Kızlar ve gelinler buyrun tanışıp kaynaşalım

Esin genelde bu tarz davranmiyorsa yorgunluguna ver canim ama ben de kirilirdim tabii haklısın. Ve sen hamişsin sanırım , şuan normalden daha hassas olduğun için de eşin daha duyarlı olsa iyi olur neticede
Bu aralar yoğun çalıştığı için böyle davranıyor . Keşke ama herşey istediğimiz ve teorikteki gibi olmuyor malesef
Öyle mi, ne güzel...
Kaç yaşındasın

21 e girdim canm

Ben bir süre kedi baktım henüz yeni doğmuştu annesi olduğu için kıyamadım 8 ay baktım o kadar alıştık ki evin çocuğu gibiydi adeta. Sonra Birgün baktım ki evde yok camdan kaçmış o gidince yapayalnız kalmış gibi hissettim

Bende benimsedim
Çok minnoslar üstlerinde durdukları çubuklar düşmüş ben evde yokken
Gelince özür diledim duzelttm etrafı pisletmişler.
Kafesin kenarlarına tül dikym en azından pisliği dağılmaz.

Uykuya dalma surecindeydi canm uyusa neyse
Aman neyse.
Ben rahatımı bozup salona geldim
Burda uyucam bugun
Canım bir abla tavsiyesi ne olursa olsun ayrı uyuma. Bana annem derdi hep kızım evlilik bu, kavga da etseniz akşam aynı yatağa girin diye. Tabii senin bileceğin birşey canım ama sen yine git kocişinin yanında uyu bence

Bu aralar ne kadar takdir ediyorum onu bir bilsen
Sanırım değer verince değer görmemek bir hayat kuralı.

Umursamıyor bile normalde olsa en azından tepki verirdi.
Şimdi hiçbişey demedi. Uykusuna devam ediyor zaten

Bende hoşlanmıyorum yatak ayırmaktan
Bütün gün özlüyorum
Ama böyle de yapmazsam kıymetmi bilmez gibi hissediyorum

Tatlım emin ol sen içeride uyudugunla kalırsın ve günün birinde belki an gelir sana ayrı yattığını bile söyleyebilir. Şimdi bu durumda ayrı uyuyarak tepki verirsen , inşaallah hiç yaşanmaz ama başka büyük bir sorunda yine ayri uyusan bu kez alışkanlık eder umursamazlık oluşur. Sen en iyisi sabah al karşına kırıldığını anlat eşine. Anlayacağını ve gönlünü alacağını dusunuyorum

Haklısın sanırım öyle yapayım en iyisi
Sağol aklı basında yorumun için çok teşekkkür ederim suyumu alıp gideym en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…