• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar vermek zorundamı yım siz verdiniz mi

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar slm.

Nakdi ücret alıcam ücretsiz izne ayrılanlar için olan dan iş yerim başvur muş ama bana başvurduk ama siğortanı sen öde yani bize ver biz öderiz diyorlar zaten bin lira yarısını bize ver diyorlar tek bana değil diğer arkadaşlarımdan da istiyorlar

Sorarım size bu süreç de siğorta yı kim ödüyor devletimiz ödemiyor mu bu parayı vermek zorundamı yım

Şuan ilk defa sizden duydum. Ne alaka canım bu süreç zaten işvereni de işçiyi de zora sokan mağdur eden bir süreç yani sgk'yı işçi ödeyebilecekse ne diye kısa çalışma ödeneği diye destek ödemesi yapıyor devlet? Salak mı onu diyen adam pardon çakal mı diyecektim :sinirli: Sakın öyle bir şey yapmayın saçmalamış! Devlet işçi sgk'sının yarısını ödeyecek diyorsa kanıtlasın madem deli mi ne :işsiz:

Kızlar slm.

Nakdi ücret alıcam ücretsiz izne ayrılanlar için olan dan iş yerim başvur muş ama bana başvurduk ama siğortanı sen öde yani bize ver biz öderiz diyorlar zaten bin lira yarısını bize ver diyorlar tek bana değil diğer arkadaşlarımdan da istiyorlar

Sorarım size bu süreç de siğorta yı kim ödüyor devletimiz ödemiyor mu bu parayı vermek zorundamı yım
Sakin öyle bişey yapma kandırıyor seni

Sigortayı işveren ödemek zorunda devlet destekliyor mu bilmiyorum ama seni ilgilendiren bir durum yok işveren ve devlet arasında bir durum.
Alacağın bin liraya da göz dikmesinler.Emin olmak istiyorsan zorluk cikarirlar diyorsan sigortanın yarısını elden aldıklarına dair yazılır kağıt verecekler miymiş sor bakalım hemen çevirirler lafı resmi evrak kelimesini duyar duymaz korkarlar.

Kızlar slm.

Kız devlet ödedi benim 25 günümü öyle saçma şey olabilir mi

En baştan verceksinşz dimi ona göre başvuracak dediler birde bizde atladık hemen tabi diye

Kızlar slm.

Uygun olduğunda SGK yi arayıp sorsanız yada gidip danışın.simdilik para vermeyin kimseye

Peki siğortanızı kim ödüyor.
Yada işverenin böyle bir talebi oldumu sizden
Hayır ben büyük bir otomobil firmasında çalışıyorum ve hiç bir çalışana böyle bir talep gelmedi zaten devlet işverene destek sağlıyor siz az önceki arkadaşım dediği gibi makbuz tarzı bir belge isteyin belki o zaman korklar yada sgk yı arayıp bu soruyu onlara sorabilirsiniz

Canım öyle bir şey yok nerede çalışıyorsun ki?
sakın ne kabul et ne de bir şeye imza at.Kandırıyorlar. İşçi kendi sgksini neden ödesin ? Üstelik size verilen 1000 lira neden oraya gitsin alakası bile yok

Hayatımda duyduğum en saçma şey. Aldığın maasi da istesinler tam olsun

Back
X