Örgü napiyorsun canım. Bende pike takımı yapıyorum başkasına iyi oluyor hem eşime maddi destek hemde oylaniyorumElhamdulillah İyiyim canım örgü yapıp kahve içiyorum sen nasılsın Ogluş nasıl ve bebiş
Eline saglık canım danteli bende çok seviyorum ben doğacak yeğenime yelek örüyorumÖrgü napiyorsun canım. Bende pike takımı yapıyorum başkasına iyi oluyor hem eşime maddi destek hemde oylaniyorum
Kızıma bende çok ördüm yelekler battaniye patik:) senin de eline sağlık canimmEline saglık canım danteli bende çok seviyorum ben doğacak yeğenime yelek örüyorum
Ooo maşallah sen baya tecrübelisinKızıma bende çok ördüm yelekler battaniye patik:) senin de eline sağlık canimm
Canım ya havalar da soğuk ellerin üşür. Taksit yapan yerler vardır mutlaka ben para biriktiremiyirum da:))Biraz birikimim yapıp bulaşık makinesi almak istiyorumRabbim izin verirse günüm Bulaşıkla başlayıp bulaşıkla bitiyor
Elimden geldiğince yapıyorum cnm. Seviyorum örgü işini. Hele geçen kadifeden havluluk yaptım peynir ekmek gibi satıldı.Ooo maşallah sen baya tecrübelisin
İgne oyası yapanlara imreniyorum çok güzeller ben daralıyor bunaliyorum ögrenemedimBen iğne oyası yapıyorum fırsat buldukça çocuktan..
Örgü ile uğraşmak çok güzel ama vakit olsa daha da super olur :)
Ben yurtdisindayim bi de Türkiye'de ki gibi her istediğim ipi bulamıyorum ama sipariş verebilirim ancak net üzerinden ya da gelirken getirebilirim..
Bizim burada herkes bildiği için satılmıyor malesefElimden geldiğince yapıyorum cnm. Seviyorum örgü işini. Hele geçen kadifeden havluluk yaptım peynir ekmek gibi satıldı.
Bu aralar kış dan ötürü şıkışık elimiz eşim teklif etti ama kabul etmedim bakalım Allah büyükCanım ya havalar da soğuk ellerin üşür. Taksit yapan yerler vardır mutlaka ben para biriktiremiyirum da:))
Ben taa 7 yasından beri hevesliyim dantel sis örgüsü gibi işlere :)İgne oyası yapanlara imreniyorum çok güzeller ben daralıyor bunaliyorum ögrenemedimyurt dışındaki ipler daha güzel diyorlar tam bilmiyorum da
Yuotube da izleyerek öğrenebilirsin cnm ama çok sıkıcı gerçektenİgne oyası yapanlara imreniyorum çok güzeller ben daralıyor bunaliyorum ögrenemedimyurt dışındaki ipler daha güzel diyorlar tam bilmiyorum da
Haklısın cnm kışın faturalar ikiye katlanıyor. Çocuk da olunca Allahım bu günlerimizi aratmasin yine deBu aralar kış dan ötürü şıkışık elimiz eşim teklif etti ama kabul etmedim bakalım Allah büyük
Bende 9 yaşında başladım örgüye ve dantele çok seviyorumBen taa 7 yasından beri hevesliyim dantel sis örgüsü gibi işlere :)
İğne oyasıni da daha yakın zamanda öğrendim kendim youtube da videolara bakarak.
Amin Evet canım mecbur iki odada da soba yakıyoruz banyoda ki kazanda sürekli yanıyor çünkü çeşmeler kazana bağlı Doğalgazlı eve de çıkamadıkHaklısın cnm kışın faturalar ikiye katlanıyor. Çocuk da olunca Allahım bu günlerimizi aratmasin yine de
Okuldan gelir örgü yapardım ben :)Bende 9 yaşında başladım örgüye ve dantele çok seviyorum
Demi biz komşu kızlarıyla aynı modeli yapar birbirimize model ögretirdik çarşambacı yı beklerdikOkuldan gelir örgü yapardım ben :)
Çok eğlenceli olurdu kapı önünde oturup komşularla sohbet ederek örgü yapmak..
Bi tane amca gelirdi tığ ip incik boncuk satan nasıl mutlu olurduk
Güzeldi eskiden. Şimdi komşuluk yok, insanlara güven de kalmadı. Hem de burası zaten farklı.. Komşularımin adını bile bilmem ben samimi değilim.Demi biz komşu kızlarıyla aynı modeli yapar birbirimize model ögretirdik çarşambacı yı beklerdik
Bende bi iki komşumu tanırım gelip gitmemiz yok ama adını biliyorum en azındanGüzeldi eskiden. Şimdi komşuluk yok, insanlara güven de kalmadı. Hem de burası zaten farklı.. Komşularımin adını bile bilmem ben samimi değilim.
Hayat devam ediyor ama doyduğun yerdesin mecbur :)
İnsanin evi gibi yok. Kapın kapalı, sen kapalısın dış seslere, dedikoduya.. Mesafe gerçekten çok gerekli bir mevzu :)Bende bi iki komşumu tanırım gelip gitmemiz yok ama adını biliyorum en azından
Haklısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?