Kızlar ve gelinler buyrun tanışıp kaynaşalım

Kızlar bu aralar eşim yoğun çalışıyor ve uyumak istiyor sürekli vucudunun üst kisminda bile hareket ettirsem engelliyor
Bende bu duruma alındım.
Kaç gündür böyle çünkü.
Salona yatmaya geldim moralim bozuldu.
O da haklı belki ama yine de bana öyle davranması beni üzdü.

Kendimi bi an bdv de sandım

Nasıl davrandı ki canım anlsyamadim ben pek

Yok konu açmıyorum oraya sürekli yargiılıyorlar.
Burda sohbet ediyoruz ve şuan yaşanan bişey olduğu için ve konu olsun diye paylaşıp sohbet etmek istedim
L

Valla benim bdvde işim yok pek konu başlıklarına bakar çıkarım. Çünkü her konu polemiklere sebep olup konu kapanıyor. Haklısın sende valla

Eğlen coş güzel de sürekli konuşmaktan sık sık faranjit olmak falan pek eğlenceli değil

O da işin cilvesi canım ya ama mesleğin çok güzel bende turizm rehberi mezunuyum ama işimi yapmıyorum

Uykuyu on plana cikaran bir tutum icerisinde olduğu için yorgunluktan benden rahatsız olduğunu hissettirdi .
Art niyetsiz sadece elimi kalbine koymak istsdim kalbi nasıl atıyor diye.
Tepki gösterdi kalp yok bende deyip.

O an uykulu ya ne dediğini bile bilmiyordur sabah böyle yaptın de hatırlamaz takılma boşver

Uykuyu on plana cikaran bir tutum icerisinde olduğu için yorgunluktan benden rahatsız olduğunu hissettirdi .
Art niyetsiz sadece elimi kalbine koymak istsdim kalbi nasıl atıyor diye.
Tepki gösterdi kalp yok bende deyip.
Esin genelde bu tarz davranmiyorsa yorgunluguna ver canim ama ben de kirilirdim tabii haklısın. Ve sen hamişsin sanırım , şuan normalden daha hassas olduğun için de eşin daha duyarlı olsa iyi olur neticede

O an uykulu ya ne dediğini bile bilmiyordur sabah böyle yaptın de hatırlamaz takılma boşver

Bilmiyorum canım fazla mi alıngan davrandım ama üzüldüm bana böyle mesafeli olmasına.

Baska odaya geldim
Zaten bütün gün göremiyorum
Birde tek iletişimi telefonla olunca sınır oluyorum.
Bende kendimi çekicem sanırım biraz

Kızlar bu arada eşim eve muhabbet kusu getirmis iki tane.
Kaynım almış ama bakamadı ve bizim ev sıcak üşümezler diye bize getirdi

Benim eşim uyurken ne dediğimi bilmez sinirlenip bağırır ama sabah söyle yaptın derim hatırlamıyorum der. Uykudan uyandırılınca sinirli olur. Takılma boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…