Kızlar ve gelinler buyrun tanışıp kaynaşalım

Örgü napiyorsun canım. Bende pike takımı yapıyorum başkasına iyi oluyor hem eşime maddi destek hemde oylaniyorum
Eline saglık canım danteli bende çok seviyorum ben doğacak yeğenime yelek örüyorum

Ben iğne oyası yapıyorum fırsat buldukça çocuktan..
Örgü ile uğraşmak çok güzel ama vakit olsa daha da super olur :)
Ben yurtdisindayim bi de Türkiye'de ki gibi her istediğim ipi bulamıyorum ama sipariş verebilirim ancak net üzerinden ya da gelirken getirebilirim..

İgne oyası yapanlara imreniyorum çok güzeller ben daralıyor bunaliyorum ögrenemedim yurt dışındaki ipler daha güzel diyorlar tam bilmiyorum da

Canım ya havalar da soğuk ellerin üşür. Taksit yapan yerler vardır mutlaka ben para biriktiremiyirum da:))
Bu aralar kış dan ötürü şıkışık elimiz eşim teklif etti ama kabul etmedim bakalım Allah büyük

İgne oyası yapanlara imreniyorum çok güzeller ben daralıyor bunaliyorum ögrenemedim yurt dışındaki ipler daha güzel diyorlar tam bilmiyorum da
Ben taa 7 yasından beri hevesliyim dantel sis örgüsü gibi işlere :)
İğne oyasıni da daha yakın zamanda öğrendim kendim youtube da videolara bakarak.

Okuldan gelir örgü yapardım ben :)
Çok eğlenceli olurdu kapı önünde oturup komşularla sohbet ederek örgü yapmak..
Bi tane amca gelirdi tığ ip incik boncuk satan nasıl mutlu olurduk
Demi biz komşu kızlarıyla aynı modeli yapar birbirimize model ögretirdik çarşambacı yı beklerdik

Demi biz komşu kızlarıyla aynı modeli yapar birbirimize model ögretirdik çarşambacı yı beklerdik
Güzeldi eskiden. Şimdi komşuluk yok, insanlara güven de kalmadı. Hem de burası zaten farklı.. Komşularımin adını bile bilmem ben samimi değilim.
Hayat devam ediyor ama doyduğun yerdesin mecbur :)

Güzeldi eskiden. Şimdi komşuluk yok, insanlara güven de kalmadı. Hem de burası zaten farklı.. Komşularımin adını bile bilmem ben samimi değilim.
Hayat devam ediyor ama doyduğun yerdesin mecbur :)
Bende bi iki komşumu tanırım gelip gitmemiz yok ama adını biliyorum en azından
Haklısın canım

Bende bi iki komşumu tanırım gelip gitmemiz yok ama adını biliyorum en azından
Haklısın canım
İnsanin evi gibi yok. Kapın kapalı, sen kapalısın dış seslere, dedikoduya.. Mesafe gerçekten çok gerekli bir mevzu :)
Allah ağız tadı versin herkese. Bi kuru ekmek te yesen bal olur sevgi saygı varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…