Kızlar ve gelinler buyrun tanışıp kaynaşalım

Vay yurt dışından biri :) bende 23 yaşındayım. 6 aylık evliyim kahvaltıya ne yapsam diye düşünüyorum:)

Vay yurt dışından biri :) bende 23 yaşındayım. 6 aylık evliyim kahvaltıya ne yapsam diye düşünüyorum:)
Allah mesut etsin canım :)
Uzun zamandır ne yemediyseniz onu yap :) ben öyle yapıyorum bunu şu kadardır yemiyoruz diyerek :)
Yeni şeyler denemek istersen de kahvaltılık tariflere bakabilirsin

Allah mesut etsin canım :)
Uzun zamandır ne yemediyseniz onu yap :) ben öyle yapıyorum bunu şu kadardır yemiyoruz diyerek :)
Yeni şeyler denemek istersen de kahvaltılık tariflere bakabilirsin

Tek başına kahvaltı etmekte hiç keyifli değil bir şey yapasım gelmiyor,

Bizde eşimle yalnız kalamıyoruz otururken aramıza oturur sarlırsak oda bana sarılır yanyana uyutmaz :) eşim isyan bayragını açacak
:) paylaşamıyor seni.
Akşam 9 da uyur genelde bizimki. Bazen uyumak istemez, ben de üzmemek için zorla yatırmam :)
İkimizi de halının üzerine oturtur zorla araba sürdürür idare ediyoruz işte..

:) paylaşamıyor seni.
Akşam 9 da uyur genelde bizimki. Bazen uyumak istemez, ben de üzmemek için zorla yatırmam :)
İkimizi de halının üzerine oturtur zorla araba sürdürür idare ediyoruz işte..
Akşam 9 mu bizim ki hiç 9 da uymadı :))

Benim de misafirim vardı ayy çok yoruldum ama çok güzel geçti çay sohbet örgü :)) kafa dengi olunca bide keşke hiç gitmeseler.

Slm bayanlar bende kafa dengi hiç komşu yok selam bile zor veriyorlar şans işte ev alma komşu al diye boşuna dememisler evi değiştirdiğimde komşuya bakacağım ilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…