- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Bu aralar yoğun çalıştığı için böyle davranıyor . Keşke ama herşey istediğimiz ve teorikteki gibi olmuyor malesefEsin genelde bu tarz davranmiyorsa yorgunluguna ver canim ama ben de kirilirdim tabii haklısın. Ve sen hamişsin sanırım , şuan normalden daha hassas olduğun için de eşin daha duyarlı olsa iyi olur neticede
Öyle mi, ne güzel...
Kaç yaşındasın
Ben bir süre kedi baktım henüz yeni doğmuştu annesi olduğu için kıyamadım 8 ay baktım o kadar alıştık ki evin çocuğu gibiydi adeta. Sonra Birgün baktım ki evde yok camdan kaçmış o gidince yapayalnız kalmış gibi hissettimBilmiyorum canım fazla mi alıngan davrandım ama üzüldüm bana böyle mesafeli olmasına.
Baska odaya geldim
Zaten bütün gün göremiyorum
Birde tek iletişimi telefonla olunca sınır oluyorum.
Bende kendimi çekicem sanırım biraz
Kızlar bu arada eşim eve muhabbet kusu getirmis iki tane.
Kaynım almış ama bakamadı ve bizim ev sıcak üşümezler diye bize getirdi
Benim eşim uyurken ne dediğimi bilmez sinirlenip bağırır ama sabah söyle yaptın derim hatırlamıyorum der. Uykudan uyandırılınca sinirli olur. Takılma boşver
Uykuya dalma surecindeydi canm uyusa neyse
Aman neyse.
Ben rahatımı bozup salona geldim
Burda uyucam bugun
Maşallah çok gençsin ben 22 yasimda evlendim. Senden tam 10 yaş büyüğümBu aralar yoğun çalıştığı için böyle davranıyor . Keşke ama herşey istediğimiz ve teorikteki gibi olmuyor malesef
21 e girdim canm
Ben bir süre kedi baktım henüz yeni doğmuştu annesi olduğu için kıyamadım 8 ay baktım o kadar alıştık ki evin çocuğu gibiydi adeta. Sonra Birgün baktım ki evde yok camdan kaçmış o gidince yapayalnız kalmış gibi hissettim
Maşallah çok gençsin ben 22 yasimda evlendim. Senden tam 10 yaş büyüğüm
InsallahYarın anlatırsın canım dikkat eder
Maşallah çok gençsin ben 22 yasimda evlendim. Senden tam 10 yaş büyüğüm
Canım bir abla tavsiyesi ne olursa olsun ayrı uyuma. Bana annem derdi hep kızım evlilik bu, kavga da etseniz akşam aynı yatağa girin diye. Tabii senin bileceğin birşey canım ama sen yine git kocişinin yanında uyu benceUykuya dalma surecindeydi canm uyusa neyse
Aman neyse.
Ben rahatımı bozup salona geldim
Burda uyucam bugun
Peki senin yaş kaç :)Aynı yaşta evlenmişiz:)
Canım bir abla tavsiyesi ne olursa olsun ayrı uyuma. Bana annem derdi hep kızım evlilik bu, kavga da etseniz akşam aynı yatağa girin diye. Tabii senin bileceğin birşey canım ama sen yine git kocişinin yanında uyu bence
Peki senin yaş kaç :)
Tatlım emin ol sen içeride uyudugunla kalırsın ve günün birinde belki an gelir sana ayrı yattığını bile söyleyebilir. Şimdi bu durumda ayrı uyuyarak tepki verirsen , inşaallah hiç yaşanmaz ama başka büyük bir sorunda yine ayri uyusan bu kez alışkanlık eder umursamazlık oluşur. Sen en iyisi sabah al karşına kırıldığını anlat eşine. Anlayacağını ve gönlünü alacağını dusunuyorumBu aralar ne kadar takdir ediyorum onu bir bilsen
Sanırım değer verince değer görmemek bir hayat kuralı.
Umursamıyor bile normalde olsa en azından tepki verirdi.
Şimdi hiçbişey demedi. Uykusuna devam ediyor zaten
Bende hoşlanmıyorum yatak ayırmaktan
Bütün gün özlüyorum
Ama böyle de yapmazsam kıymetmi bilmez gibi hissediyorum
Kız ben gidiyorum yaww kendimi çok yaşlı hissediyorum şuanDaha çıtırım ben yeni evlendim 6 ay oldu :) evlendim 1 ay sora 23e girdim :) 23 diyelim şu an
Kız ben gidiyorum yaww kendimi çok yaşlı hissediyorum şuan
Tatlım emin ol sen içeride uyudugunla kalırsın ve günün birinde belki an gelir sana ayrı yattığını bile söyleyebilir. Şimdi bu durumda ayrı uyuyarak tepki verirsen , inşaallah hiç yaşanmaz ama başka büyük bir sorunda yine ayri uyusan bu kez alışkanlık eder umursamazlık oluşur. Sen en iyisi sabah al karşına kırıldığını anlat eşine. Anlayacağını ve gönlünü alacağını dusunuyorum
Evet 9 yıl dile kolay Rabbim size de nasip etsin uzuuuun yıllar insaallah. Ben okul aşkımla evlendim 4 yıl da flört dönemimiz varTecrübeli diyelim Aaaa
Evet 9 yıl dile kolay Rabbim size de nasip etsin uzuuuun yıllar insaallah. Ben okul aşkımla evlendim 4 yıl da flört dönemimiz var
Estağfurullah canım , iyi geceler pembis rüyalarHaklısın sanırım öyle yapayım en iyisi
Sağol aklı basında yorumun için çok teşekkkür ederim suyumu alıp gideym en iyisi
MaaşallahBende eşimin ilkokul aşkıydım. 5. Yılda evlendik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?