MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Hoş buldumHosgeldiniz
İyi Akşamlar canım hoşgeldinİyi akşamlar..
Hoşbuldum canım nasılsın?İyi Akşamlar canım hoşgeldin
Elhamdulillah İyiyim canım örgü yapıp kahve içiyorum sen nasılsın Ogluş nasıl ve bebişHoşbuldum canım nasılsın?
Merhaba hoşgeldiniz :)Merhabalar iyi akşamlar
HoşbuldumMerhaba hoşgeldiniz :)
Kolay gelsin afiyet olsun :)Elhamdulillah İyiyim canım örgü yapıp kahve içiyorum sen nasılsın Ogluş nasıl ve bebiş
Merhabaa iyi akşamlar hoşgeldinMerhabalar iyi akşamlar
Teşekkürler canımKolay gelsin afiyet olsun :)
Arabaları ile oynuyor beni de yanında istiyo sürekli :)
Bebek te iyi şükür yarın kontrol var bakalım 2.trimester..
Senin oğlan nasıl
HoşbuldumMerhabaa iyi akşamlar hoşgeldin
Hoşgeldiniz tekrardan :)Hoşbuldum
Ben Esma dün üye oldum buraya aslında daha önceden de üyeydim de geri döndüm diyim
TeşekkürlerHoşgeldiniz tekrardan :)
Benim bu aralar hobim penye ipten sepetler örmek. İnce işlere pek gelemiyorum çabuk sıkılan bir tipim. Ama bu ipler kalın olduğu için 1 akşamda orta boyutta bir sepet çıkıyor o yüzden sıkılmaya fırsat kalmadan bitiyor :)E kızlar sizlerin hobiler neler gün içinde yaptığınız şeyler neler
Onu bende yapmak istiyorum ellerin ve parmakların ağrıyor mu ? Fiyatı ne kadar iplerinBenim bu aralar hobim penye ipten sepetler örmek. İnce işlere pek gelemiyorum çabuk sıkılan bir tipim. Ama bu ipler kalın olduğu için 1 akşamda orta boyutta bir sepet çıkıyor o yüzden sıkılmaya fırsat kalmadan bitiyor :)
İplerin fiyatı değişiyor açıkçası , ben eve yakın bir tuhafiyeden 12 liraya almıştım 1 yumağı (1 yumaktan 2 sepet çıkıyor) ama sonra araştırınca daha ucuz yerler de buldum. En son 8tl'ye aldım mesela. İp çok sert değilse agritmiyor daha esnek tarzda olanların örmesi daha kolay canım.Onu bende yapmak istiyorum ellerin ve parmakların ağrıyor mu ? Fiyatı ne kadar iplerin
Teşekkür ederim canım :))İplerin fiyatı değişiyor açıkçası , ben eve yakın bir tuhafiyeden 12 liraya almıştım 1 yumağı (1 yumaktan 2 sepet çıkıyor) ama sonra araştırınca daha ucuz yerler de buldum. En son 8tl'ye aldım mesela. İp çok sert değilse agritmiyor daha esnek tarzda olanların örmesi daha kolay canım.
Rica ederim canım:)Teşekkür ederim canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?