bana da yer var mı topikinizde :))Canım sıkıldı neredesiniz
bana da yer var mı topikinizde :))
Yazılanları okumaya çalıştım da çok güzel şeyler paylaşılmış :))Herkese var canım tabiki gel
Aynen canım benim buyur sende güzelleştirYazılanları okumaya çalıştım da çok güzel şeyler paylaşılmış :))
Bende 25 yaşındayım canım bir kızım var 14 aylık. Evdeyiz kızımla babamız bi çıkıyor evden sonra biz kızımla vakit geçiriyoruz öyle işteAynen canım benim buyur sende güzelleştir
Bende 25 yaşındayım canım bir kızım var 14 aylık. Evdeyiz kızımla babamız bi çıkıyor evden sonra biz kızımla vakit geçiriyoruz öyle işte
Yeni gelinsin yani:)) nasıl evlilik umduğun gibi mi :)Bende 23üm. 6 aylık evliyim
Yeni gelinsin yani:)) nasıl evlilik umduğun gibi mi :)
Kimse dört dörtlük degil ki canım ya. Bizde 4 yılı devirdik aynı benzer problemler olabiliyor. Evlilik biraz da sabır işi. Bekarken olsa bas tekmeyi ama...Valla evliliğin iyi gitmesi karşılıklı anlayışa bağlı ama eşimin siniri ve bencilliği beni deli ediyor. Hiç bir şeyini anlatmaz kafasında planlar en son duyarım. Kavgalar da oluyor. Onun dısında fena değil
Kimse dört dörtlük degil ki canım ya. Bizde 4 yılı devirdik aynı benzer problemler olabiliyor. Evlilik biraz da sabır işi. Bekarken olsa bas tekmeyi ama...
Bide evliliğin ilk zamanları olur böyle şeyler. Eşler birbirini aynı evin içinde tanıdıkça daha da rayına oturuyor düzen.Aynen ama hep bi taraf alttan alırsa gına gelir bi süre sonra.. Var iste bi takım sorunlar ama olur artık
Bide evliliğin ilk zamanları olur böyle şeyler. Eşler birbirini aynı evin içinde tanıdıkça daha da rayına oturuyor düzen.
Olmaz mıbana da yer var mı topikinizde :))
Kavga biter bitmez barışma oluyor ya ne tatlı duygudur o biz öyleyiz sarılıp aglarız kavga bitince ilk 1 yıl bocalama dönemi oluyor sonrası zaten bıkıyon :) şaka bir tarafa geçim derdi çocuk vs fırsat kalmıyorTanırken kavga çıkmasa iyi ama
Kavga biter bitmez barışma oluyor ya ne tatlı duygudur o biz öyleyiz sarılıp aglarız kavga bitince ilk 1 yıl bocalama dönemi oluyor sonrası zaten bıkıyon :) şaka bir tarafa geçim derdi çocuk vs fırsat kalmıyor
Günaydın kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?