- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
AminRabbim hayırlı evlat etsin
Maşallah..
Hissediyor musun hareketini :)
Ben İstanbul'da oturuyorum aslen göçmenim. Sizler nereden hanımlar
Evet kıpır kıpır su an :) kemikleri gittikçe güçlendigi için daha da hissediliyor..Amin
Karnımın belli yerinde toplanıyor bazen öyle hissediyorum
Elma kadar çıkıntı oluyor
Sen baya hissediyosundur
Teşekkür ederim, iyiyim çok şükür. Bugünlerde biraz bekleyiş içindeyim hamilelik istiyorum uzun zamandır her ay bekleme de işte dün yaptığım test biraz değişik çıktı şimdi adetimi bekliyorum bakalım geçecek miNasılınızz efendim
Maşallah yaEvet kıpır kıpır su an :) kemikleri gittikçe güçlendigi için daha da hissediliyor..
Sağlıkla gelsinler bakalım :)
Teşekkür ederim, iyiyim çok şükür. Bugünlerde biraz bekleyiş içindeyim hamilelik istiyorum uzun zamandır her ay bekleme de işte dün yaptığım test biraz değişik çıktı şimdi adetimi bekliyorum bakalım geçecek mi
En yakın arkadaşım İzmir'li, Aralık'ta gezmek için 4 günlüğüne İzmir'e gittim ne zamandır istiyordumIzmır bizde
Göçmeniz yani dedeler
Neden korkuyorsun?Maşallah ya
Ne güzel Allah o günleride gostersin
Bebeğimi kaybedecegim diye korkuyorum
Sağolasın canım inşaallah . Ben 2016 Nisan'da bir gebelik yaşadım ve adetimi 2 gün geçince testte çıkmıştı. Fakat ne yazık ki 11.haftada ikiz gebeliğim sonlandı.Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah canım. Ama o testlerin yuzde tuz doğruluğu yok diyorlar gecikirse hastane :)
Çok kötü ya umarım herşey istediğin gibi olur ve yolunda giderSağolasın canım inşaallah . Ben 2016 Nisan'da bir gebelik yaşadım ve adetimi 2 gün geçince testte çıkmıştı. Fakat ne yazık ki 11.haftada ikiz gebeliğim sonlandı.
İnşaallah sağolasın.Çok kötü ya umarım herşey istediğin gibi olur ve yolunda gider
Evet okul öncesi ama nereden anladın :)Öğretmensiniz sanırım
Evet okul öncesi ama nereden anladın :)
Neden korkuyorsun?
Herşey yolunda değil mi?
Hamilelik hastalık değildir unutma :) gez dolaş yürüyüş yap mesela ama çok yormadan kendini..
İlk hamileliğimde ben de öyle tedirgin olurdum. Sürekli gider kontrol ederdim kanama felan var mı diye. Allah korusun aklına kötü şeyler getirme
En yakın arkadaşım İzmir'li, Aralık'ta gezmek için 4 günlüğüne İzmir'e gittim ne zamandır istiyordum
Evet doğru yaProfil bilgilerinizde yazıyor
Evet nasipse yaza doğru Alaçatı düşünüyorum.Ilk baharda fırsat bulursan yine gel daha güzel oluyor
Kesinlikle zor ve yorucu ama güzel yönleri daha ağır basıyor tabiine güzel mesleğiniz var ama eminim zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?