Kızlar ve gelinler buyrun tanışıp kaynaşalım

8 yıllık evlilikte ilk kez bu yıl unuttum yıldönümü nueşimi çok seviyorum nasıl unuttuysam eşim sürekli caktiriyor birseyler yinede anlamadım o günkü tarihi söyleyince aklıma geldi
Yazık ya :) ben geçen çok istediği bir kazagı aldım çok sevindi çocuk gibi

Anladım bizim arabamız yok araba masraflı bişey bence çünkü araba olunca insan duramıyor geziyor heryere arabayla gidiyor vs eşimin ailesi düğüne 2 3 ay kala eşya almayacagız zaten evin içine alacağız dedi ben delirdim tabi bana sordunuz mu dedim eşim de bende istedmedik evin içinde olmayı çünkü amaç eşimin maaşı evden gitmesindi eşimle konuştum altın vs istemiyorum dedim spotculardan aldık eşyaları 2 yıl taksit ödedik ama değdi eşyalarım gösterişsiz ve eski gibi ama önemi yok ben mutluyum oglum yanımda

KV ve kp 1 yıl bizimle görüşmedi ama sonunda geldiler evime bende hiç tavır almadım ve şükür iyiyiz

Evin içine alıcaz demişler aynı evde mi yaşıyorsunuz evime geldi dedin de

Evin içine alıcaz demişler aynı evde mi yaşıyorsunuz evime geldi dedin de
Evimiz ayrı düğün öncesi kv kp der evin içine alacağız dediler ben ve eşim kabul etmedik diye hiç bir şey yapmadılar düğün eşya vs biz kendimiz yaptık

Kenarda paranızı olması iyi bişey yeni hayata artıyla başlamak iyi bir fırsat çok hayati bişey olmadıgı sürece harcamayın bence biraz tasarruf ve hayatı minimalize etmek iyidir
Yanlış anlamanlama canım sadece abla tavsiyesi

Yok bende aynı fikirdeyim ama ay sonunu zor getiriyor. Hemen aklına altın geliyo gidiyo bozduruyo bende kızıyorum ama dinleyen yok hemen harcıcak sonra diyo ki senin mi sadece onlar

Benim esimde herşeyi kendi yaptı düğünü eşyaları bile ailesinden hiç bir yardım yok durumu iyi diye insan oğluna düğün yapmaz mı kayinvalide alırım dediği altınları bile almadı hala nefret duyuyorum ondan almadı diye değil zaten biz birşey istemedik kendisi alırım dedi almadı düğün 'den sonra bana kaldı hasta olunca ben baktim hastanede hani o istediği gelinler nerde rabbim öyle düşürür iste

Ben herşeyi Allaha bıraktım içim kan aglasada yüzüm hep güler İkramımı yaparım arada bir hediye alırım kv deye
Kötülük insanı sadece yokuşa sürükler ve uçurumdan düşersin
İyilik se bu dünyada belki kazanmıyor gibi hissettirse de hesap defteri açılınca kazanan oluyorsunuz Allahın izniyle

Esi mi zor durumda bıraktılar içim kin duysada disim öyle değil dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…