Kizlar vefk yaptiran var mi? Bi kac sorum olcak.

berlinberlin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
306
148
333
Vefk yaptiran varsa aranizda nasil bi islem oldugunu sorcaktim. Gunde kac dakikanizi aldi, korktunuz mu vs.

Bende netten baktım şimdi büyü galiba tam okumadım ama öle bişi

Vefk büyü deildir. Çook derin bir ilimdir. Günümüzde nette orda burda yapıyorum diyenler sahtekardır.yapabilen sayısı bir elin parmağını geçmez.

buyuyle boyle seylerle ne işiniz var vefkde muskada buyudur metaryelı buyudur allah askına basınıza ıs acarsınız boyle seylerle ugrasanların sonu bu dunyadada pek ıyı olmuyor otekı dunyadada.... konunuz kapanır zaten yasak boyle konular mune abla gelır bırazdan:):)

Vefk büyü deildir. Çook derin bir ilimdir. Günümüzde nette orda burda yapıyorum diyenler sahtekardır.yapabilen sayısı bir elin parmağını geçmez.
Ne kızıyon arkadas... Öleyse öle.. Ben vefk nedir diye yazdım.. Büyü bilmem ne tanımlarla beraber cıktı.. İyi bişi olmadıgı kesin yasak baksana.. Allhsen merak ettim bu büyük ilimn tanımınnı bi yapsanda bizde merakımızı gidersek

Ne kızıyon arkadas... Öleyse öle.. Ben vefk nedir diye yazdım.. Büyü bilmem ne tanımlarla beraber cıktı.. İyi bişi olmadıgı kesin yasak baksana.. Allhsen merak ettim bu büyük ilimn tanımınnı bi yapsanda bizde merakımızı gidersek
canım ben yapım sana vekfte buyudur cogu ınsanı kandırıyorlar buyu degıl duva ayet dıye ama degıl boyle yzılar yazarak nasıl oluyorda ıstedıklerı oluyor kımse dusunmuyor bı kagıda yazdı deyemı tabıykı degıl her muskanın her vefkın bır gorevlısı var ama farkında degıller işte ınsanların basına iş acıyorlar

canım ben yapım sana vekfte buyudur cogu ınsanı kandırıyorlar buyu degıl duva ayet dıye ama degıl boyle yzılar yazarak nasıl oluyorda ıstedıklerı oluyor kımse dusunmuyor bı kagıda yazdı deyemı tabıykı degıl her muskanın her vefkın bır gorevlısı var ama farkında degıller işte ınsanların basına iş acıyorlar
Arkadas öle bi savunmus ki büyü degildir falan ... Tövbe tövbe... Kız neyse kızdırmayalım ...bizede bişi yaparlar.. Anam ben daha yorum yazmam buraya

Ne oldugunu bilmedigim icin sordum. Bikac yerde karsima cikti merak ettim sayin muna :)

1. 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

konunuzu kapatıyorum

Back
X