 25 yaşından sonra durulur gibi oluyor
Bencede zaten 5 6 yaşından sonra dinlemez fazla ben sırf vakit öldürsün diye yaptırmaya başladım yoksa tüm işim kalıyordu
Oglumun odası yok beşik aldık 1 yıl yattı sonra bizim yatagımızı ona verdik biz yer yatağında yattık 3 yaşından sonra yer yatagı aldık onda yatıyorNasıl alisrırsa öyle gider..
Yardim etmeye ve sorumluluk vermeye devam edersen onunda yararina olur
Hemde enerjisini azda olsa atar.
Bir şeyleri başarabildiği için mutlu olur.
Özgüvwni pekişir
Canım siz çocuğa ilk doğduğunda oda mi yaptınız yoksa sadece beşik mi aldiniz
Kalbini ferah tut bide resim paylaşma ben dikkat ettim bize resim vs paylaşınca çok kavga ediyorduk sebebsizce nazar haktır kuzumTespit ediyorum zaten ama düzelme yok aynı
Oglumun odası yok beşik aldık 1 yıl yattı sonra bizim yatagımızı ona verdik biz yer yatağında yattık 3 yaşından sonra yer yatagı aldık onda yatıyor
Olabilir bende kiracıyım ve fazla odam yokAnladım canım bende park yatak alayım diyorum
Kiraciyim
Oda yapmam
Kalbini ferah tut bide resim paylaşma ben dikkat ettim bize resim vs paylaşınca çok kavga ediyorduk sebebsizce nazar haktır kuzum
Görücü usulü mü evlendiniz severek mi ? Hep mi böyleydiResimle nazarla ilgisi yok canım. Karakter bu hatasını kabul etmeyene ben napim
Olabilir diş çıkarma dönemi çok zor aman dikkat et canım kulak ve boğaz iltihabı olmasınGünaydın kızlar. Bizim de kâbus gibi bir geceydi kızım diş çıkartıyor ishal bideşimdi evi supurduk lego oynuyoruz hanfendiyle:))
Gittik doktora cnm diş dedi. Bembeyaz olmuş damaklariOlabilir diş çıkarma dönemi çok zor aman dikkat et canım kulak ve boğaz iltihabı olmasın
Umarim çabucak çıkarır geçmiş olsunGittik doktora cnm diş dedi. Bembeyaz olmuş damaklari
Çok sağol cnm teşekkür ederimUmarim çabucak çıkarır geçmiş olsun
Görücü usulü mü evlendiniz severek mi ? Hep mi böyleydi
Anladım hayırlısı canımSeverek ama her huyunu sevgiliyken göremiyorsun işine gelmeyince umursamıyor işte aman neyse ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?