Yok canım link le alakası yok yukarı da kullanıcını tikla forum seçeneklerini tikla oradan zengin mesaj içeriği diyor onu okeyleBi de bunları nerden yapıyorsunuz?
Sordum ama msn linki verdiler yapamadım
Amin insallahTeşekkürler=)
Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah
Hanim diye baslayan bi kişi link atti orda başka emojiler vardi bu kolaymis teşekkür ediyorum=)Yok canım link le alakası yok yukarı da kullanıcını tikla forum seçeneklerini tikla oradan zengin mesaj içeriği diyor onu okeyle
:))
Aaa buldum buldum
Biraz çıkıyorum iyi akşamlar:)
Çok fazla dizi var isimlerini duyuyorum ama takip edemiyorum malesefKadın var bu akşam çok seviyorum hatta burada topigimiz var tv salanu bolumunde
İyi Akşamlar canımBiraz çıkıyorum iyi akşamlar:)
Kız uyanmazsa ufak tefk cinayetlerKızlar bu akşam ne izliyonuz
Merhaba hoşgeldiniz tabiki katılabilirsinizMerhaba kızlar. Nasilsiniz? Araniza katılabilir miyim?
Rica ederim canimHanim diye baslayan bi kişi link atti orda başka emojiler vardi bu kolaymis teşekkür ediyorum=)
HosgeldinizKız uyanmazsa ufak tefk cinayetler
Uyanırsa cee, kırmızı balik oynayacağız:))))
Allah razı olsun babanızdan babam da teklifazla etti ama kabul etmedim ama yinede arada alışverişimizi yapar harçlık verir sagolsun babam aynı senede 8 ay içinde 3 düğün tuttu abilerim ve ben aynı sene evlendik düğün borçlarıyla ugraşıyor kardeşlerim inde okulu varBende iki çocuk var babam sağ olsun almıştı bana hamileyken
Hadi inşallah alırsınız allah izin versin inşallahBiraz birikimim yapıp bulaşık makinesi almak istiyorumRabbim izin verirse günüm Bulaşıkla başlayıp bulaşıkla bitiyor
İnşallah canımHadi inşallah alırsınız allah izin versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?