- 2 Ağustos 2013
- 306
- 148
- 333
- Konu Sahibi berlinberlin
Vefk yaptiran varsa aranizda nasil bi islem oldugunu sorcaktim. Gunde kac dakikanizi aldi, korktunuz mu vs.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kızıyon arkadas... Öleyse öle.. Ben vefk nedir diye yazdım.. Büyü bilmem ne tanımlarla beraber cıktı.. İyi bişi olmadıgı kesin yasak baksana.. Allhsen merak ettim bu büyük ilimn tanımınnı bi yapsanda bizde merakımızı gidersekVefk büyü deildir. Çook derin bir ilimdir. Günümüzde nette orda burda yapıyorum diyenler sahtekardır.yapabilen sayısı bir elin parmağını geçmez.
canım ben yapım sana vekfte buyudur cogu ınsanı kandırıyorlar buyu degıl duva ayet dıye ama degıl boyle yzılar yazarak nasıl oluyorda ıstedıklerı oluyor kımse dusunmuyor bı kagıda yazdı deyemı tabıykı degıl her muskanın her vefkın bır gorevlısı var ama farkında degıller işte ınsanların basına iş acıyorlarNe kızıyon arkadas... Öleyse öle.. Ben vefk nedir diye yazdım.. Büyü bilmem ne tanımlarla beraber cıktı.. İyi bişi olmadıgı kesin yasak baksana.. Allhsen merak ettim bu büyük ilimn tanımınnı bi yapsanda bizde merakımızı gidersek
Arkadas öle bi savunmus ki büyü degildir falan ... Tövbe tövbe... Kız neyse kızdırmayalım ...bizede bişi yaparlar.. Anam ben daha yorum yazmam burayacanım ben yapım sana vekfte buyudur cogu ınsanı kandırıyorlar buyu degıl duva ayet dıye ama degıl boyle yzılar yazarak nasıl oluyorda ıstedıklerı oluyor kımse dusunmuyor bı kagıda yazdı deyemı tabıykı degıl her muskanın her vefkın bır gorevlısı var ama farkında degıller işte ınsanların basına iş acıyorlar
Ok. Ne oldugunu bilmedigim icin sordum zaten :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/
Forum kuralları gereği , bu tür konular açmak yasaktır.
Konunuz en kısa süre içinde kapatılacaktır, bilginiz olsun..
Vefk büyü deildir. Çook derin bir ilimdir. Günümüzde nette orda burda yapıyorum diyenler sahtekardır.yapabilen sayısı bir elin parmağını geçmez.