Kızlar ve gelinler buyrun tanışıp kaynaşalım

Yeni gelinsin yani:)) nasıl evlilik umduğun gibi mi :)

Valla evliliğin iyi gitmesi karşılıklı anlayışa bağlı ama eşimin siniri ve bencilliği beni deli ediyor. Hiç bir şeyini anlatmaz kafasında planlar en son duyarım. Kavgalar da oluyor. Onun dısında fena değil

Kimse dört dörtlük degil ki canım ya. Bizde 4 yılı devirdik aynı benzer problemler olabiliyor. Evlilik biraz da sabır işi. Bekarken olsa bas tekmeyi ama...

Kimse dört dörtlük degil ki canım ya. Bizde 4 yılı devirdik aynı benzer problemler olabiliyor. Evlilik biraz da sabır işi. Bekarken olsa bas tekmeyi ama...

Aynen ama hep bi taraf alttan alırsa gına gelir bi süre sonra.. Var iste bi takım sorunlar ama olur artık

Tanırken kavga çıkmasa iyi ama
Kavga biter bitmez barışma oluyor ya ne tatlı duygudur o biz öyleyiz sarılıp aglarız kavga bitince ilk 1 yıl bocalama dönemi oluyor sonrası zaten bıkıyon :) şaka bir tarafa geçim derdi çocuk vs fırsat kalmıyor

Bizim pek öyle olmuyo işte

Günaydın gelinler tayfası gece oglan uyumadı şarteli attırdı eşim 1 saat falan direndi saat 2 de uyudu hâlâ da uyuyor :) eşim sabah ben uyurken işe gitmiş kendi hazırlamış kahvaltısını
4.5 yaşında ama tek çocuk olduğundan mı bilmiyorum çocuk yorulup uymuyor sürekli oyun oynuyorum ama :)
Bide hiç acımıyom her işe koşuyorum ben odayı süpürüyorsam o sehpa nn tozunu alıyor bulaşık yıkıyorsam ya duruluyor ya bana bulaşıkları veriyor
Tepsiye kaşık tuz koyma görevi de küçük beye ait

Bazen eşim yaptırma diyor ama olsun diyorum öğrensin eşine yardım eder yada tek kalınca bocalamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…